Dompel jezelf 24 uur onder en ontdek wat je werkelijk wilt, wat je echt belangrijk vindt en hoe jij dat vorm gaat geven.

 

Je wil meer uit je persoonlijke leven, onderneming of carrière halen.
Het wordt tijd om keuzes te maken en daar wil je geen traject van maanden voor, maar daar wil je nu mee aan de slag en gelijk doorpakken.

 

Zit er niet méér in…? Is dit het nou…?

 

Je hebt het allemaal best aardig voor elkaar, maar tegelijkertijd kabbelt het ook gewoon maar door. Je kunt je vinger er misschien niet helemaal opleggen, maar van binnen voel je dat het anders mag. Is dit het nou? Wat wil ik nou echt? De onrust in je lijf wordt groter, je vertoont meer kwaaltjes en klachten, je energie niveau is laag en toch ga je maar door. De waan van de dag bepaalt hoe jij je voelt of wat je doet en je neemt niet echt de tijd voor jezelf om knopen door te hakken. Het is alsof je op een kruispunt staat en je geen idee hebt welke richting je op wilt.

 

Herkenbaar? Dan is 24 UUR Voor Jezelf  de oplossing. Een intensief coach programma waarin jij weet wat je te doen staat na 24 uur.

 

Het grootste succes wordt behaald als je je voor 100% kunt focussen!

 

Daarom haal ik je letterlijk uit je huidige omgeving en gaan we samen de diepte in. 24 UUR Voor Jezelf gaat over jou om te ontdekken wat je werkelijk wilt, wat je belangrijk vindt, wat jouw persoonlijke missie en visie is en hoe het jou gaat helpen je doelen te bereiken.

Have the courage
to follow your heart & intuition, they somehow already know what you truly want to become.

 

– Steve Jobs-

24 UUR Voor Jezelf is perfect voor jou als je:

 

 • je even afstand nodig hebt om naar je situatie te kijken
 • als je behoefte hebt aan ruimte en rust om tot stilstand te komen
 • als je op het punt staat het roer om te gooien en een zetje kunt gebruiken
 • als je je patronen wilt doorbreken
 • als je behoefte hebt aan aandacht, een moment voor jezelf en je even geen rekening wil houden met je omgeving
 • als je veel in je hoofd zit en maalt en piekert
 • als je niet alles alleen wilt doen en onafhankelijk wilt sparren
 • als je wilt ontdekken wat jouw reden is om met energie uit bed te springen
 • als je de regie over je eigen leven in handen wilt nemen
 • je dingen blijft doen waar je geen energie van krijgt
 • als je keuzes wilt maken

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan,

blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen.

 

– Albert Einstein –

Hoe ziet het programma er in grote lijnen uit?

 

In het telefonisch startgesprek gaan we dieper in op jouw thema, onderwerp of vraagstuk. We diepen dit wat verder uit en jij gaat thuis aan de slag met voorbereidende opdrachten. In dit gesprek staan we ook stil bij jouw verwachtingen, wat je wil bereiken, wat je van mij verwacht als coach en wat ik van jou mag verwachten.

 

Ik ontvang je op de dag zelf graag tussen 10.00 en 10.30 uur. We beginnen met koffie, thee en iets lekkers, je hebt ruimte om je te installeren in het appartement en vanaf dan gaan we de dag samen in. We gaan zeker naar buiten voor een wandeling in het prachtige natuurgebied om de hoek en tussendoor zijn er pauze en reflectiemomenten. Ik verzorg de lunch, lekkere tussendoortjes en het diner bereiden we samen. Na het diner laat ik je alleen in het appartement en heb je alle tijd en ruimte om te doen wat jezelf fijn vindt, misschien wil je schrijven, een vision board maken, een boek lezen of helemaal niets doen, alles is goed.

