INZICHTEN, OPLADEN EN GENIETEN

MET DE ZOMER IN BALANS WORKSHOPS!

 

 

Opladen, tijd voor jezelf, rust en inzicht

 

 

We lopen er misschien allemaal wel een beetje tegen aan deze zomer. Gaan we wel of niet op vakantie. Kan het überhaupt? Vakantie staat vaak in het teken van uitrusten, opladen, tijd voor jezelf, genieten, maar ook ontdekken en op avontuur gaan. Ontdekken van nieuwe gebieden, culturen, andere eet- en leefgewoontes. Heerlijk om je daar in te bewegen en aan over te geven.

 

De mooiste reis die je kunt maken is de reis naar binnen

 

 

We nodigen je uit om op een andere manier op reis te gaan. Een reis die je langs vele gebieden leidt, die je op plaatsen laat komen waar je misschien nog nooit geweest bent, waar je schatten tegenkomt en pure schoonheid. Het is er adembenemend mooi en wij beloven je dat je tot rust bent gekomen, balans ervaart, volledig bent opgeladen én naar huis gaat met prachtige souvenirs. Wij nemen jou mee op je innerlijke reis.

 

 

Zomer in Balans Workshops

 

Deze workshops brengen je weer helemaal terug bij jezelf.  Op verschillende manieren laten we je voelen hoe je hoofd, hart en lijf weer in verbinding brengt met elkaar. Onze workshops zijn zeker niet zweverig, we staan met beide voeten op de grond, maar brengen je wel dichter bij je gevoel.

 

Het laatste weekend van de maanden juli en augustus verzorgen wij de volgende  Zomer in Balans Workshops:

 

 

25 & 26 Juli: Vuur, is het element van de zomer en wij zijn benieuwd hoe het met het vuur in jou is?

29 & 30 Augustus: Energie, alles wat je aandacht geeft groeit, dus waar gaat jou energie naartoe?

 

 

Ga mee op reis en kies de bestemming die jou aanspreekt!

Once a year go someplace you have never been before

 

– Dalai Lama –

Wij zijn Miranda de Jongh en Marion Langhout, beide intuïtief coach en trainer op het vlak van bewustwording & balans. Onze opleiding, achtergrond en vriendschap is wat ons bindt, waardoor we al een aantal jaren met veel plezier en succes workshops en retreats in binnen- en buitenland organiseren.

 

In deze workshops staat de verbinding tussen hoofd, hart en lijf centraal.
Door middel van oefeningen, beweging, meditaties en reflectie ga je aan de slag. Word je je bewust van je denken en handelen en krijg je tools om daar thuis verder mee aan de slag te gaan. Met heerlijk en eerlijk eten, ontspanning en plezier kom je tot weer helemaal in balans en tot jezelf.

 

Aan de hand van verschillende thema’s ga je op ontdekkingstocht en onderzoek uit. Op een laagdrempelige manier ga je kennismaken met elementen die allemaal in jou aanwezig zijn.  En leer je hoe je ze in kunt zetten om meer balans, plezier en voldoening in jouw leven te ervaren.

25 en 26 juli: VUUR

 

Het element vuur staat voor kracht en vreugde en wordt gekoppeld aan de zon. Vuur zorgt voor inspiratie, passie, actie en staat voor ambitie, succes, inspiratie en vruchtbaarheid. Als je veel vuur bezit voel je jezelf opgewekt en geïnspireerd.

 

Vuur is het element van de zomer. En dat is het inmiddels als we met dit weekend van start gaan. Het seizoen waarin alle vruchten tot het hoogste punt zijn gegroeid. Het harde werk is gedaan en de vruchten rijpen nog even door voor ze geoogst kunnen worden.

 

Dit weekend gaan we kijken hoe het met het vuur in jou is. Waar heb jij hard aan gewerkt, wat is er bij jou gegroeid, maar ook op welke gebieden is het vuur in jou gedoofd of staat het op de waakvlam?

 

Je gaat ontdekken hoe je het vuur in jou weer oplaadt dmv ademhalingsoefeningen, beweging, meditaties en het delen van jouw ervaringen. Natuurlijk ook alle aandacht voor het eten wat hoort bij dit seizoen. Het belooft een warm weekend te worden, waarin jij vol vuur, inspiratie, kracht en balans weer naar huis gaat.

29 en 30 augustus: ENERGIE

 

Alles wat je aandacht geeft groeit!

 

Is jouw batterij voldoende opgeladen nu de zomer haar einde nadert en de vakanties zijn afgelopen? Waar mag jouw energie naartoe? Werk, relatie, gezondheid of je sociale leven? Waar wil jij fris van start mee gaan?

