Dompel jezelf een week lang onder!

 

ONTLADEN | OPLADEN | UITZICHT | INZICHT | AANDACHT | RESET

 

(Re)Treat Yourself

 

Andalusië 3 t/m 9 oktober 2021

Je bent een prachtige vrouw, je hebt het aardig voor elkaar, maar de laatste tijd is het je wel duidelijk geworden dat je eigenlijk al heel lang niet voor jezelf leeft.

 

Van binnen knaagt het en dat is al een tijdje zo. Je focus ligt vaak buiten jezelf, voor iedereen zorgen, naar de zin maken, zorgen dat iedereen in je omgeving gelukkig is, of dat nu op je werk, in je relatie of  je gezin is. Je voelt dat het niet meer klopt! Je hebt het gevoel dat je voor meer bestemd bent en het wordt tijd om vanuit je passie, talent en roeping een zinvol en gelukkig leven te leiden. Het wordt tijd om het anders te gaan doen, op een dieper niveau voelen wat wel klopt en volledig in verbinding met jezelf , vol zelfvertrouwen, liefde en eigen kracht de wereld tegemoet te treden.

 

Exclusieve coach reis, alléén voor vrouwen die echt toe zijn aan leven vanuit volle potentie!

 

Het is nu tijd voor jou! Even diep ademhalen, tot rust komen, niets moeten. Niet zorgen voor anderen, alleen jezelf!
Het is tijd om stil te staan, even stil te worden en te luisteren naar je innerlijke stem.

 

Uitzicht leidt tot inzicht!

 

Je weet het eigenlijk wel, je bent aardig bewust van jezelf, hebt het nodige aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording gedaan, maar je bent de laatste tijd toch steeds meer vast komen te zitten in je hoofd. Het is tijd om weer naar binnen te gaan en je te verbinden met jouw eigen kracht. Een laag dieper te gaan. Misschien is het tijd om keuzes te maken en dat vraagt moed.
We beseffen dat dat in je huidige situatie best een uitdaging is en halen je daarom uit je omgeving en nemen je mee naar een prachtige oude finca in een natuurgebied in de heuvels net achter Malaga. Door letterlijk afstand te nemen ontstaat er rust, ruimte en inzicht.

 

Hoe zou jij je voelen als je gewoon kon zijn wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn?

 

 

 • Ik voel me vrij  om mijn eigen pad te lopen
 • Ik voldoe aan mijn eigen verwachtingen
 • Ik geef mezelf toestemming
 • Ik ga er vol voor

 

Ga dan mee op deze exclusieve coach reis (max 6 deelnemers) met vrouwen zoals jij en ik. Ontdek wat jij belangrijk vindt, deel je verhaal, je worstelingen, leer van elkaar, geniet, zonder oordeel. Iedereen is ok, iedereen is gelijk. Een week lang voor jezelf, alle aandacht voor jou!

 

 

Het ware geluk begint te stromen, als we de verwachtingen van de buitenwereld loslaten. Vind het lef om helemaal jezelf te zijn!

 

– Glennon Doyle-

Hoe zou je het vinden als…

 

Jij kunt doen wat je allerliefste doet?
Je balans hebt tussen ontspanning en inspanning?
Je je geen zorgen meer hoeft te maken over je inkomen?
Jij je innerlijke criticus en perfectionist op de achterbank kunt zetten en jij zelf weer aan het stuur gaat zitten?
Als je helder hebt waar je naar toe wilt en wat je te doen hebt?
Als je je valkuilen kunt omzetten in kracht?
Wat een ander ervan vindt er niet meer toe doet?
Jij zichtbaar wordt?
De overlevingsstand uit is en je innerlijke kracht aan is?

 

Als één van deze vragen je raakt, nodigen we je van harte uit om mee te gaan naar Andalusië voor deze  (Re)treat Yourself van 3 t/m 9 oktober.

De mooiste reis die je kan maken, is de reis naar binnen!

(Re)Treat Yourself Andalusië

Malaga 3 t/m 9 oktober 2021

 

Vind het lef om echt jezelf te zijn, je waarachtige zelf. Leef jouw leven!

Exclusieve coach reis voor prachtige, krachtige vrouwen, die voluit willen leven!

 

In deze week onderzoek je wat voor jou echt belangrijk is en ga je aan de hand van een aantal stappen vorm geven aan je wensen en verlangens. Je onderzoekt je beperkende en belemmerende overtuigingen, de stemmen in je hoofd, de delen in jou die angst en pijn hebben en leert hoe je ze kunt ombuigen en kunt helen.