De volgende ochtend starten we vroeg met een Miracle-Morning programma en genieten daarna van een gezond en energiek ontbijt. Je maakt je stappenplan concreet en ronden het programma af.  Rond 10.00 uur nemen we afscheid van elkaar en stap jij de wereld in, helemaal klaar om van start te gaan:)

 

Na een week of twee hebben we weer contact, kijken we even terug en weer vooruit. Misschien heb je een vraag of nog iets nodig om vol energie, inspiratie en motivatie verder door te pakken.

24 uur voor jezelf is een persoonlijke reis waarin je onderzoekt wat je werkelijk wilt, wat je tegenhoudt, wat je nodig hebt en hoe je er gaat komen.

 

Misschien heb je het nog niet helemaal helder, of weet je precies wat je hier op de wereld te doen hebt, maar stel je het telkens uit. Misschien heb je behoefte aan rust en ruimte en wil je herijken, een reset. Het maakt niet uit. In 24 uur voor jezelf ga je aan de slag met wat voor jou belangrijk is.

 

Wat is de reden dat jij ’s ochtends vol energie uit bed springt?

Welke gaven en talenten heb jij de wereld te bieden?

Wat is jouw persoonlijke visie en missie?

24 UUR Met Jezelf  in het kort:

 

Van 10.00 tot 10.00 uur de volgende dag

Uitgebreid telefonische start gesprek

Voorbereidende opdrachten

Werkboek

Interactief, reflectief en doelgericht coachings programma

Alle aandacht exclusief voor jou

Inclusief heerlijke maaltijden en tussendoortjes

Inclusief overnachting op locatie in luxe appartement

Inclusief vervolggesprek

 

Hoe anderen 24 UUR Voor Jezelf ervaren:

24 uur was echt een cadeau voor mezelf. Door zo’n lange tijd samen door te brengen kon ik echt de diepte in. Ik heb veel inzichten gekregen en het schrijven na elke opdracht maakt dat ik nu ook een goed “werkboek” heb. De afwisseling met meditatie, wandelen en lekker eten en drinken was heel fijn. Door de overnachting bleef ik ook in mijn bubbel wat voor mij heel waardevol was. Voor vertrek heb ik ook een stappenplan geschreven wat haalbaar is. Ik voel me krachtig en klaar voor het pad wat ik nu ga bewandelen.
Dankjewel Miranda voor de goede gesprekken, de inzichten en handvatten om vanaf vandaag weer verder te kunnen.
28 februari

’24 UUR bij en met Miranda

‘Een spannende reis naar Berlicum.
Voor mij een kado aan mezelf om een nieuwe fase in mijn leven in te leiden en te kijken naar stukken/delen niet lekker lopen!
Alleen navel staren kwam ik er niet uit, dus Miranda “loopt” in alles met me mee. Van kindstuk en volwassen delen, naar belemmerende overtuigingen, talenten en donkere krochten in mijn ziel.
Al pratend, schrijvend, wandelend kom ik mezelf tegen. Soms ook hele oude pijnlijke stukken, waar ik weg wilde lopen, maar deze keer blijf ik erbij. Daar waar ik normaal blijf steken, prikt Miranda erdoorheen. Even zeer, maar daarna duidelijkheid, ruimte, heelheid en concrete stappen om weer verder te kunnen. Dat geeft weer zin, kracht en rust.

Dit alles in een prachtige omgeving, heerlijk bed, zalig eten, die ze als een prive kok voor je maakt, met een wijntje!
Echt het beste voor “mezelf-reis”. Ontroerd voel ik me. Dank je wel!

Gisterenavond, alleen, stond de volle maan aan de hemel. Het was magisch!
Ik heb het vertrouwen in mezelf dat ik verder kan, fijn dat gevoel. Geïnspireerd. Over 10 dagen weer even bellen. Mooie stok achter de deur.

Dank voor alle wijsheid, begeleiding, zorg, plezier, heerlijkheden en je “prikken. Sister! xxx’

Liefs Jolan

'Door niet te blijven vechten tegen het oude, kan ik al mijn energie gebruiken voor het opbouwen van het nieuwe.'

