24 UUR MET

JEZELF!!

Alle aandacht en focus voor jou!

 

1 op 1 intensieve coaching met de luxe van een retreat

Dompel jezelf 24 uur onder!

Ontdek wat je werkelijk wilt, wat je echt belangrijk vindt en hoe jij dat vorm gaat geven.

Je wil meer uit je persoonlijke leven, onderneming of carrière halen. Het wordt tijd om keuzes te maken en daar wil je geen traject van maanden voor, maar daar wil je nu mee aan de slag en gelijk doorpakken.

‘Zit er niet méér in? Is dit het nou?’

Je hebt het allemaal best aardig voor elkaar, maar tegelijkertijd kabbelt het ook gewoon maar door. Je kunt je vinger er misschien niet helemaal opleggen, maar van binnen voel je dat het anders mag. ‘Is dit het nou? Wat wil ik nou echt? ‘ De onrust in je lijf wordt groter, je vertoont meer kwaaltjes en klachten, je energie niveau is laag en toch ga je maar door. De waan van de dag bepaalt hoe jij je voelt of wat je doet en je neemt niet echt de tijd voor jezelf om knopen door te hakken. Het is alsof je op een kruispunt staat en je geen idee hebt welke richting je op wilt.

Herkenbaar?

Dan is 24 UUR Voor Jezelf de oplossing. Een intensief coach programma met de luxe van een retreat. Ik haal je uit je huidige omgeving en  samen gaan we de diepte in.  Na 24 uur stap jij vol inspiratie, motivatie, verbinding en frisse energie naar buiten. Jij weet welke richting je op wilt en wat je te doen hebt.

24 UUR Voor Jezelf is perfect voor jou:

 • als je even afstand nodig hebt om naar je situatie te kijken
 • als je behoefte hebt aan ruimte en rust om tot stilstand te komen
 • als je op het punt staat het roer om te gooien en een zetje kunt gebruiken
 • als je je patronen wilt doorbreken
 • als je behoefte hebt aan aandacht, een moment voor jezelf en je even geen rekening wil houden met je omgeving
 • als je veel in je hoofd zit en maalt en piekert
 • als je niet alles alleen wilt doen en onafhankelijk wilt sparren
 • als je wilt ontdekken wat jouw reden is om met energie uit bed te springen
 • als je de regie over je eigen leven in handen wilt nemen
 • als je dingen blijft doen waar je geen energie van krijgt
 • als je keuzes wilt maken

Hoe werkt het?

Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom bellen we eerst even met elkaar. Als we allebei een YES ervaren plannen we datum voor het startgesprek en de dag zelf. Je ontvangt alle informatie en werkboek per mail van mij, zodat je alvast kunt verheugen en voorbereiden. In het startgesprek diepen we je thema uit waar je de dag zelf mee aan de slag wilt gaan.

Hoofd, hart en lijf in verbinding!

Mijn werkwijze is altijd intuïtief ÉN met twee benen op de grond. Ik werk met wat zich aandient, schroom niet om de diepte in te gaan en maak bewust wat er onbewust in jou afspeelt.

Ik inspireer je, spiegel, daag je uit een laagje dieper te gaan en begeleid je met enthousiasme, compassie, kennis, ervaring en opleidingen om te worden wie je diep van binnen al bent!

Ik werk met oa met meditatie, ademwerk, systemisch opstellen, visualisatie, mind-fullnes, reiki, innerlijk kind, natuurcoaching en gesprekken.

Ik ben Miranda de Jongh,

bewustwordings coach en trainer. Ik begeleid al jaren succesvol vrouwen en mannen die meer uit het leven en zichzelf willen halen op een dieper niveau. Mijn missie is dat jij je bewust wordt van je ware zelf en ervaart dat je een keuze hebt.

FOCUS | AANDACHT | REFLECTIE | INSPIRATIE | INZICHT | RESET

24 UUR Voor Jezelf

Hoe ziet het programma er in grote lijnen uit?

