Wordt het tijd patronen te doorbreken?
Wil je meer energie, focus en plezier?

Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Boek dan nu een introductiesessie! 

 

Meteen de diepte in anderhalf uur.

Nu tijdelijk ter kennismaking voor € 65 ipv € 125

Is dit het nou…?

 

Voor de buitenwereld had je het altijd goed voor elkaar. Een druk sociaal leven, goede baan/eigen onderneming, partner, kinderen, vrienden, familie, sporten, vrijwilligerswerk, noem maar op. Maar steeds vaker voel je je uitgeblust, heb je een kort lontje en mis je de energie en het plezier om uit je bed te komen. 2020 heeft je laten inzien dat niet alles zo vanzelfsprekend is en dat je heel veel deed op de automatische piloot. Je bent je bewuster geworden van de waarde van een aantal dingen en steeds vaker vraag jij je af; Is dit het nou?
De ratrace waar je inzit, je relatie, al die sociale verplichtingen..

 

Je kunt je vinger er misschien niet helemaal opleggen, maar van binnen voel je dat het anders mag, dat je het graag anders wilt. Bijdragen met je werk aan de maatschappij, eindelijk voor jezelf beginnen, een sabbatical nemen, meer diepgang in je vriendschappen….

 

Het is alsof je op een kruispunt staat en je geen idee hebt welke richting je op wilt. Je voelde je zo verantwoordelijk voor alles en iedereen dat je maar door bent blijven gaan. Je weet dat je iets moet doen, dat heb je een aantal keer tegen jezelf gezegd.  Je wil niet meer op de oude voet verder, dat is je ook wel duidelijk geworden.  Maar hoe dan? Het lukt je niet om keuzes te maken zonder je schuldig te voelen.

 

Herkenbaar? Dan is coaching echt iets wat jou op weg gaat helpen. Met een introductie coach sessie gaan we in anderhalf uur meteen de diepte in en onderzoeken we welke richting jij op wilt, wat jij nodig hebt en hoe je daar kunt komen.

Tijd om de cirkel te doorbreken!

 

Je voelt intuïtief dat het niet meer klopt… Je verlangen naar verandering is groot, maar je mist het gevoel dat je een keuze hebt.

 

Er is  iets wat je tegen ​houdt. In je hoofd hoor je een stemmetje die roept ‘maar hoe zit dat dan met die studie die je gedaan hebt?’.. of een andere die zegt’ wat zullen je vrienden hiervan vinden?’..of eentje die roept .. enfin vul het zelf maar in. Hele dialogen heb je soms, zonder ook maar iemand gesproken te hebben. Je hoofd ( lees je ego ) wil  alles onder controle houden en je beschermen voor pijn, maar diep van binnen zegt je gevoel  iets heel anders. En dat maakt het vaak lastig of spannend zelfs, zeker als het gaat om belangrijke keuzes.

 

Ik geloof dat je vrijwel altijd een keuze hebt als je maar terug komt naar je gevoel. Als jij vertrouwt op je innerlijke kompas, durf je keuzes te maken gebaseerd op liefde ipv angst. Natuurlijk vraagt dat moed en daar help ik je graag mee. Als je je herkent in dit verhaal, nodig ik je van harte uit voor een coach sessie. Alle aandacht en focus op jou. Weer helemaal terug naar jouw eigen  kern.

Have the courage
to follow your heart & intuition, they somehow already know what you truly want to become.

 

– Steve Jobs-

Je hoeft het niet alleen te doen

 

Ik geloof dat alles in jou aanwezig is, maar het soms lastig is om daar te komen. Eerdere ervaringen, je opvoeding, je omgeving alles kleurt je. Het heeft je kracht gegeven, maar het heeft je ook overtuigingen meegegeven die je belemmeren of beperken. Als personal coach kijk ik met je mee en ga jij onderzoeken waarom jij reageert zoals je doet én wat ervoor nodig is om te gaan reageren zoals je zou willen. Door gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in je eigen gedachten, gevoelens, drijfveren, patronen en van de beelden die je hebt over jezelf.

