Reviews / Testimonials

REVIEWS/ TESTIMONIALS

 

Wat anderen zeggen over de coachtrajecten:

 

Het is heel bijzonder wat de twee sessies me tot nu hebben gebracht, ik zou het bijna magisch willen noemen. Niet als een wondermiddel, of als een geloof, maar wel degelijk als energie. Energie die ineens weer stroomt. Het is alsof er een paar hele zware stoeptegels van mij hoofd zijn gehaald. Met veel enthousiasme heb ik ook met een paar mensen gesproken over hoe het gaat, en dat voelt heel fijn en natuurlijk. Het is heel fijn wat voor mooie persoonlijke gesprekken daar dan uit voortkomen.

Vooral op mijn werk merk ik veel verandering, ik heb er zelfs weer een (klein) beetje lol in. Anders gezegd, het is allemaal niet zo zwaar en negatief in mijn hoofd. Het lijkt wel alsof er een bepaalde vanzelfsprekendheid terug is dat ik daar op die bureaustoel zit, zonder dat ik twijfel of boos wordt (op wie dan ook). Ik ben er niet van overtuigd dat ik daar op mijn plek zit, maar voor nu dus wel en het is te doen.
– februari 2020 Mark –

 

..En dan word je ineens ‘wakker’. Enorm verwarrend, erachter komen dat dingen niet zijn zoals ik altijd dacht. Mijn overtuigingen, mijn kijk op mezelf en de wereld, mijn gedachten. En dan soms ook nog gevoelens (voornamelijk in de vorm van angstaanvallen, onzekerheid, schaamte) ervaren die ik helemaal niet wilde hebben en erger werden door het afkeuren of verbergen ervan. Hoe werkt dit allemaal? Ik las er steeds meer over maar kwam er zelf niet uit.

Precies op het juiste moment kwam Miranda op mijn pad. Met haar hulp krijg ik steeds meer inzicht in mijn echte zelf. Ze stelt goede vragen, is betrokken en open. Ze zorgt voor een follow-up dmv reflectieverslagen en thuisopdrachten. De soms wat onwennige oefeningen hebben echt effect.

Zo ben ik nu in staat mezelf oprecht te accepteren en te waarderen (op een liefdevolle manier naar mezelf kijken ipv hard en afkeurend met een onhaalbaar hoge lat). Er is veel meer balans in denken, voelen en handelen. De automatische piloot is gestopt en ik leef veel meer in het moment. Hierdoor weet ik veel beter wat ik echt wil, kan ik grenzen voor mezelf en de ander stellen. Zowel de leuke als minder leuke dingen ervaar ik intenser zonder dat er sprake is van druk of last. Dat voelt enorm bevrijdend.

Overleven is leven geworden. Vechten, vluchten, negeren van gevoelens is veranderd in stilstaan en aandacht geven. Gevoelens zie ik nu als teken dat er iets gaande is in mezelf waar ik nieuwsgierig naar ben. Er gaat een wereld voor me open waarvan ik het bestaan niet wist. Ik ben Miranda enorm dankbaar dat ze me begeleidt in dit proces van persoonlijke groei.
– december 2019 Vivian-

 

Wat anderen zeggen over ‘met een goed gesprek aan tafel’:

 

‘Enorm dankbaar voor het prachtige gesprek van gisteren.’ Dat is het eerste wat in me opkomt als ik aan onze ontmoeting denk. De echte verbinding die ik voelde met de mensen aan tafel, die ik nog niet eerder had ontmoet. Ik voel het nu nog letterlijk in mijn hart. En jouw pure zijn, oprecht en vanuit jouw hart heeft ervoor gezorgd dat ik me snel veilig voelde en me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat is een bijzondere gave. Ik kan iedereen een dergelijke avond aanbevelen. Het kan niet anders dan dat het je wat moois op gaat leveren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het heerlijke eten dat je voor ons had bereid…

 

 

Reacties van een aantal deelnemers aan de Mindwalk training:

 

Hoe heb je de Mind-Walk trainer ervaren?

Hartstikke fijn en kundig. De rust die je uitstraalt, het vertrouwen dat je geeft maar ook je eigen kwetsbaarheid soms laten zien, maakte dat ik me veilig voelde in de groep en met jou. Je oordeelt niet, alles mag er zijn en weet de juiste punten eruit te pikken als iemand zijn/haar verhaal deelt. Je hebt aandacht voor iedereen. Top Miranda!

Wat heeft Mind-Walk jou gebracht?

–        rust in mijn hoofd, even niet piekeren
–        ontspanning en genieten van het moment
–        energie
–        lieve nieuwe vriendinnen
–        tips en oefeningen om in het NU te komen, dingen los te laten en meer naar je lichaam te luisteren.

 

Wat heeft Mind-Walk jou gebracht?

Veel inzicht gekregen in mezelf, maar ook veel (technieken) geleerd hoe ik meer rust kan nemen en daadwerkelijk meer naar mijn eigen gevoelens en grenzen kan kijken.

 

Wat anderen zeggen over de Bewustwording en Balans reizen:

 

ANDALUSÏE – juni 2019 –

Ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen patronen te doorbreken en anders te kijken naar hoe ik de dingen zie en aanpak. Ik voelde dat ik hiervoor in een bubble wilde zitten. Letterlijke afstand. Een plek waar ik volledig mezelf kon zijn en zonder oordeel. Als Andalusië-fan sprak de Malaga-week van het Coach-Atelier me direct aan!

De week heeft me nog meer gebracht dan dat ik gevraagd had. Het feit dat er letterlijk en figuurlijk voor je gezorgd wordt, een geweldige groepsverbinding waardoor ik open durfde te zijn, een rustgevende en veilige omgeving, een energiemassage die het eea losmaakte wat zelf niet lukte, het delen in de groep, heel veel humor en lachen en emoties die ik anders mocht benaderen……en het lief zijn voor mezelf .

Door de kennis, aandacht en intuïtie van Miranda en Marion is deze week echt een waardevol cadeau aan jezelf. Het werkt door, een prachtige ontdekking!
– Maartje-

 

 

VELUWE  – maart 2019 –

 

Als je jezelf een cadeautje gunt, ga dan samen met deze dames op reis
– Lianne-

Ik ben nog nooit zo dicht bij mijn gevoel geweest en er is een positieve
energie in mij gevaren
– Hester-

 Heel positief, verlichting, liefdevol en warm. Ik heb echt me-time ervaren
– Edith –

Bevrijding, vertrouwen. Ik had niet gedacht zover te komen in een weekend
– Marlou-

Fijn afwisselend programma waar je echt de diepte ingaat, maar biedt ook ruimte voor rust en ontspanning – Helena –

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

“Life begins at the end of your comfortzone.”