Personal Coaching

PERSONAL COACHING

Personal coaching ondersteunt je met het vinden van balans in je leven, zowel privé als op je werk. Als je je bewust wordt van jouw patronen, maak je de weg vrij om de keuzes te maken die bij jou passen die je vrijer en gelukkiger doen voelen.

 

Door gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in je eigen gedachten, gevoelens, drijfveren, patronen en van de beelden die je hebt over jezelf.

WERKWIJZE

In onze coachsessies sta jij centraal. In een rustige en veilige omgeving, vanuit een gelijkwaardige positie, help ik je met essentiële vraagstukken over je leven en/of je werk. Alle antwoorden en oplossingen zitten in jou verborgen. Je gaat wat onbewust is bewust maken, zodat jij zicht krijgt op je eigen wijsheid.

 

Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken wat de aanleiding is om een coachtraject aan te gaan en we bekijken waar je naar toe wilt. Als mijn werkwijze je aanspreekt, stemmen we samen het verdere coachtraject af.

 

Ik combineer reguliere coach-methodieken met Oosterse werkvormen. Zo werk ik o.a. met meditaties, verbindende communicatie, voice dialogue, vloerankers en natuurcoaching. Om de voortgang te borgen en te kunnen reflecteren werk ik tussen de sessies ook met oefeningen en opdrachten.

PRAKTISCH

Vaak ben je met een aantal gesprekken al vooruit geholpen.
Jij bepaalt dit zelf. Het intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.
Eenmalige of losse sessies à € 95.

 

Ik bied ook een aantal pakketten aan:
* intakegesprek en 5 sessies: € 425
* intakegesprek en 7 sessies: € 585
* intakegesprek en 9 sessies: € 745
Pakketten zijn een jaar geldig en bij betaling vooruit.

Prijzen voor particulieren zijn inclusief btw, zakelijk zijn de prijzen exclusief btw.

 

Afspraken die tot 48 uur (twee werkdagen) van te voren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

“Voor iedereen die zich wil ontwikkelen, doelen willen bepalen en bereiken. Ook als je nergens last van hebt, maar graag iets wil verbeteren aan je leven of jezelf.”