 

In ieder mens zit een diep verlangen zich zelf te zijn

 

Je gaat je bewust worden van terugkerende patronen en ik nodig je uit ze te doorbreken. Je leert hoe je dichter bij je gevoel komt en een verbinding kunt maken tussen je hoofd, hart en lijf. Met elke stap kom je steeds meer in je eigen kracht te staan. Je wordt je weer bewust van jouw verlangens en dromen en bent in staat om deze tot doelen om te zetten. Je weet waar je grenzen liggen, durft te kiezen vanuit liefde in plaats van angst.

 

Aan het eind van het coach traject ervaar jij ontspanning, rust in je hoofd en lijf, ruimte en vrijheid om te bewegen en plezier in alle stappen die je zet!

Introductiesessie

€65

 

ipv €125 zodat je direct kunt ervaren wat coaching voor jou kan betekenen.

 

Meteen de diepte in, in een sessie van 1,5 uur. Het levert je altijd inzicht, inspiratie en energie op.

 

De eerste stap om ergens te komen,

is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent!

Hoe anderen de coaching ervaren:

❤︎ Coach-atelier heeft voor mij al ontzettend veel waardevols toegevoegd. Vooral de manier waarop Miranda met je in verbinding gaat en hoe ze vertrouwt op haar intuïtie is ontzettend fijn.
- Maartje -
Het is heel bijzonder wat de twee sessies me tot nu hebben gebracht, ik zou het bijna magisch willen noemen. Niet als een wondermiddel, of als een geloof, maar wel degelijk als energie. Energie die ineens weer stroomt. Het is alsof er een paar hele zware stoeptegels van mij hoofd zijn gehaald. Met veel enthousiasme heb ik ook met een paar mensen gesproken over hoe het gaat, en dat voelt heel fijn en natuurlijk. Het is heel fijn wat voor mooie persoonlijke gesprekken daar dan uit voortkomen.

Vooral op mijn werk merk ik veel verandering, ik heb er zelfs weer een (klein) beetje lol in. Anders gezegd, het is allemaal niet zo zwaar en negatief in mijn hoofd. Het lijkt wel alsof er een bepaalde vanzelfsprekendheid terug is dat ik daar op die bureaustoel zit, zonder dat ik twijfel of boos wordt (op wie dan ook). Ik ben er niet van overtuigd dat ik daar op mijn plek zit, maar voor nu dus wel en het is te doen.
- Marcel-

❤︎ Ik heb zoveel van je mogen leren. Het heeft mijn leven verrijkt. Beetje bij beetje kom ik meer in mijn eigen kracht te staan en ga ik patronen herkennen. Dank je wel daarvoor. Groetjes en tot ziens, Silvia
..En dan word je ineens ‘wakker’. Enorm verwarrend, erachter komen dat dingen niet zijn zoals ik altijd dacht. Mijn overtuigingen, mijn kijk op mezelf en de wereld, mijn gedachten. En dan soms ook nog gevoelens (voornamelijk in de vorm van angstaanvallen, onzekerheid, schaamte) ervaren die ik helemaal niet wilde hebben en erger werden door het afkeuren of verbergen ervan. Hoe werkt dit allemaal? Ik las er steeds meer over maar kwam er zelf niet uit.
Precies op het juiste moment kwam Miranda op mijn pad. Met haar hulp krijg ik steeds meer inzicht in mijn echte zelf. Ze stelt goede vragen, is betrokken en open. Ze zorgt voor een follow-up dmv reflectieverslagen en thuisopdrachten. De soms wat onwennige oefeningen hebben echt effect.
Zo ben ik nu in staat mezelf oprecht te accepteren en te waarderen (op een liefdevolle manier naar mezelf kijken ipv hard en afkeurend met een onhaalbaar hoge lat). Er is veel meer balans in denken, voelen en handelen. De automatische piloot is gestopt en ik leef veel meer in het moment. Hierdoor weet ik veel beter wat ik echt wil, kan ik grenzen voor mezelf en de ander stellen. Zowel de leuke als minder leuke dingen ervaar ik intenser zonder dat er sprake is van druk of last. Dat voelt enorm bevrijdend.
Overleven is leven geworden. Vechten, vluchten, negeren van gevoelens is veranderd in stilstaan en aandacht geven. Gevoelens zie ik nu als teken dat er iets gaande is in mezelf waar ik nieuwsgierig naar ben. Er gaat een wereld voor me open waarvan ik het bestaan niet wist. Ik ben Miranda enorm dankbaar dat ze me begeleidt in dit proces van persoonlijke groei.
– Merel -

