Doorbreek je patronen en ontdek hoe jij jouw plannen en wensen voor 2024 NU echt laat uitkomen!

Masterclass woensdag 24 januari 2024

 

 

Meld je nu aan!

Je hebt eigenlijk alles… maar toch voel je dat het tijd is voor wat nieuws. 

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat. Maar waar je nu staat, voelt opeens leeg. Je mist iets. Het geeft je niet het gevoel waar je op gehoopt had, ook al kan je er met je hoofd niet bij. Maar dat nieuwe…. daar kom je ook niet bij. Je weet niet wat, of je weet wel wat, maar je durft niet. Er zijn allerlei kritische stemmetjes in je hoofd die ervoor zorgen dat je blijft waar je nu bent. “Ik heb er geen tijd voor” of “ik heb er geen geld voor” of “ik kan dat niet” of wat zouden anderen erover denken…”. Misschien heb je al een eerste stap genomen, maar heb je toch niet doorgezet.

Tijd om dit de aandacht te geven die het verdient, zodat je innerlijke vuur weer terug komt. 

Tijd om te onderzoeken wat voor patronen jou in deze situatie houden, en wat er voor nodig is om ze te doorbreken.

Niet door grote stappen te bedenken die niet vol te houden zijn, maar door ervoor te zorgen dat je in beweging komt. Een eerste kleine stap zet, zodat je verder komt. Vanuit die eerste stap, komt wel weer een volgende stap. 

Ik neem je mee op reis door je eigen patronen in mijn gratis masterclass. Ik hoop dat je erbij bent! 

 

Meld je nu aan voor:

Gratis Masterclass: Doorbreek je belemmerende patronen

Woensdag 24 januari 19:30 – 21:00 uur

Tijdens de masterclass ontdek je:

N

Hoe je wensen en intentie formuleert zodat ze een grote kans op slagen hebt.

Heb je echt helder wat je graag zou willen? Of weet je vooral wat je niet meer wil? Het positief formuleren van je wensen is op zichzelf al een heel belangrijke stap om je intenties en goede voornemens te laten slagen.

N

Wat de onderliggende motivatie is achter je doelen en waarom het belangrijk is om dit te weten

Waarom wil je dit zo graag? Wat is je onderliggende motivatie? Wat geeft het je als je dit behaalt?

N

Welke stemmetjes in jouw hoofd jou nog tegenhouden en hoe je hier mee om kunt gaan.

Wat kan ervoor zorgen dat dit je niet lukt? Welke “stemmetjes” hebben een oordeel of mening over je plan? Wat houdt je in je comfortzone? En wat kun je dan juist inzetten, waar je wel goed in bent?

N

Hoe je in die positieve flow van verandering stapt en ook daadwerkelijk blijft, zodat je niet afhaakt na 2 maanden.

Hoe kun je het grote project of het grote doel opknippen in kleine en haalbare stappen? Aan wie kun je om hulp vragen? En wat is nu het eerste kleine stapje wat letterlijk gaat zorgen voor de beweging en de positieve flow?

Ik ben Miranda de Jongh,

bewustwordings coach en trainer. Ik begeleid al jaren succesvol vrouwen en mannen die meer uit het leven en zichzelf willen halen op een dieper niveau. Mijn missie is om jou bewust te laten worden van worden wie je ECHT bent, voordat de wereld vertelde wie je moest zijn.

We zijn allemaal geboren met zelfvertrouwen, maar door ervaringen, verhalen, onze omgeving zijn we dat (voor een deel) kwijt geraakt. We zijn gaan leven vanuit het idee dat we niet goed genoeg zijn en hebben allerlei overlevingsstrategiëen ontwikkeld. Dit zorgt er ook voor dat je jezelf continu tegen houdt. Als je jouw beperkende overtuigingen niet aanpakt, blijf je hangen, en dat is eeuwig zonde want juist in de wereld van vandaag zijn er zoveel kansen en mogelijkheden! Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan je je nu kunt voorstellen.

Tijdens deze masterclass gaan we aan de slag met je beperkende overtuigingen, zodat je nu echt in actie kan komen.  Niet vanuit weer een overlevingsstrategie, maar vanuit een diep verlangen in jezelf. 

Mijn visie is dat je al heel bent. Je hoef niet harder te werken, nog meer te leren of het perfecte buitenkant plaatje na te streven.  Ik ontmoet je graag in de masterclass!

 

 

Meld je nu aan voor:

Gratis Masterclass: Doorbreek je belemmerende patronen

Woensdag avond 24 januari 19:30 – 21:00 uur