Ik merkte dat een aantal manieren die ik had ontwikkeld om te overleven niet meer paste in hoe ik verder wilde leven.
Het was tijd om te helen en veranderen.
Na 60 jaar is dat niet zo eenvoudig, sommige overtuigingen en gewoonten zitten zo diep dat je ze zelf niet eens meer kunt vinden.
Daar heb je hele goede hulp bij nodig.

Ik heb in het verleden vaker een coaching traject gedaan en vele zelfhulpboeken gelezen. Mijn ervaringen daarin zijn wat verdeeld. Je kunt wel honderd keer tegen jezelf (laten)zeggen dat je ertoe doet, maar je moet het ook echt voelen.
Ik wist dat ik voor het volgende stuk hulp nodig had van een coach waar ik voldoende vertrouwen in had om echt `binnen' te mogen komen.

Toen ik het programma van de 24-uurs retraite van coach atelier las wist ik direct dat dit een geweldige mogelijkheid was. Even helemaal weg uit je comfort zone in een 1 op 1 traject. Het kennismakingsgesprek met Miranda voelde direct goed. Ze stelde daarbij vragen die mij direct aan het denken zette. De opdrachten die ik voor de retraite moest maken voelde ook goed.
De retraite heb ik als zeer waardevol ervaren. Wat ik hoopte, om dieper naar binnen te gaan, is gelukt.
Dat was best eng en deed ook weleens zeer. Maar het luchtte enorm op. Ik kreeg meer inzicht in de reden waardoor bepaalde overtuigingen bij mij zijn ontstaan. En hoe dit doorwerkte in mijn gedrag en leven.

Het echte werk begint nu. Maar ik heb met de 24-uurs retraite goede tools gekregen om met moed aan deze klus te beginnen.
Miranda zal mij daar op gezette tijden bij blijven ondersteunen. Dat geeft mij rust omdat ik weet dat oude gewoontes niet zonder slag of stoot verdwijnen.

Wat gaat 24 UUR Voor Jezelf je brengen?

Meer inzicht & zelfkennis

Je weet wat je valkuilen zijn  en kunt die omzetten naar je kracht. Je herkent je eigen patronen en laat je er veel minder door beïnvloeden! Je kunt keuzes maken vanuit je hart en je grenzen aangeven. Dat levert je rust en balans op.

Meer helderheid & focus

Je hebt eindelijk de tijd en ruimte gehad om te voelen waar je energie van krijgt! Welke richting je op wilt. Je weet wat je nodig hebt en kunt je daarop focussen. Je hebt een concreet plan van aanpak gemaakt en je eerste stappen al gezet.

Meer plezier & voldoening

Je voelt die innerlijke sparkle eindelijk weer! Je weet wat jou echt plezier geeft en wat je belangrijk vindt en hoe je ook daadwerkelijk kunt bijdragen. Dat geeft voldoening. Je weet hoe je succesvol kunt zijn in wat je doet én kunt genieten. Je ervaart meer balans. In drukke periodes weet je hoe je kunt voorkomen dat je jezelf voorbij loopt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, waardoor je er ook weer beter voor anderen kunt zijn.

Hoe werkt het?

 

24 uur voor jezelf is een persoonlijke reis waarin je onderzoekt wat je werkelijk wilt, wat je tegenhoudt, wat je nodig hebt en hoe je er gaat komen.

 

Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom bellen we eerst even met elkaar. Als we allebei een YES ervaren plannen we datum voor het startgesprek en de dag zelf. Je ontvangt alle informatie en werkboek per mail van mij, zodat je alvast kunt verheugen en voorbereiden. In het startgesprek diepen we je thema uit waar je de dag zelf mee aan de slag wilt gaan. Coaching is een persoonlijk ontwikkelings proces wat jou op weg helpt naar meer bewustwording en balans in je leven. Het geeft je tools en handvatten om in beweging te blijven. Ik loop een stukje met je mee op jouw pad in 24UUR MET. Ik schroom niet om de diepte in te duiken en te onderzoeken wat jou drijft en motiveert. Ik inspireer je, nodig en daag je uit naar binnen te gaan en begeleid en spiegel je vanuit mijn intuïtie, enthousiasme, kennis, ervaring en opleidingen om te worden wie je diep van binnen al bent!