Wat gaat een coachtraject je brengen?

Meer inzicht & zelfkennis

Je weet wat je valkuilen zijn  en kunt die omzetten naar je kracht. Je herkent je eigen patronen en laat je er veel minder door beïnvloeden! Je kunt keuzes maken vanuit je hart en je grenzen aangeven. Dat levert je rust en balans op.

Meer helderheid & focus

Je hebt eindelijk de tijd en ruimte gehad om te voelen waar je energie van krijgt! Welke richting je op wilt. Je weet wat je nodig hebt en kunt je daarop focussen. Je hebt een concreet plan van aanpak gemaakt en je eerste stappen al gezet.

Meer plezier & voldoening

Je voelt die innerlijke sparkle eindelijk weer! Je weet wat jou echt plezier geeft en wat je belangrijk vindt en hoe je ook daadwerkelijk kunt ijdragen. Dat geeft voldoening. Je weet hoe je succesvol kunt zijn in wat je doet én kunt genieten. Je ervaart meer balans. In drukke periodes weet je hoe je kunt voorkomen dat je jezelf voorbij loopt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, waardoor je er ook weer beter voor anderen kunt zijn.

Hoe werkt het?

 

Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom starten we met een introductiesessie. In dit gesprek gaan we onderzoeken en uitdiepen waar jij naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Dit gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en levert je altijd inzicht op. Daarna zijn er mogelijkheden om over te stappen op een traject, dat bespreken we dan samen. Coaching is een persoonlijk ontwikkelings proces wat jou op weg helpt naar meer bewustwording en balans in je leven. Het geeft je tools en handvatten om in beweging te blijven. Met het aangaan van een coach traject ga je voor blijvende verandering en dat maakt het de meest duurzame investering ooit.

 

Investering in jezelf:

 

Introductie sessie:   €  65,00

Losse sessies:   € 125,00

 

Coach trajecten:

5 sessies: € 515,00

7 sessies: € 695,00

9 sessies: € 845,00

 

Prijzen voor particulieren zijn inclusief btw, voor zakelijke facturen zijn de prijzen exclusief btw.
Prijzen zijn op basis van betaling vooruit en trajecten zijn een jaar geldig.

 

Wat zit er allemaal in het coach traject:

 

De sessies duren ongeveer anderhalf uur. Eens in de drie weken gemiddeld komen we bij elkaar. Tussentijds heb je opdrachten en oefeningen waar je mee aan de slag gaat en per mail krijg je hierop feedback. Als je een keer wilt bellen, kan dat natuurlijk altijd tussendoor en hoef je niet te wachten tot de volgende afspraak. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat en bepaalt zelf de voortgang van je traject. Indien nodig sturen we bij. Als coach loop ik een stukje met je mee op jouw pad, waarin ik je begeleid, uitnodig, uitdaag, spiegel of confronteer. Soms gaan we de natuur in als er beweging in het traject nodig is. Ik werk met Oosterse en Westerse methodieken die zorgen dat je hoofd, hart en lijf weer in verbinding komen. Mijn coaching is zeker niet zweverig, maar ik nodig je wel uit om een laag dieper te gaan.

