DIY Retreat

Drie dagen rust, ruimte en stilte!

JA dat wil ik

Druk op de pauzeknop:
3 dagen uitchecken, op adem komen en resetten.

Ontspanning, bewustwording en nieuwe inzichten verzamelen, lekker in je eentje
met het DIY Retreat.

 

Je hebt het aardig voor elkaar, draait nergens je hand voor om, maar toch knaagt het de laatste tijd een beetje. Je lontje is wat korter, je slaapt misschien wat onrustig en je mist de energie die je voorheen wel had. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf, even afstand nemen van je dagelijkse leven en uitblazen. De automatische piloot draait maar door en het lukt je niet meer om stil te staan en af te stemmen op jezelf. “Doe ik nog wat ik leuk vind, wat zijn mijn verlangens, wat kost en wat geeft mij energie?”
Geen ingewikkelde vragen, maar wel vragen waar je de tijd voor mag nemen. Zonder dat je gestoord wordt!!

 

Als je hier een JA voelt dan is deze DIY Retreat iets voor jou.

 

DIY Retreat

 • 3 dagen, 2 nachten alleen met jezelf.
 • In een luxe appartement aan de rand van een natuurgebied in Berlicum, op 10 minuutjes van ‘s-Hertogenbosch.
 • Volledig ontzorgd met home-made comfort food: ontbijt, lunch en diner.
 • Stil staan, een laagje dieper gaan, reflecteren en vooruit kijken.
 • Je bepaalt zelf hoe je je dag eruit ziet en het DIY programma ondersteunt je met meditaties, oefeningen en wandelingen die je nieuwe inzichten gaan geven.
 • Na 3 dagen ben je weer aangesloten bij jezelf, voel je meer energie en heb je zicht op je next step.

Het DIY Retreat is voor jou als…

 • je een live break-out room nodig hebt.
 • je behoefte hebt om vanuit een frisse blik  naar jezelf of je bedrijf te kijken.
 • je jouw innerlijke “sparkle” al een tijdje mist.
 • je een grote behoefte voelt aan rust en “niks”. Even geen verantwoordelijkheid!
 • je ruimte nodig hebt om te bepalen waar je nu staat en waar je naar toe wilt.
 • je behoefte hebt aan verbinden met jezelf op een diepere laag.

Just do it!

‘Re-treat:

De letterlijke betekenis van retreat is het ‘terugtrekken van jezelf‘. Tijdens een retreat neem je tijd voor jezelf en stap je uit alle rollen die je aanneemt in het dagelijkse leven. Even op de pauzeknop duwen om te voelen hoe het echt met je gaat. Je hebt geen afleiding meer waar je je achter kunt verstoppen.

Hoe werkt het DIY retreat?

Er is geen vaste planning. Je bent eigenlijk gewoon een paar dagen weg met jezelf. Het DIY programma nodigt je uit tot reflectie. Op jouw eigen tempo ga je met de oefeningen en opdrachten aan de slag. Heerlijk als je behoefte hebt aan rust en reflectie, maar als je niet persé een intensief coachprogramma zoekt en ook geen behoefte hebt aan een retreat in een groep met andere mensen. Het DIY Retreat sluit aan als je weer wil verbinden met jezelf en met wat jij echt belangrijk vindt.

Optioneel kun je het DIY Retreat uitbreiden met een 1 op 1 coachsessie of reiki behandeling. Dit dien je wel van te voren aan te geven en te reserveren.

We bellen even met elkaar om kennis te maken en af te stemmen of deze DIY Retreat aansluit op jouw behoeften en wensen. Als jij een ja voelt, plannen we samen een datum. Ik stuur je daarna per mail een bevestiging en nog wat praktische info. Op de dag van aankomst ontvang ik je persoonlijk, leid je rond en laat je daarna in alle rust achter.

Tijdens het Retreat verblijf je in een luxe en gelijkvloers appartement met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.  Alles is privé. Er zijn lekkere plekjes buiten waar je kunt zitten en je loopt zo het natuurgebied om de hoek in. Het appartement bevindt zicht op het terrein van Coach-Atelier.

 

Coach-Atelier, ruimte voor bewustwording

Coach-Atelier heeft ondertussen twee fysieke locaties waar ik heel erg blij van word. Het appartement is er daar één van: een plek waar je echt tot rust kunt komen.

In mijn relatie samen met Annemieke ontstond jaren geleden de behoefte aan meer ruimte. We wilde geen scheiding of een open relatie, maar wel op adem komen en tijd voor onszelf  hebben. Tot dan toe waren we druk met onze jonge kinderen. carriere en een eigen onderneming. We hielden veel ballen in de lucht en achteraf gezien stonden we  volledig in de overlevingsmodus. Communicatie, plezier en verbinding verdween langzaam naar de achtergrond. Angst maakte plaats voor liefde.