In het telefonisch startgesprek gaan we dieper in op jouw thema, onderwerp of vraagstuk. We diepen dit wat verder uit en jij gaat thuis aan de slag met voorbereidende opdrachten. In dit gesprek staan we ook stil bij jouw verwachtingen, wat je wil bereiken, wat je van mij verwacht als coach en wat ik van jou mag verwachten.

Ik ontvang je op de dag zelf graag tussen 10.00 en 10.30 uur. We beginnen met koffie, thee en iets lekkers, je hebt ruimte om je te installeren in het appartement en vanaf dan gaan we de dag samen in. We gaan zeker naar buiten voor een wandeling in het prachtige natuurgebied om de hoek en tussendoor zijn er pauze en reflectiemomenten. Ik verzorg de lunch, lekkere tussendoortjes en het diner bereiden we samen. Na het diner laat ik je alleen in het appartement en heb je alle tijd en ruimte om te doen wat jezelf fijn vindt, misschien wil je schrijven, een vision board maken, een boek lezen of helemaal niets doen, alles is goed.

De volgende ochtend starten we vroeg met een Miracle-Morning programma en genieten daarna van een gezond en energiek ontbijt. Je maakt je stappenplan concreet en ronden het programma af.  Rond 10.00 uur nemen we afscheid van elkaar en stap jij de wereld in, helemaal klaar om van start te gaan:)

Na een week of twee hebben we weer contact, kijken we even terug en weer vooruit. Misschien heb je een vraag of nog iets nodig om vol energie, inspiratie en motivatie verder door te pakken.

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan,

blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen.

 

– Albert Einstein –

In je eigen kracht staan is bewust worden wie je bent!

 

Wat levert een 24 uurs Retreat jou op?

Meer inzicht en zelfkennis

Je weet wat je valkuilen zijn  en kunt die omzetten naar je kracht. Je herkent je eigen patronen en laat je er veel minder door beïnvloeden! Je kunt keuzes maken vanuit je hart en je grenzen aangeven. Dat levert je rust en balans op.

Meer helderheid en focus

Je hebt eindelijk de tijd en ruimte gehad om te voelen waar je energie van krijgt! Welke richting je op wilt. Je weet wat je nodig hebt en kunt je daarop focussen. Je hebt een concreet plan van aanpak gemaakt en je eerste stappen al gezet.

Meer plezier en voldoening

Je voelt die innerlijke sparkle eindelijk weer! Je weet wat jou echt plezier geeft en wat je belangrijk vindt en hoe je ook daadwerkelijk kunt bijdragen. Dat geeft voldoening. Je weet hoe je succesvol kunt zijn in wat je doet én kunt genieten. Je ervaart meer balans. In drukke periodes weet je hoe je kunt voorkomen dat je jezelf voorbij loopt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, waardoor je er ook weer beter voor anderen kunt zijn.

Ervaringen van andere deelnemers

24 uur was echt een cadeau voor mezelf. Door zo’n lange tijd samen door te brengen kon ik echt de diepte in. Ik heb veel inzichten gekregen en het schrijven na elke opdracht maakt dat ik nu ook een goed “werkboek” heb. De afwisseling met meditatie, wandelen en lekker eten en drinken was heel fijn.

Door de overnachting bleef ik ook in mijn bubbel wat voor mij heel waardevol was. Voor vertrek heb ik ook een stappenplan geschreven wat haalbaar is. Ik voel me krachtig en klaar voor het pad wat ik nu ga bewandelen.

Dankjewel Miranda voor de goede gesprekken, de inzichten en handvatten om vanaf vandaag weer verder te kunnen.

Hans

F&B Manager

Een spannende reis naar Berlicum.
Voor mij een kado aan mezelf om een nieuwe fase in mijn leven in te leiden en te kijken naar stukken/delen die niet lekker lopen!
Alleen navel staren kwam ik er niet uit, dus Miranda “loopt” in alles met me mee. Van kindstuk en volwassen delen, naar belemmerende overtuigingen, talenten en donkere krochten in mijn ziel.