 

In dit weekend kijken we terug op wat er tot volle wasdom is gekomen en wat je gaat oogsten. Je gaat onderzoeken wat jou eigenlijk niet meer dient en hoe je dat los kunt laten. Daarnaast ga je in kaart brengen wat je nodig hebt om dit jaar voor jou plezierig, succesvol, gezond of zinvol af te sluiten.

 

Alles wat je aandacht geeft groeit. Naast een aantal praktische tools, gaan we ook wat meer de diepte in. Hoe werkt energie? Maar ook, hoe voelt energie? Je leert hoe je je kunt afsluiten voor de energie van een ander en hoe voeding en beweging je meer energie kunnen geven.

 

Een energiek weekend vol verdieping, beweging, inzicht en balans.

Zomer in Balans

Weekend Workshops

 

Twee heerlijke dagen voor jezelf

 

Volledig verzorgd met lunches, diner en lekkere tussendoortjes

 

Alles biologisch, vegetarisch en vers bereid met producten uit de streek

 

Twee coaches zodat er genoeg aandacht is voor jou

 

Fijne afwisseling tussen inspanning en ontspanning

Reizen is investeren in jezelf!

 

€ 235 per weekend

Wat gaan de Zomer in Balans weekend workshops je brengen?

Meer inzicht & zelfkennis

Je weet wat je valkuilen zijn  en kunt die omzetten naar je kracht. Je herkent je eigen patronen en laat je er veel minder door beïnvloeden! Je kunt keuzes maken vanuit je hart en je grenzen aangeven. Dat levert je rust en balans op.

Meer helderheid & focus

Je hebt eindelijk de tijd en ruimte gehad om te voelen waar je energie van krijgt! Welke richting je op wilt. Je weet wat je nodig hebt en kunt je daarop focussen. Je hebt een concreet plan van aanpak gemaakt en je eerste stappen al gezet.

Meer plezier & voldoening

Je voelt die innerlijke sparkle eindelijk weer! Je weet wat jou echt plezier geeft en wat je belangrijk vindt en hoe je ook daadwerkelijk kunt ijdragen. Dat geeft voldoening. Je weet hoe je succesvol kunt zijn in wat je doet én kunt genieten. Je ervaart meer balans. In drukke periodes weet je hoe je kunt voorkomen dat je jezelf voorbij loopt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, waardoor je er ook weer beter voor anderen kunt zijn.

Praktisch

 

De Zomer in balans weekend workshops vinden plaats in het Coach-Atelier. Een prachtige locatie, landelijk gelegen in Berlicum. We werken in een grote ruimte, zodat we voldoende afstand tot elkaar kunnen houden en nog steeds voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast gaan we ook lekker naar buiten. Coach-Atelier grenst aan een prachtig wandelgebied.

 

Programma

 

Op zaterdag ontvangen we je graag om 9.30 uur tot 17.00 uur.
Zondag is het programma van 9.30 tot 16.00 uur.

 

Overnachten

 

Mocht je in de buurt willen overnachten kun je zelf je overnachting regelen, maar om je wat op weg te helpen hebben we het volgende alvast voor je uitgezocht:

 

 

https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/berlicum/nederland/c2759059

 

 

 

Investering in jezelf

 

Twee volledig verzorgde dagen:  € 235

 

 

Prijs is per persoon en gebaseerd op twee workshop-dagen onder leiding van twee coaches. 2x lunch en tussendoortjes is inbegrepen. Overnachting is exclusief. Prijzen incl btw voor particulieren en excl btw voor zakelijk facturen.

 

Betaling vindt plaats bij aanmelding workshops op basis van factuur.
Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang workshop, daarna ontvang je een voucher.

 

Omgaan met corona

 

Voel voor jezelf of het fijn en veilig voelt om deel te nemen. Uitgangspunt voor deelname is te alle tijden ook dat je alleen komt als jij en je eventuele huisgenoten gezond zijn.

In deze periode nemen wij extra maatregelen mbt de hygiëne. Alle contactpunten worden regelmatig en extra schoongemaakt. Er is voldoende afstand en ruimte tot elkaar.