Welk voorbeeld wilden we eigenlijk zijn voor onze kinderen? Met welke conditioneringen waren wij opgevoed en nog verstrikt?
Doordat we onszelf en onze verlangens serieus gingen nemen, ontstond er ruimte. Ruimte om vastzittende patronen en overtuigingen dieper te onderzoeken. Stap voor stap leerden we de gehechtheid aan de vorm van de relatie los te laten. Gaande weg ontstond er meer en meer verbinding, eerst met onszelf, met onze eigen waarden en behoeften en ook met elkaar. Steeds meer kwamen we opdagen vanuit  gelijkwaardigheid, gingen we elkaar niet meer redden en konden we de ander weer echt zien voor wie zij is.

We gebruiken het appartement nog steeds zelf, maar delen hem ook graag met jou, omdat het zo’n superfijne plek is. We gunnen jou een moment van aandacht en tijd voor jezelf.

| RUST | AANDACHT | REFLECTIE | INZICHT |

We zitten vaak zo vast in de routine, dat er geen tijd is om echt stil te staan. Dat maakt dat je de verbinding met jezelf verliest en op de automatische piloot door gaat en je utieindelijk op een punt komt waarin je je afvraagt: “is dit het nou?”. Je kunt alles hebben, en toch niet gelukkig zijn. Dan is het tijd voor bezinning! Dappere keuzes. Zachtheid naar jezelf. Zijn met jezelf, en je niet laten afleiden. De juiste vragen, de juiste setting, comfortabel en ontzorgd! Dat gunnen we je. Dat zou iedereen een paar keer per jaar moeten doen. Vanuit deze visie en intentie is het DIY Retreat ontstaan.

Zijn met jezelf geeft je de antwoorden die je nodig hebt.

 

Wat levert het DIY Retreat op:

Rust

Even tijd om stil te staan. Eindelijk de tijd om na te denken en te voelen wat de volgende stap is! Je voelt meer verbinding met je lichaam en voelt je opgeladen.

Focus

Een paar dagen alleen alleen geeft helderheid en focus. Je hebt gevoeld wat je nodig hebt en wat de eerste stap is.  Je durft knopen door te hakken, ook al zijn ze spannend. Je weet dat het nodig is om weer blij te worden van je leven! 

Plezier

Je hebt die innerlijke sparkle weer gevoeld! Fijn. Er is weer ruimte voor nieuwe ideeën waar je echt energie van krijgt. Als je je daarmee verbindt, kom je ‘s ochtends met veel plezier je bed uit. 

Ervaringen van andere deelnemers

24 uur was echt een cadeau voor mezelf. Door zo’n lange tijd samen door te brengen kon ik echt de diepte in. Ik heb veel inzichten gekregen en het schrijven na elke opdracht maakt dat ik nu ook een goed “werkboek” heb. De afwisseling met meditatie, wandelen en lekker eten en drinken was heel fijn.

Door de overnachting bleef ik ook in mijn bubbel wat voor mij heel waardevol was. Voor vertrek heb ik ook een stappenplan geschreven wat haalbaar is. Ik voel me krachtig en klaar voor het pad wat ik nu ga bewandelen.

Dankjewel Miranda voor de goede gesprekken, de inzichten en handvatten om vanaf vandaag weer verder te kunnen.

Hans

F&B Manager

Een spannende reis naar Berlicum.
Voor mij een kado aan mezelf om een nieuwe fase in mijn leven in te leiden en te kijken naar stukken/delen die niet lekker lopen!
Alleen navel staren kwam ik er niet uit, dus Miranda “loopt” in alles met me mee. Van kindstuk en volwassen delen, naar belemmerende overtuigingen, talenten en donkere krochten in mijn ziel.

Al pratend, schrijvend, wandelend kom ik mezelf tegen. Soms ook hele oude pijnlijke stukken, waar ik weg wilde lopen, maar deze keer blijf ik erbij. Daar waar ik normaal blijf steken, prikt Miranda erdoorheen. Even zeer, maar daarna duidelijkheid, ruimte, heelheid en concrete stappen om weer verder te kunnen. Dat geeft weer zin, kracht en rust.

Dit alles in een prachtige omgeving, heerlijk bed, zalig eten, die ze als een prive kok voor je maakt, met een wijntje!
Echt het beste voor “mezelf-reis”. Ontroerd voel ik me. Dank je wel!

Gisterenavond, alleen, stond de volle maan aan de hemel. Het was magisch!
Ik heb het vertrouwen in mezelf dat ik verder kan, fijn dat gevoel. Geïnspireerd. Over 10 dagen weer even bellen. Mooie stok achter de deur.

Dank voor alle wijsheid, begeleiding, zorg, plezier, heerlijkheden en je “prikken. Sister! xxx

Liefs Jolan

Jolanda

Zelfstandig ondernemer

‘Door niet te blijven vechten tegen het oude, kan ik al mijn energie gebruiken voor het opbouwen van het nieuwe.’