Al pratend, schrijvend, wandelend kom ik mezelf tegen. Soms ook hele oude pijnlijke stukken, waar ik weg wilde lopen, maar deze keer blijf ik erbij. Daar waar ik normaal blijf steken, prikt Miranda erdoorheen. Even zeer, maar daarna duidelijkheid, ruimte, heelheid en concrete stappen om weer verder te kunnen. Dat geeft weer zin, kracht en rust.

Dit alles in een prachtige omgeving, heerlijk bed, zalig eten, die ze als een prive kok voor je maakt, met een wijntje!
Echt het beste voor “mezelf-reis”. Ontroerd voel ik me. Dank je wel!

Gisterenavond, alleen, stond de volle maan aan de hemel. Het was magisch!
Ik heb het vertrouwen in mezelf dat ik verder kan, fijn dat gevoel. Geïnspireerd. Over 10 dagen weer even bellen. Mooie stok achter de deur.

Dank voor alle wijsheid, begeleiding, zorg, plezier, heerlijkheden en je “prikken. Sister! xxx

Liefs Jolan

Jolanda

Zelfstandig ondernemer

‘Door niet te blijven vechten tegen het oude, kan ik al mijn energie gebruiken voor het opbouwen van het nieuwe.’

Ik merkte dat een aantal manieren die ik had ontwikkeld om te overleven niet meer paste in hoe ik verder wilde leven.
Het was tijd om te helen en veranderen.
Na 60 jaar is dat niet zo eenvoudig, sommige overtuigingen en gewoonten zitten zo diep dat je ze zelf niet eens meer kunt vinden.
Daar heb je hele goede hulp bij nodig.

Ik heb in het verleden vaker een coaching traject gedaan en vele zelfhulpboeken gelezen. Mijn ervaringen daarin zijn wat verdeeld. Je kunt wel honderd keer tegen jezelf (laten)zeggen dat je ertoe doet, maar je moet het ook echt voelen.
Ik wist dat ik voor het volgende stuk hulp nodig had van een coach waar ik voldoende vertrouwen in had om echt `binnen’ te mogen komen.

Toen ik het programma van de 24-uurs retraite van Coach-Aatelier las wist ik direct dat dit een geweldige mogelijkheid was. Even helemaal weg uit je comfort zone in een 1 op 1 traject. Het kennismakingsgesprek met Miranda voelde direct goed. Ze stelde daarbij vragen die mij direct aan het denken zette. De opdrachten die ik voor de retraite moest maken voelde ook goed.
De retraite heb ik als zeer waardevol ervaren. Wat ik hoopte, om dieper naar binnen te gaan, is gelukt.
Dat was best eng en deed ook weleens zeer. Maar het luchtte enorm op. Ik kreeg meer inzicht in de reden waardoor bepaalde overtuigingen bij mij zijn ontstaan. En hoe dit doorwerkte in mijn gedrag en leven.

Het echte werk begint nu. Maar ik heb met de 24-uurs retraite goede tools gekregen om met moed aan deze klus te beginnen.
Miranda zal mij daar op gezette tijden bij blijven ondersteunen. Dat geeft mij rust omdat ik weet dat oude gewoontes niet zonder slag of stoot verdwijnen.

Annette

Zelfstandig ondernemer

24 UUR VoorJezelf

Is een intensief 1 op 1 programma met de luxe van een retreat. Geen langdurig traject. Meteen de diepte in en doorpakken.

Veelgestelde vragen

Wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee helaas niet, maar veel wergevers hebben een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Coaching valt daaronder.

Kan ik hierna alsnog overstappen naar een coacing traject?

Jazeker. We overleggen samen hoe het het verder gaat.

De datum komt mij toch niet uit.

Tot twee weken van te voren is het geen probleem om te wijzigen naar een andere datum. Binnen twee weken overleggen we even wat mogelijk is.

Ik zou dit heel graag met iemand samen doen. Kan dat?

Jazeker kan dat. We overleggen even hoe en wat.  De meerprijs is € 100,00 ex btw.

Ja, ik heb behoefte aan 24 uur Voor Mezelf.
Ik wil graag een belafspraak om kennis met elkaar te maken.

Vul het contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.
Laat me weten wanneer het jou past om te bellen.

9 + 6 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.