 

Waar

 

Coach-Atelier

De Ploeg 30A

5258EZ Berlicum

 

Parkeren kan op 150 meter afstand; Sportpark De Brand, Groenstraat, 5258 TH, Berlicum

Hoe anderen de retreats ervaren:

❤︎ Coach-atelier heeft voor mij al ontzettend veel waardevols toegevoegd. Vooral de manier waarop Miranda met je in verbinding gaat en hoe ze vertrouwt op haar intuïtie is ontzettend fijn.
- Maartje -
Het is heel bijzonder wat de twee sessies me tot nu hebben gebracht, ik zou het bijna magisch willen noemen. Niet als een wondermiddel, of als een geloof, maar wel degelijk als energie. Energie die ineens weer stroomt. Het is alsof er een paar hele zware stoeptegels van mij hoofd zijn gehaald. Met veel enthousiasme heb ik ook met een paar mensen gesproken over hoe het gaat, en dat voelt heel fijn en natuurlijk. Het is heel fijn wat voor mooie persoonlijke gesprekken daar dan uit voortkomen.

Vooral op mijn werk merk ik veel verandering, ik heb er zelfs weer een (klein) beetje lol in. Anders gezegd, het is allemaal niet zo zwaar en negatief in mijn hoofd. Het lijkt wel alsof er een bepaalde vanzelfsprekendheid terug is dat ik daar op die bureaustoel zit, zonder dat ik twijfel of boos wordt (op wie dan ook). Ik ben er niet van overtuigd dat ik daar op mijn plek zit, maar voor nu dus wel en het is te doen.
- Marcel-

❤︎ Ik heb zoveel van je mogen leren. Het heeft mijn leven verrijkt. Beetje bij beetje kom ik meer in mijn eigen kracht te staan en ga ik patronen herkennen. Dank je wel daarvoor. Groetjes en tot ziens, Silvia
..En dan word je ineens ‘wakker’. Enorm verwarrend, erachter komen dat dingen niet zijn zoals ik altijd dacht. Mijn overtuigingen, mijn kijk op mezelf en de wereld, mijn gedachten. En dan soms ook nog gevoelens (voornamelijk in de vorm van angstaanvallen, onzekerheid, schaamte) ervaren die ik helemaal niet wilde hebben en erger werden door het afkeuren of verbergen ervan. Hoe werkt dit allemaal? Ik las er steeds meer over maar kwam er zelf niet uit.
Precies op het juiste moment kwam Miranda op mijn pad. Met haar hulp krijg ik steeds meer inzicht in mijn echte zelf. Ze stelt goede vragen, is betrokken en open. Ze zorgt voor een follow-up dmv reflectieverslagen en thuisopdrachten. De soms wat onwennige oefeningen hebben echt effect.
Zo ben ik nu in staat mezelf oprecht te accepteren en te waarderen (op een liefdevolle manier naar mezelf kijken ipv hard en afkeurend met een onhaalbaar hoge lat). Er is veel meer balans in denken, voelen en handelen. De automatische piloot is gestopt en ik leef veel meer in het moment. Hierdoor weet ik veel beter wat ik echt wil, kan ik grenzen voor mezelf en de ander stellen. Zowel de leuke als minder leuke dingen ervaar ik intenser zonder dat er sprake is van druk of last. Dat voelt enorm bevrijdend.
Overleven is leven geworden. Vechten, vluchten, negeren van gevoelens is veranderd in stilstaan en aandacht geven. Gevoelens zie ik nu als teken dat er iets gaande is in mezelf waar ik nieuwsgierig naar ben. Er gaat een wereld voor me open waarvan ik het bestaan niet wist. Ik ben Miranda enorm dankbaar dat ze me begeleidt in dit proces van persoonlijke groei.
– Merel -

De mooiste reis die je kunt maken is de reis naar binnen!

 

Ik ga op reis en neem mee…mezelf!
Vul het inschrijfformulier in, dan sturen we je zsm jouw persoonlijke ticket.

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Betaling vindt plaats bij aanmelding workshops op basis van factuur.
Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang workshop, daarna ontvang je een voucher.

Worden de workshops ook vergoed?

Er bestaat een kans dat je de workshops vergoed krijgt door je werkgever.  Steeds meer werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling of laten het vallen onder opleidingskosten.

Hoe is de locatie bereikbaar?

Mijn praktijkruimte is het beste bereikbaar met de auto. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag.

Ik wil graag eerst kennismaken, kan dat?

Ja hoor, geen probleem. Neem  contact op, dan plannen we een belafspraak.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of niet aanwezig kan zijn?

Je kunt het beste even mailen of bellen. We hebben voor jou een plekje gereserveerd. Mocht je onverhoopt niet kunnen, vragen wij je zsm contact op te nemen. Dan zijn wij in staat het plekje aan iemand anders te gunnen.
Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang workshop, daarna ontvang je een voucher.

We do not see things as they are, we see things as we are.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.