(Re)Treat Yourself Andalusië

ONTLADEN | OPLADEN | UITZICHT | INZICHT | AANDACHT | RESET

10 % vroegboek korting t/m 5 juli!!

13 oktober t/m 19 oktober 2024

Dompel jezelf een week lang onder!

Tot rust komen, niets moeten. Niet zorgen voor anderen, alleen jezelf! Het is tijd voor jou! Tijd om stil te staan, op adem te komen, te reflecteren en nieuwe inzichten verzamelen. Ontladen, opladen en genieten.

Een hele week voor jezelf in Andalusïe. Volledig verzorgd in een luxe boutique villa in een prachtige omgeving met een zorgvuldig afgestemd programma.

It is ME-TIME!!

Sta je op het punt om keuzes te maken, maar draait je hoofd overuren? Houd je veel ballen in de lucht en kom je nauwelijks toe aan jezelf? Vraag je je steeds vaker af ‘is dit het nou’?

Als je een van deze vragen herkent, nodigen we je uit om mee te gaan. We beseffen dat het vinden van antwoorden in je huidige situatie best een uitdaging is en daarom halen we je uit je omgeving en nemen je mee naar Andalusië.  Door letterlijk afstand te nemen ontstaat er rust, ruimte en inzicht. Na deze week ben jij volledig aangesloten bij jezelf en heb jij je vervolgstappen helder.

Van 13 oktober t/m 19 oktober 2024!

Uit je hoofd, in je hart!

Je bent een prachtige vrouw, je hebt het aardig voor elkaar, maar de laatste tijd is het je duidelijk geworden dat je al heel lang niet meer voor jezelf leeft.

Je zit meer in je hoofd dan in je lijf en je draait vaak op de automatische piloot. Werk, relatie, gezin, vrienden en familie… Van binnen knaagt het en dat is al een tijdje zo. Je focus ligt veelal buiten jezelf.

Je voelt dat het niet meer klopt! Het wordt tijd om het anders te gaan doen! De verbinding met jezelf te herstellen.
Wat vind IK belangrijk, wat heb IK nodig, hoe wil IK dat mijn leven eruit ziet, waar hecht IK waarde aan?

De mooiste reis die je kan maken, is de reis naar binnen!

In onze huidige maatschappij rennen we maar door en staan we te weinig stil bij wat ons raakt. Meer en meer handelen we vanuit ons hoofd en luisteren we minder naar wat ons lichaam ons aan geeft of wat onze intuïtie ons influistert. We raken de verbinding kwijt met onszelf, de omgeving, en met wat we werkelijk belangrijk vinden. We zijn altijd onderweg en nooit waar we willen zijn. Uitgeput, met alle gevolgen van dien, verval je steeds  in hetzelfde patroon, loop je vast en kom je er niet meer uit.

Tijdens de Retreat vertragen we, maak je contact met je lichaam, kom je uit je hoofd en voel je de verbinding met jouw eigen wijsheid, energie en intuïtie weer stromen.

Body, mind and soul!

Wij geloven in het totaal plaatje van jou als mens. Hoofd, hart en lijf in verbinding! Het hangt allemaal met elkaar samen en het één kan niet zonder het ander.

Voor de 8ste keer organiseert Coach-Atelier samen met Marion Langhout coaching deze Retreat.

Met een team van bevlogen professionals hebben we weer een prachtig programma samengesteld.

We zijn met maximaal 11 deelnemers, zodat er alle tijd en aandacht is voor jou. Je komt deze week letterlijk en figuurlijk in beweging. Het is een mooi zorgvuldig samengesteld programma, met natuurlijk ook alle tijd en ruimte om te ontladen, te ontspannen, te genieten en volledig tot rust te komen.

