(Re)Treat Yourself

Retreats in Spanje en Nederland

ONTLADEN | OPLADEN | UITZICHT | INZICHT | AANDACHT | RESET

Ja dat wil ik.Vertel me meer

Uitzicht leidt tot inzicht en inzicht leidt tot uitzicht!

Van tijd tot tijd is het nodig om stil te staan, zodat je opnieuw je koers kunt bepalen. Letterlijk afstand nemen van je huidige situatie, even voor niemand zorgen, alle aandacht en focus voor jou.

De combinatie van vakantie en bewustwording in  een prachtige omgeving, heerlijk eten, ontspanning, coaching, bewustwordingsoefeningen en persoonlijke aandacht  zijn de ingrediënten  van al mijn retreats. Sinds een paar jaar organiseer ik een  retreats in binnen- en buitenland.

24 uur voor jezelf, weekenden, weken en one-day retreats

Aansluiten bij jezelf, resetten, reflecteren en opnieuw je richting bepalen. Misschien is het tijd om keuzes te maken en dat vraagt moed. Ik besef dat dat in je huidige situatie best een uitdaging is en haal je daarom uit je omgeving en neem je mee naar prachtige locaties. Door letterlijk afstand te nemen ontstaat er rust, ruimte en inzicht.

Ga met gelijkgestemden mee op reis en onderzoek waar je nu staat, wat je nodig hebt, waar jij blij van wordt, wat jij belangrijk vindt en voel hoe jij in beweging komt van binnenuit. Met vele nieuwe inzichten, vol energie, inspiratie, rust en balans keer jij terug naar huis.

Ik loop graag een stukje met je mee op jouw innerlijke reis.

Miranda de Jongh

24 UUR Voor Jezelf

Mini retreat in Berlicum.

Een intensieve coach -programma van 24 UUR met de luxe van een retreat. Volledige aandachte enfocus voor jouw en je vraagstuk.

Andalusië oktober 2022

Dompel jezelf een week lang onder!

Exclusieve coach reis voor vrouwen die toe zijn aan leven vanuit innerlijke kracht ipv wilskracht!

Het is nu tijd voor jou! Even diep ademhalen, tot rust komen, niets moeten. Niet zorgen voor anderen, alleen jezelf!
Het is tijd om stil te staan, stil te worden, te luisteren en verbinden met je pure kern.

Ik ben Miranda de Jongh,

bewustwordings coach en trainer. Ik begeleid al jaren succesvol vrouwen en mannen die meer uit het leven en zichzelf willen halen op een dieper niveau. Mijn missie is om jou bewust te laat worden wie je ECHT bent voordat de wereld vertelde wie je moest zijn.

We zijn allemaal geboren met zelfvertrouwen, maar door ervaringen, verhalen, onze omgeving zijn we dat (voor een deel) kwijt geraakt. We zijn gaan leven vanuit het idee dat we niet goed genoeg zijn en hebben allerlei overlevings strategiëen ontwikkeld.

Mijn visie is dat je al heel bent. Je hoef niet harder te werken, nog meer te leren of het perfecte buitenkant plaatje na te streven.  In mijn coach programma’s begeleid ik je stap voor stap je weer te verbinden met jezelf en BEWUST te worden wie je echt bent.

Toe aan een nieuwe stap? En wil je onderzoeken welke vorm het beste past? 

Vul het contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.
Liever even bellen? Dat mag op 06 15157704

7 + 13 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.