We zijn met maximaal 8 deelnemers, zodat er alle tijd en aandacht is voor jou. Je komt deze week letterlijk en figuurlijk in beweging, het is een intensief coach programma, maar natuurlijk is er ook alle tijd en ruimte om te ontladen, te ontspannen, te genieten en volledig tot rust te komen.

 

Wij geloven in het totaalplaatje van jou als mens. Hoofd, hart en lijf in verbinding! Het hangt allemaal met elkaar samen en het één kan niet zonder het ander. In de maatschappij waarin wij leven razen we maar door, leven we steeds meer in ons hoofd en zorgen we beter voor de buitenkant dan voor onze binnenkant. Tijdens de Retreat vertragen we, kom je in contact met je lichaam, ga je uit je hoofd en ontstaat de verbinding met jouw eigen wijsheid, jouw vrouwelijkheid en jouw intuïtie.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Zondag 3 oktober:

Aankomst, inchecken, kennis maken met elkaar, uitleg programma, relaxen, welkomstdiner.

 

Maandag 4 oktober:

Iedere dag begint met een mind, body en soul programma van een uurtje voor het ontbijt.

Dat doen we in de vorm van yoga, ademhalingsoefeningen en/of meditatie.

Tot de lunch gaan we met elkaar aan de slag met ons beproefde coachings-programma.

Daarna heb je de middag aan jezelf…

Vandaag bereiden we de maaltijd met elkaar en kijken we terug op deze dag tijdens het diner.

 

Dinsdag 5 oktober

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vandaag bereiden we de maaltijd met elkaar en kijken we terug op deze dag tijdens het diner.

 

Woensdag 6 oktober:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Eind van de middag naar het strand voor een leuke oefening en een goede cocktail.

Niemand kookt, want we gaan heerlijk uit eten.

 

Donderdag 7 oktober:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vandaag bereiden we de maaltijd met elkaar en kijken we terug op deze dag tijdens het diner.

 

Vrijdag 8 oktober:

Uitslapen en ontbijten.

De ochtend en de middag is volledig voor jou om te doen en te laten waar jij zin in hebt. Er is geen programma zodat jij heerlijk kunt struinen door de prachtige kleine straatjes in één van de witte dorpjes. Geen zin om weg te gaan? Ook goed hoor, dan blijf je heerlijk in de finca.

Vanaf 18.00 uur blikken we terug en kijken we vooruit… Jij weet welke richting je op wilt, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat gaat doen.

Vanavond koken we een heerlijk diner voor jullie en sluiten we deze week af met jouw guilty pleasure play-list en dansen we de sterren van de hemel.

Je bent vrij, prachtig, krachtig en de wereld ligt aan je voeten. Er is niets wat jou tegenhoudt..

 

Zaterdag 9 oktober:

Ontbijt

Helaas er is een tijd van komen en van gaan. We nemen afscheid van elkaar, maar blijven verbonden.

Om 10.00 uur checken we uit en stappen we onze eigen wereldjes weer in met nieuwe energie, volledig opgeladen, inzichten en inspiratie.

Once a year go someplace you have never been before

– Dalai Lama –

Wie zijn wij?

 

Wij, Marion en Miranda herkennen je vraagstukken en worstelingen maar al te goed. Wij weten dat zakelijk en privé bijna niet te scheiden is. Want jouw passie voor je werk is wie jij bent als mens. Wij zijn beide jarenlang zelfstandig ondernemers geweest, in de marketing-communicatie en in de horeca. Allebei hadden we een goedlopende zaak. We bleven groeien, de omzet steeg en daarmee ook de ‘behoeftes’. Alles moest steeds meer worden. In plaats van te genieten van de behaalde successen, renden wij maar door. Totdat wij op een dag tot stilstand kwamen en ons realiseerden dat waarvoor wij ooit voor onszelf begonnen waren, niet meer in lijn lag met de werkelijkheid. De passie, de vrijheid, autonoom zijn was volledig overspoeld door de druk die wij onszelf opgelegd hadden. Het plezier was weg en we straalden niet meer. We hadden de grenzen van onze comfort-zone bereikt. Dit besef heeft ons beide doen besluiten om het roer volledig om te gooien.