Hoe zou je het vinden als…

Jij kunt doen wat je allerliefste doet?
Je balans hebt tussen ontspanning en inspanning?
Je je geen zorgen meer hoeft te maken over je inkomen?
Jij je innerlijke criticus en perfectionist op de achterbank kunt zetten en jij zelf weer aan het stuur gaat zitten?
Als je helder hebt waar je naar toe wilt en wat je te doen hebt?
Als je je valkuilen kunt omzetten in kracht?
Wat een ander ervan vindt er niet meer toe doet?
Jij zichtbaar wordt?
De overlevingsstand uit is en je innerlijke kracht aan is?

 Als één van deze vragen je raakt, nodig ik je van harte uit om mee te gaan naar Andalusië deze  (Re)treat Yourself.

Worden wie je eigenlijk al bent!

Wij, Marion en Miranda herkennen je vraagstukken en worstelingen maar al te goed. In 2016 merkten wij (los van elkaar) dat we in alle opzichten tegen de grenzen van onze eigen comfort zone waren aangelopen. Aan de buitenkant zag het er goed uit, leuk huis, gezin en allebei een succesvolle onderneming, maar we straalde al een tijdje niet meer. We functioneerde op de automatische piloot en voelden ons enorm verantwoordelijk voor het gezin, de hypotheek, maar ook voor onze medewerkers.

Totdat wij op een dag tot stilstand kwamen en ons realiseerden dat waarvoor wij ooit voor onszelf begonnen waren, niet meer in lijn lag met de werkelijkheid. De passie, de vrijheid, autonoom zijn was volledig overspoeld door de druk die wij onszelf opgelegd hadden. Dit besef heeft ons beide doen besluiten om het roer volledig om te gooien.

We verkochten ons bedrijf en doken de leegte in. Niet wetend waar de reis eindigen zou, maar met vertrouwen in onze koffer sloegen wij een nieuwe weg in. Het werd een onomkeerbaar proces van bewustwording, inzict en zelfbewustzijn, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! En zo ontstond bij ons beide het plan om met onze ervaring en kennis andere vrouwen te begeleiden naar rust, balans en innerlijke kracht.

We ontmoetten elkaar op de opleiding intuïtief coachen, startten onze coach praktijk en sloten de handen ineen met het organiseren van Retreats. Vanuit jarenlange ervaring, opleiding, intuïtie en plezier nemen we je mee op reis. Naar de reis in jezelf. We dagen je uit, spiegelen, ondersteunen en begeleiden je op zoek te gaan naar alle antwoorden die allemaal al in jou aanwezig zijn.

Wij geloven dat je altijd een keuze hebt, ook al lijkt dat soms niet zo. Onze gezamenlijke missie is dat jij je hart durft te volgen als je een keuze moet maken en dat doen we door jouw hoofd, hart en lijf weer met elkaar te verbinden.

 We nemen je graag mee op reis.

Ervaringen van anderen:

Wat een reis!

Ik had geen idee en geen verwachtingen, maar als ik ze had gehad…heeft het alles overtroffen.
Het was confronterend, maar fijn, intens en leuk, gelachen en gehuild.
Zonder te weten wat wat mijn diepste verlangen was, ben ik thuis gekomen bij mezelf. Een machtige en magische week, dit gevoel wil ik nooit meer kwijt. Miranda je hebt goud in handen en ik ben intens dankbaar dat je dit deelt. Ik wens dat je veel mensen mag en kan inspireren.

Tânia

Tijdens deze week kwam ik tot het inzicht dat ik niet altijd even makkelijk ben als werkgever, dat ik degene was die soms de sfeer verstoorde door duidelijk mijn mening over iets te geven. Dat ik daar mijn werknemers mee verlamde in plaats van in beweging kreeg had ik niet in de gaten. Door de oefeningen, gesprekken en de spiegels die Marion en Miranda je voorhouden kreeg ik zicht op waarom ik het deed en waar het vandaan kwam. Het voelt veel meer samen en in verbinding nu, het stroomt weer en de eerste nieuwe opdrachten hebben we inmiddels afgerond:) Ik vond het een hele waardevolle week, confronterend, kwetsbaar, leerzaam , veel gelachen en heerlijk gegeten. Ik ben de anderen ook enorm dankbaar voor het delen van hun verhalen. Oh ja en niet te vergeten de fijne yoga, meditatie en de prachtige wandeling. Iedere ondernemer moet dit eens in de zoveel tijd gewoon doen.

