Even stilstaan bij jezelf

met de DIY Retreat voor thuis (of voor op vakantie)

Je hebt het aardig voor elkaar, draait nergens je hand voor om, maar toch knaagt het de laatste tijd een beetje. Je lontje is wat korter, je slaapt misschien wat onrustig en je mist de energie die je voorheen wel had. De automatische piloot draait maar door en het lukt je niet meer om af te stemmen op jezelf. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf, even afstand nemen van je dagelijkse leven en uitblazen.

De reflectie journal bevat fijne reflectie oefeningen voor nieuwe inzichten.

De DIY Retreat bestaat uit een digitaal reflectie journal. Deze kun je hiernaast gratis downloaden. Je kunt hem digitaal invullen of hem uitprinten en gewoon invullen met een pen.

In deze reflectie journal vind je fijne reflectie oefeningen waarmee je op eigen tempo mee aan de slag gaat. Ik hoop dat je geniet van het proces en helder krijgt wat er in je leven echt belangrijk is!

Zo haal je het meeste uit je digitale reflectie journal

Boek een leuke B&B, minicamping, appartementje aan het strand, ergens in binnen- of buitenland. Gun jezelf de luxe van een plek waar jij je prettig voelt. Zorg ervoor dat je ergens lekkere dingen kunt eten en drinken of neem het zelf mee. Zorg in ieder geval dat je praktisch niet veel meer hoeft te doen, behalve wandelen, uitslapen, boek lezen, muziek luisteren, mediteren, massage boeken en dutjes tussendoor.

Dit is jouw persoonlijke DIY Journal. Je vindt hierin een aantal oefeningen en opdrachten die je helpen te reflecteren en nieuwe inzichten te verzamelen. Er zit geen volgorde in en je bepaalt zelf je tempo.

Ik wens je vele inzichten en inspiratie toe.

Meer over mij

Ik, Miranda, had het voor de buitenwereld aardig voor elkaar, fijn gezin, leuk huis, succesvolle onderneming maar ervaarde ook een enorme leegte. Ik haalde weinig voldoening meer uit de manier waarop ik mijn leven leidde, bleef in cirkeltjes lopen en besloot in 2016 het roer volledig om te gooien. Ik voelde dat ik de leegte in moest duiken… Ik besloot mijn restaurant te verkopen en uiteindelijk een nieuw bedrijf te starten als coach.

Het werd een deep-dive, een ware ontdekkingstocht waarin ik mezelf steeds beter leerde kennen, met mildheid en compassie leerde zijn met mezelf. Mijn kwetsbaarheid durfde toe te staan en mijn ware krachten omarmde. Het werd en is een onomkeerbaar bewustwordingsproces waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Door bewust te zijn wie ik ECHT ben, ervaar ik steeds dat ik mijn leven leid vanuit 100% vertrouwen in mezelf. En dat gun ik jou ook!

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen coachen. Al die vrouwen hebben gemeen dat ze hun eigen verlangens zo makkelijk opzij zetten, voor anderen. Er is altijd nog wel iets dat “moet”of iemand die hulp nodig heeft… Met deze reflectie journal nodig ik je uit om echt even stil te staan bij wat jij wil, en bij wat voor jou belangrijk is, los van wat anderen wel of niet nodig hebben. 

Klaar voor een werkboek vol fijne oefeningen voor jezelf? 

Laat je gegevens achter, en ontvang de DIY Retreat meteen in je inbox! 

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.