 

Investering in jezelf:

 

€  695,00 incl btw voor particulieren en excl btw voor zakelijke facturen.

Inclusief:

 • 2 coach gesprekken ( 1 start en 1 follow up)
 • 24 uur met intensief, reflectief coach programma
 • exclusieve aandacht voor jou alleen
 • heerlijke maaltijden
 • overnachting in luxe appartement
 • rust, ruimte en stilte
 • werkboek
 • inzichten, energie en inspiratie

 

 

Waar:

 

24 UUR Voor Jezelf vindt plaats in mijn prachtige ruimte in Berlicum. Hier hebben we alle ruimte en privacy.

Worden wie je eigenlijk al bent!

 

Ik, Miranda, herken je worsteling maar al te goed. Ik merkte in alle opzichten dat ik tegen de grenzen van mijn eigen comfort zone was aangelopen. Aan de buitenkant zag het er goed uit, leuk huis, gezin en een succesvolle onderneming maar ik staalde al een tijdje niet meer. Ik functioneerde op de automatische piloot en voelde me enorm verantwoordelijk voor mijn gezin, de hypotheek, maar ook voor mijn medewerkers. Ik wilde het wel anders, maar HOE DAN? Het heeft even geduurd voordat ik ontdekte dat ik het wezenlijke plezier miste. De drive en de passie die ik ooit had waren weg. Het gevoel van vrijheid was weg.

 

Ik besloot dat het tijd werd om het roer helemaal om te gooien. Na 30 jaar horeca, waarvan de laatste 14 jaar als restaurant eigenaar verkocht ik mijn restaurant en dook de leegte in. Ik heb de tijd genomen om op adem te komen en te ontdekken wie ik ben zonder een eigen bedrijf (want stiekem zat mijn identiteit behoorlijk vast aan mijn werk), wat ik belangrijk vind en waar ik blij van wordt. Ik volgde een opleiding tot intuïtief coach en vond mezelf en het plezier terug. Het werd en is nog steeds een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik de sprong heb gewaagd. Ik weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik blij van wordt. Aan de hand van deze ankerpunten volg ik mijn weg. Het geeft me houvast als het tegenzit of anders loopt. Het geeft me veerkracht om mee te bewegen en dat gun ik jou ook.

Gun het jezelf om te onderzoeken wat jij nodig hebt, waar jij blij van wordt! Boek 24 UUR Voor Jezelf.

 

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Veelgestelde vragen

Ik heb mijn vraag nog niet helemaal helder.

Met de voorbereidende vragen en het startgesprek diepen we jouw thema verder uit. Hierdoor krijg je vanzelf inzicht in en helderheid in jouw vraag.

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt het volledige bedrag na inschrijving voor de 24 UUR.

Wordt 24 UUR ook vergoed?

Coaching wordt helaas niet vanuit de zorgverzekering vergoed. Wel bestaat er een kans dat je het vergoed kunt krijgen vanuit je werkgever. Steeds meer werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoe is de locatie bereikbaar?

Mijn praktijkruimte is het beste bereikbaar met de auto. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag.

Ik wil graag eerst kennismaken, kan dat?

Ja hoor, geen probleem. We bellen altijd eerst even om te kijken of er een klik is. Je zit nergens aan vast en beslist daarna zelf of je het gaat doen.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of niet aanwezig kan zijn?

Je kunt het beste even mailen of bellen. Doe dit aub op tijd, want ik reserveer tijd en de ruimte. Zie mijn annuleringsvoorwaarden voor 24 UUR Met. In overleg plannen we een nieuwe datum in.

We do not see things as they are, we see things as we are.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.