 

We verkochten ons bedrijf en doken de leegte in. Niet wetend waar de reis eindigen zou, maar met vertrouwen in onze koffer sloegen wij een nieuwe weg in. Het werd een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! En zo ontstond bij ons beide het plan om met onze ervaring en kennis anderen te begeleiden in meer bewustwording in je leven.
We ontmoetten elkaar op de opleiding intuïtief coachen, startten onze coach praktijk en sloten de handen ineen met het organiseren van Retreats. Vanuit jarenlange ervaring, opleiding, intuïtie en plezier nemen we je mee op reis. Naar de reis in jezelf. We dagen je uit, spiegelen, ondersteunen en begeleiden je op zoek te gaan naar alle antwoorden die allemaal al in jou aanwezig zijn.

 

Wij geloven dat je altijd een keuze hebt, ook al lijkt dat soms niet zo. Onze gezamenlijke missie is dat jij je hart durft te volgen als je een keuze moet maken en dat doen we door je weer te verbinden met jouw unieke waarden en talenten. Onze visie is dat wanneer jij in balans bent en plezier hebt in hetgeen jij doet, succes automatisch volgt. Zowel zakelijk als privé.

Waar verblijven we van 3 t/m 9 oktober?

 

We verblijven in een authentieke en stoere Finca, gelegen in de heuvels boven Malaga.
Op het terrein van ruim 90 hectares is een wijngaard, een overvloed aan olijf-, amandel- en johannesbroodbomen en een moestuin die afdaalt naar een eigen beek.
Er zijn prachtige panoramische uitzichten op de oostelijke Montes en de Middellandse Zee.
Het huis dateert uit 1854 en was oorspronkelijk een olijfmolen en werd gebouwd in de traditionele Andalusische stijl.

Wat zit er allemaal in (Re)Treat Yourself Andalusië:

 

 • 6 overnachtingen met ontbijt
 • Lunch en diner tijdens programma op de finca
 • Telefonische kennismaking
 • Exclusief coachings-programma door twee ervaren coaches
 • Voorbereidend  online coach-gesprek waarin we je thema en vraag uitdiepen
 • Werkboek waar je je hele leven op terug kunt vallen
 • Online follow up programma met de hele groep
 • Mind, body & soul dagstart
 • Verblijf op kamer op basis van 2 personen

 

Investering in jezelf:

 

€ 1195,00 pp op basis van twee personen op 1 kamer en badkamer.

€ 1495,00 pp op basis van eigen slaap en badkamer.


Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief voor zakelijke facturen.

Prijs is exclusief vlucht.

Prijzen zijn exclusief:

 

 

 • Vlucht
 • Btw voor zakelijke facturen
 • Verzekeringen
 • Maaltijden en drankjes buiten de deur
 • Auto huur

 

Maar hoe zit het dan met…

 

Als jij meegaat doe je direct een aanbetaling, je regelt je eigen tickets en 1 maand voor vertrek betaal je de rest. Mocht het onverhoopt door Covid 19 niet doorgaan krijg je het bedrag volledig terug gestort. Met je tickets moet je het natuurlijk zelf regelen. Simpeler kunnen we het niet maken, wel leuker:)

Mooie verhalen van anderen:

ANDALUSÏE - juni 2019 -
Ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen patronen te doorbreken en anders te kijken naar hoe ik de dingen zie en aanpak in mijn werk en privéleven. Ik voelde dat ik hiervoor in een bubble wilde zitten. Letterlijke afstand. Een plek waar ik volledig mezelf kon zijn en zonder oordeel. Als Andalusië-fan sprak de Malaga-week van het Coach-Atelier me direct aan!
De week heeft me nog meer gebracht dan dat ik gevraagd had. Het feit dat er letterlijk en figuurlijk voor je gezorgd wordt, een geweldige groepsverbinding waardoor ik open durfde te zijn, een rustgevende en veilige omgeving, een energiemassage die het eea losmaakte wat zelf niet lukte, het delen in de groep, heel veel humor en lachen en emoties die ik anders mocht benaderen......en het lief zijn voor mezelf ❤.
Door de kennis, aandacht en intuïtie van Miranda en Marion is deze week echt een waardevol cadeau aan jezelf. Ik heb knopen doorgehakt en vorm gegeven hoe ik wil dat mijn werk, huis en privé leven in balans met elkaar kunnen zijn. Én het werkt nog steeds door, een prachtige ontdekking met mijzelf!
- Maartje-
Tijdens deze week kwam ik tot het inzicht dat ik niet altijd even makkelijk ben als werkgever, dat ik degene was die soms de sfeer verstoorde door duidelijk mijn mening over iets te geven. Dat ik daar mijn werknemers mee verlamde in plaats van in beweging kreeg had ik niet in de gaten. Door de oefeningen, gesprekken en de spiegels die Marion en Miranda je voorhouden kreeg ik zicht op waarom ik het deed en waar het vandaan kwam. Het voelt veel meer samen en in verbinding nu, het stroomt weer en de eerste nieuwe opdrachten hebben we inmiddels afgerond:) Ik vond het een hele waardevolle week, confronterend, kwetsbaar, leerzaam , veel gelachen en heerlijk gegeten. Ik ben de anderen ook enorm dankbaar voor het delen van hun verhalen. Oh ja en niet te vergeten de fijne yoga, meditatie en de prachtige wandeling. Iedere ondernemer moet dit eens in de zoveel tijd gewoon doen.
- Marcel-
Ik had op verschillende manieren al geprobeerd de slagboom te openen. Binnen twee dagen kreeg ik inzichten die de sleutel waren. Ik ontdekte een wereld aan mogelijkheden. Ik wist ineens heel zeker weIke richting ik op wilde, hoe het eruit moest zien, maar ook hoe ik me daar zou voelen. Vorm geven aan je eigen stappen plan en meteen daar al de eerste stappen in kunnen zetten maakte dat ik zo door mijn slagboom heen liep. Mijn vleugels ( creativiteit, sensitiviteit) zaten jaren vastgeplakt en door deze week kan ik weer vliegen. Het heeft mijn verwachtingen overwonnen en ik heb meer gekregen dan ik verwacht ik had. De manier hoe jullie als mens en coach zijn, de accommodatie, het geweldige eten, de balans tussen doen, ervaren en laten. Kortom top. Ik kan dit iedereen aanraden.
- Judith -

