Over mij

Have the courage….

To follow your heart & intuition, they somehow already know what you truly want to become

Mijn naam is Miranda de Jongh. Ik ben spontaan, openhartig, lief, doortastend, nieuwsgierig, eigenwijs, blij en ambitieus. Getrouwd, moeder van twee heerlijke kinderen en mens met ups, downs en misschien wat eigenaardigheden. Daarnaast werk ik als intuïtief coach, trainer en inspirator.

 

Toen ik bovenstaande uitspraak van Steve Jobs tegen kwam, vielen voor mij opeens wat essentiële puzzelstukjes op zijn plek. Ik realiseerde me dat intuïtie, spiritualiteit, mindfulness en luisteren naar de signalen van je lichaam geen nieuwe materie voor mij is. De gebeurtenissen in mijn leven zie ik als metafoor voor het proces waar ik op dat moment inzit. Dit is al heel lang de manier waarop ik in het leven sta en dat heeft meer dan eens tot verrassende keuzes geleid.

 

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca, waarvan de laatste 14 jaar als restauranteigenaar, besloot ik een aantal jaren geleden mijn restaurant te verkopen. Ik voelde dat ik tegen de grenzen van mijn eigen comfortzone was aangelopen. Ik miste een sparkle. Ik voelde heel sterk dat ik de leegte in moest duiken.

De leegte bracht mij op het pad van coachen en ik wist gelijk dat dit mijn richting zou worden. Ik volgde een opleiding tot intuïtief coach bij IMC, mensontwikkeling en diverse aanvullende trainingen om tot een mooie mix van werkbare tools te komen.

 

Samen op reis gaan om te ontdekken wie je bent, wat je verlangens en wensen zijn, doelen bepalen en daar samen naar toe werken is mijn passie. Je bagage een stuk lichter maken, je laten beseffen dat je altijd een keuze hebt en dat jij de regie weer in handen leert nemen is mijn missie. Ook ik heb mijn bagage en ik kan je zeggen dat het niet als een zware last voelt. En dat gun ik iedereen.

 

Vanuit mijn intuïtie, enthousiasme, kennis, ervaring en opleiding begeleid, spiegel en challenge ik je om te worden wie je diep van binnen al bent!