Wheel of Life

Meer inzicht en overzicht krijgen in waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

 

Download het Wheel of Life!

Een krachtige en handige tool die je helpt meer balans in je leven te brengen en geluk en succes kan creëeren.

Druk, druk, druk..

 

We houden veel ballen in de lucht en vaak willen we een hoop tegelijk veranderen of verbeteren. Grote stappen in een kort tijdbestek, grote doelen etc. Omdat het best wel veel is, heb je al snel het idee, dat je erin verzuipt of dat het toch niet haalbaar is. Het kan zomaar zijn dat je al je plannen laat varen of ervaart dat je geen keuze hebt.

 

Door alle belangrijke aspecten van je leven in kaart te brengen en te voelen hoe het op dit moment echt is, ga je je startpunt bepalen op weg naar het leven dat jou meer balans, rust en voldoening geeft.

 

Hoe goed of gelukkig je ook bent in het leven, er zijn altijd gebieden die enige verbetering kunnen gebruiken. Denk na over je gezondheid, carrière, financiën en relaties. Waar gedij je momenteel en waar kun je wat werk gebruiken? Voel je je energiek en vitaal, maar heb je moeite om echte verbindingen met mensen te maken? Gaat het je financieel best aardig, maar zit je vast in een baan die je geen voldoening geeft? Welke delen van je leven heb je genegeerd om je aandacht ergens anders op te richten?

 

De sleutel is om het evenwicht te vinden; dat is precies waar het levenswiel over gaat. Het laat je zien waar jij op dit moment in het leven staat en laat je zien welke gebieden meer aandacht nodig hebben. Het nodigt je uit te onderzoeken waar er ruimte is voor verbetering en laat je stappen zetten naar het leven dat je wenst.

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg!

 

– Albert Einstein –

Pas als je weet waar je staat, kun je de volgende stap zetten.

 

Ik ben Miranda de Jongh en ik help je een keuze te maken vanuit je hart.

 

Je hebt een druk leven, alles aardig voor elkaar, maar van binnen voel je dat het niet meer klopt, dat het wringt. Het plezier is weg en je vraagt je af ‘is dit het nou?’ Het lijkt alsof je in cirkeltjes aan het lopen bent en door de drukte en je verantwoordelijkheidsgevoel ervaar je misschien dat je geen keuze meer hebt.

 

Door te onderzoeken wat belangrijk voor jou is, waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt ontstaat er ruimte. Ik help je om patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken, zodat jij ze om kunt buigen.

 

Het levenswiel helpt je op weg naar het leven dat jou meer energie, balans en plezier geeft.

 

Kun je wel wat extra hulp gebruiken om een keuze te maken die bij jou past? Zonder je schuldig of opgejaagd te voelen? Wil je je patronen doorbreken? Wil je leren hoe je minder in je hoofd en meer in het moment kunt leven EN ontdekken dat alle antwoorden in jou aanwezig zijn?

 

Laat mij je dan helpen.

Ik loop graag een stukje op jouw pad mee.

 

Liefs Miranda

Gun het jezelf om te onderzoeken waar je wél weer echt gelukkig van wordt! Download gratis The Wheel of Life.

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.