Ik merkte dat een aantal manieren die ik had ontwikkeld om te overleven niet meer paste in hoe ik verder wilde leven.
Het was tijd om te helen en veranderen.
Na 60 jaar is dat niet zo eenvoudig, sommige overtuigingen en gewoonten zitten zo diep dat je ze zelf niet eens meer kunt vinden.
Daar heb je hele goede hulp bij nodig.

Ik heb in het verleden vaker een coaching traject gedaan en vele zelfhulpboeken gelezen. Mijn ervaringen daarin zijn wat verdeeld. Je kunt wel honderd keer tegen jezelf (laten)zeggen dat je ertoe doet, maar je moet het ook echt voelen.
Ik wist dat ik voor het volgende stuk hulp nodig had van een coach waar ik voldoende vertrouwen in had om echt `binnen’ te mogen komen.

Toen ik het programma van de 24-uurs retraite van Coach-Aatelier las wist ik direct dat dit een geweldige mogelijkheid was. Even helemaal weg uit je comfort zone in een 1 op 1 traject. Het kennismakingsgesprek met Miranda voelde direct goed. Ze stelde daarbij vragen die mij direct aan het denken zette. De opdrachten die ik voor de retraite moest maken voelde ook goed.
De retraite heb ik als zeer waardevol ervaren. Wat ik hoopte, om dieper naar binnen te gaan, is gelukt.
Dat was best eng en deed ook weleens zeer. Maar het luchtte enorm op. Ik kreeg meer inzicht in de reden waardoor bepaalde overtuigingen bij mij zijn ontstaan. En hoe dit doorwerkte in mijn gedrag en leven.

Het echte werk begint nu. Maar ik heb met de 24-uurs retraite goede tools gekregen om met moed aan deze klus te beginnen.
Miranda zal mij daar op gezette tijden bij blijven ondersteunen. Dat geeft mij rust omdat ik weet dat oude gewoontes niet zonder slag of stoot verdwijnen.

Annette

Zelfstandig ondernemer

VAN START

We bellen even met elkaar om kennis te maken en af te stemmen of deze DIY Retreat aansluit op jouw behoeften en wensen. Als jij een ja voelt, plannen we samen een datum. Ik stuur je daarna per mail een bevestiging en nog wat praktische info. We ontvangen je vanaf 15.00 uur op de eerste dag en zwaaien je uit om 17.00 uur op dag 3.

VERBLIJF IN LUXE APPARTEMENT

Op de dag van aankomst ontvangen we je persoonlijk, leiden je rond en laten je daarna in alle rust achter. Je hebt de beschikking over het hele appartement met een sfeervolle woonkamer en keuken en een ruime slaapkamer met badkamer, Je kunt heerlijk buiten zitten en je loopt zo een prachtig natuurgebied in of naar het dorp.

VOLLEDIG VERZORGD

Alle heerlijke comfort-food maaltijden en tussendoortjes zijn home-made en staan voor je klaar. Je hoeft ze alleen maar warm te maken en op te eten. In overleg kunnen we rekening houden met je dieet of allergie wensen.

DIY PROGRAMMA

Je ontvangt een persoonlijk werkboek met  oefeningen, opdrachten, meditatie en visualisaties. Het programma is afgestemd om tot inzicht en antwoorden te komen en je doorloopt het lekker in je eigen tempo. 

EXTRA'S

Je kunt indien je behoefte hebt aan een coach sessie van 1,5 uur voor meer ondersteuning en inzicht deze extra bijboeken. Geen zin in woorden? Maar behoefte aan een energetische ondersteuning, reserveer dan een reiki behandeling bij je DIY Retreat.

LIEVER SAMEN

Je kunt deze DIY Retreat ook samen met een vriendin, zus, buurvrouw, collega, moeder of dochter doen. Jullie volgen je eigen programma, maar kunnen wel samen terugblikken, reflecteren en gezellig eten met elkaar.

Veelgestelde vragen

Wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee helaas niet, maar veel wergevers hebben een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Coaching valt daaronder.

Kan ik hierna alsnog overstappen naar een coacing traject?

Jazeker. We overleggen samen hoe het het verder gaat.

Uit welke data kan ik kiezen?

In principe is het DIY retreat te boeken op de dagen die jij wil. Dat kan in het weekend, maar ook doordeweeks. Wanneer kan is afhankelijk van de agenda, maar over het algemeen is er veel plek. We overleggen samen wat het beste uit komt. 

Ik zou dit heel graag met iemand samen doen. Kan dat?

Ja, dat kan! Jullie betalen dan samen € 595,00 ex btw.

Ja, ik heb behoefte aan tijd voor mezelf. Ik wil een DIY retreat.
Ik wil graag een datum plannen, een belafspraak maken of ik heb een andere vraag. 

Vul het contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.
Laat me weten welke data je in gedachten hebt of wanneer het jou past om te bellen.

3 + 4 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.