Als je in je hoofd zit, heb je in je hart wat te doen!

Miranda de Jongh

Mijn naam is Miranda de Jongh

Ik ben spontaan, openhartig, lief, doortastend, nieuwsgierig, eigenwijs, blij en ambitieus. Ik werk als intuïtief coach en trainer en begeleid bewustwording en persoonlijke ontwikkeling processen bij vrouwen en mannen, individueel en groep of teamverband. Sinds 2017 heb ik mijn bedrijf Coach-Atelier.

Ik heb een geweldige co-ouder+ relatie en samen zijn wij mama’s van twee heerlijke kinderen. In onze beslissing de vorm van de relatie los te laten en ruimte in te nemen voor onze eigen processen, ontstond een dieper, gelijkwaardiger en respectvoller contact. We leerden en leren nog steeds de ander te zien zoals die werkelijk is en niet zoals wij willen dat ze zou zijn… Prachtig, niet altijd makkelijk, maar zo waardevol.

 

En dat is meteen mijn boodschap aan jou! Als je de vorm durft los te laten, krijgen andere delen in jou ook de ruimte. Delen die je misschien hebt weggestopt of kwijt bent geraakt om wat voor reden dan ook, maar die er zeker wel zijn. Prachtige kanten en talenten van jou die je vergeten bent of niet durft te laten zien, maar die steeds vaker een signaal afgeven. Een gevoel van onrust, beklemming of leegte.

Ik denk dat we deze gevoelens allemaal wel eens  ervaren hebben, in werk, in vriendschappen of in relaties. Niets mis mee, zeker als je erbij stil staat, er naar luistert en naar handelt, maar het wordt een probleem als je ermee rond blijft lopen en uiteindelijk vastloopt. Op dat punt help ik je weer in beweging komen, door de verbinding in jezelf te herstellen, met al jouw delen.

Have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become!

Toen ik bovenstaande uitspraak van Steve Jobs tegen kwam, vielen voor mij de puzzelstukjes op zijn plek. Ik realiseerde me dat mijn intuïtie volgen,  luisteren naar de signalen van mijn lichaam en de tekens die ik kreeg op mijn levenspad vaak leidend geweest zijn in hetgeen ik deed. Dit is al heel lang de manier waarop ik in het leven sta en dat heeft meer dan eens tot verrassende keuzes geleid. Niet voor mij, wel voor mijn omgeving;)

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in management functies in de horeca, waarvan de laatste 14 jaar als restauranteigenaar, besloot ik in 2016  mijn restaurant te verkopen. Ik voelde dat ik tegen de grenzen van mijn eigen comfortzone was aangelopen. Ik miste een sparkle, maar ook verdieping en zingeving. Ik voelde een leegte, waarvan ik nu weet dat ik die buiten mezelf probeerde op te vullen. Ik handelde op de automatische piloot en voelde me steeds meer gevangen in een gouden kooi. Ik had het goed voor elkaar, maar straalde niet meer. Ik voelde heel sterk dat ik de leegte in moest duiken.

De leegte bracht mij op het pad van coaching en ik wist gelijk dat dit mijn richting zou worden. Ik volgde een opleiding tot intuïtieve coaching bij IMC, mensontwikkeling en ging van start met Coach-Atelier. Ik begon met 1 op 1 coach sessies en Mind-Walk. In de loop der jaren volgde ik diverse opleidingen en trainingen in ssystemisch werk, trauma’s en Innerlijk Kind. Ik verdiepte me steeds meer in wat er werkelijk onder al onze aangeleerde patronen ligt en ontwikkelde een methodiek om op een heldere en eenvoudige manier je oude pijn te helen en om te zetten in jouw unieke kracht.

Inmiddels is Coach-Atelier een prachtig bedrijf geworden op een geweldige plek in Berlicum. Hier begeleid ik dagelijks mannen en vrouwen in hun processen, geef ik trainingen en cursussen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en organiseer ik een aantal keren per jaar een retreat in  Spanje en Nederland. Daarnaast verhuur ik mijn ruimte ook aan anderen en komen mijn oude talenten nog steeds aan bod.

Samen op reis gaan om te ontdekken wie je bent, wat je verlangens en wensen zijn, doelen bepalen en daar samen naar toe werken is mijn passie. Je bagage een stuk lichter maken, je laten beseffen dat je altijd een keuze hebt en dat jij de regie weer in handen leert nemen is mijn missie.

Vanuit mijn intuïtie, enthousiasme, kennis, ervaring en opleiding begeleid, spiegel en challenge ik je om te worden wie je diep van binnen al bent!

Voel je welkom!

 

Liefs Miranda

4 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.