Marcella

ANDALUSÏE – juni 2019 –

Ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen patronen te doorbreken en anders te kijken naar hoe ik de dingen zie en aanpak in mijn werk en privéleven. Ik voelde dat ik hiervoor in een bubble wilde zitten. Letterlijke afstand. Een plek waar ik volledig mezelf kon zijn en zonder oordeel. Als Andalusië-fan sprak de Malaga-week van het Coach-Atelier me direct aan!
De week heeft me nog meer gebracht dan dat ik gevraagd had. Het feit dat er letterlijk en figuurlijk voor je gezorgd wordt, een geweldige groepsverbinding waardoor ik open durfde te zijn, een rustgevende en veilige omgeving, een energiemassage die het eea losmaakte wat zelf niet lukte, het delen in de groep, heel veel humor en lachen en emoties die ik anders mocht benaderen……en het lief zijn voor mezelf ❤.
Door de kennis, aandacht en intuïtie van Miranda en Marion is deze week echt een waardevol cadeau aan jezelf. Ik heb knopen doorgehakt en vorm gegeven hoe ik wil dat mijn werk, huis en privé leven in balans met elkaar kunnen zijn. Én het werkt nog steeds door, een prachtige ontdekking met mijzelf!

Maartje

Ik had op verschillende manieren al geprobeerd de slagboom te openen. Binnen twee dagen kreeg ik inzichten die de sleutel waren. Ik ontdekte een wereld aan mogelijkheden. Ik wist ineens heel zeker weIke richting ik op wilde, hoe het eruit moest zien, maar ook hoe ik me daar zou voelen. Vorm geven aan je eigen stappen plan en meteen daar al de eerste stappen in kunnen zetten maakte dat ik zo door mijn slagboom heen liep. Mijn vleugels ( creativiteit, sensitiviteit) zaten jaren vastgeplakt en door deze week kan ik weer vliegen. Het heeft mijn verwachtingen overwonnen en ik heb meer gekregen dan ik verwacht ik had. De manier hoe jullie als mens en coach zijn, de accommodatie, het geweldige eten, de balans tussen doen, ervaren en laten. Kortom top. Ik kan dit iedereen aanraden.

Judith

Villa Fahala

Villa Fahala is onze thuisbasis voor de Retreat. De ruimte, de luxe, het uitzicht, de details, de sfeer, de energie…het is er allemaal.

In het hart van Andalusië, 25 min. van Malaga Airport, ligt deze prachtige villa.

De villa heeft een adembenemend uitzicht over de groene Fahala vallei met 2 schilderachtige witte dorpjes op de achtergrond. Ieder moment van de dag kleurt de vallei anders.

Ja, ik (re)TREAT mezelf op een week Andalusïe.

Laten we eerst even bellen. Jij kunt dan al je vragen stellen, we stemmen samen of deze retreat bij jou past en we voelen of we een klik hebben samen.

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

6 + 4 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag eerst kennis maken, kan dat?

Jazeker. Het is belangijk dat we samen een klik ervaren, daarom hebben we altijd eerst een uitgebreid gesprek per telefoon of zoom.

Wordt een coaching retreat vergoedt door de verzekering?

Nee helaas. Wel zijn er steeds meer persoonlijke ontwikkelings budgetten bij je werkgever voor bijv coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb al het nodige aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Wat is het niveau van de deelnemers?

Je bent altijd met gelijk gestemden, je komt niet voor niets samen. In de ontmoetingen met anderen zit een mooie spiegel voor jezelf. Ieder brengt haar eigen thema in.

Ik wil ook tot rust komen. Hoe belastend is het programma?

Je bepaalt altijd je eigen tempo. Als je behoefte hebt aan rust, trek je je lekker terug. Het programma heeft veel tijd en ruimte voor jezelf ingebouwd.