Have the courage
to follow your heart & intuition, they somehow already know what you truly want to become.

 

– Steve Jobs-

Kernwaarden van het Bewustwording in Business retreat:

 

Op verschillende manieren hebben we deze week ingericht en geven we vorm aan het programma. We hebben een aantal kernwaarden, die een rode draad vormen.

 

Delen van ervaringen met elkaar is een continu terugkerend onderdeel van het programma. Delen is helen is ons motto. Je ervaart dat je niet alleen bent met jouw verhaal en in de verhalen van de ander ontmoet je ook jezelf. We werken vanuit gelijkwaardigheid, ik ben ok, jij bent ok. In de ontmoeting met een ander kun je soms geraakt worden. Met blijde emoties en plezier en soms met onaangename gevoelens als frustratie, boosheid of verdriet. We vragen je dit als een spiegel te zien om te kijken waar het jou raakt.

 

Regelmatig heb je tijd om te reflecteren. Het is een moment om stil te staan in jezelf en te verwerken wat er zojuist is losgekomen. Schrijven is daar oa een prachtig middel voor. Ook bewust stilte opzoeken en mediteren gebruiken we in het programma.

 

Met oefeningen uit yoga en chiqong , ademhalingstechnieken en Mind-Walk starten we de dag. Een moment om te landen in je lijf, in het moment te komen en uit je hoofd te blijven. Mind, body and soul in verbinding.

 

Gezonde en heerlijke voeding is ook een belangrijk ingrediënt tijdens deze Retreat. Bewust luisteren naar wat je lichaam nodigt heeft, deze signalen oppikken en vertalen in een maaltijd. Eten verbindt, brengt elkaar samen en biedt gezelligheid en ontspanning.

 

Aandacht voor alles vinden wij heel belangrijk. Van de kleinste details tot het groter geheel. Waar nodig is er ruimte voor extra aandacht, maar soms laten we met aandacht ook iets gaan. Heb jij behoefte aan een één op één gesprek voel je dan vrij om ons aan te spreken. In de middag is daar vrijwel altijd ruimte voor om dat in te plannen. Heb je behoefte aan iets anders, laat het ons weten.
De gehele reis is met zorg samengesteld, maar wellicht is er iets aan onze aandacht ontsnapt, schroom niet en geef het door. Dat kan gaan over de accommodatie, het eten, inhoud van het programma of wat dan ook.

 

Plezier, ontspanning, creativiteit, relaxen, zonnen, wandelen, humor , genieten, ontdekken, verbinding, bewustwording, verdieping, energie geven de finishing touch aan deze week.

 

Wil jij voluit leven? Voel je van binnen dat (Re)Treat Yourself Andalusië jou gaat helpen? Laat dan je gegevens achter en ik neem persoonlijk contact met je op.

Je zit nergens aan vast, maar we maken kennis met elkaar en ik beantwoord al je vragen. Je voelt zelf wel na afloop van het gesprek of je mee wilt gaan.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.