 

Waar:

 

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Berlicum. Hier hebben we alle ruimte en privacy. Je kunt hier goed parkeren. Sessies gaan op basis van afspraak en kunnen tot 48 uur van te voren worden geannuleerd.

Worden wie je eigenlijk al bent!

 

Ik, Miranda, herken je worsteling maar al te goed. Ik merkte in alle opzichten dat ik tegen de grenzen van mijn eigen comfort zone was aangelopen. Aan de buitenkant zag het er goed uit, leuk huis, gezin en een succesvolle onderneming maar ik staalde al een tijdje niet meer. Ik functioneerde op de automatische piloot en voelde me enorm verantwoordelijk voor mijn gezin, de hypotheek, maar ook voor mijn medewerkers. Ik wilde het wel anders, maar HOE DAN? Het heeft even geduurd voordat ik ontdekte dat ik het wezenlijke plezier miste. De drive en de passie die ik ooit had waren weg. Het gevoel van vrijheid was weg.

 

Ik besloot dat het tijd werd om het roer helemaal om te gooien. Na 30 jaar horeca, waarvan de laatste 14 jaar als restaurant eigenaar verkocht ik mijn restaurant en dook de leegte in. Ik heb de tijd genomen om op adem te komen en te ontdekken wie ik ben zonder een eigen bedrijf (want stiekem zat mijn identiteit behoorlijk vast aan mijn werk), wat ik belangrijk vind en waar ik blij van wordt. Ik volgde een opleiding tot intuïtief coach en vond mezelf en het plezier terug. Het werd en is nog steeds een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik de sprong heb gewaagd. Ik weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik blij van wordt. Aan de hand van deze ankerpunten volg ik mijn weg. Het geeft me houvast als het tegenzit of anders loopt. Het geeft me veerkracht om mee te bewegen en dat gun ik jou ook.

Gun het jezelf om te onderzoeken wat jij nodig hebt, waar jij blij van wordt! Boek jouw eerste sessie.

 

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wat zou je graag anders willen zien in je leven? Als je wil, mag je hier alvast iets met me delen maar het hoeft niet.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het na de eerste sessie?

Dan bespreken we samen of een traject bij jou past en wat voor jou het meest passend is.

Hoe werkt de facturatie?

Je betaalt de eerste sessie direct. Indien je kiest voor een traject, krijg je een factuur voor de vervolgsessies. Trajecten gaan altijd bij betaling vooruit.

Wordt coaching ook vergoed?

Coaching wordt helaas niet vanuit de zorgverzekering vergoed. Wel bestaat er een kans dat je het vergoed kunt krijgen vanuit je werkgever. Steeds meer werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling. We kunnen altijd even overleggen uiteraard.

Hoe is de locatie bereikbaar?

Mijn praktijkruimte is het beste bereikbaar met de auto. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag.

Ik wil graag eerst kennismaken, kan dat?

Ja hoor, geen probleem. Daar is de eerste sessie juist voor! Het voordeel van deze sessie is dat we ook meteen de diepte in gaan en dat je dus ook meteen de coaching ervaart. We bellen altijd eerst even. Neem  contact op, dan plannen we een datum.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of niet aanwezig kan zijn?

Je kunt het beste even mailen of bellen. Doe dit aub op tijd, want ik reserveer tijd en de ruimte. Afspraken die tot 48 uur (twee werkdagen) van te voren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

Welke methodieken worden ingezet tijdens de coaching?

Ik combineer reguliere coach-methodieken met Oosterse werkvormen. Zo werk ik o.a. met meditaties, systemisch werk (1 op 1 opstellingen), verbindende communicatie, voice dialogue, vloerankers en natuur coaching. Om de voortgang te borgen en te kunnen reflecteren werk ik tussen de sessies ook met oefeningen en opdrachten. Mocht je hier nog vragen over hebben, laat het me weten.

We do not see things as they are, we see things as we are.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.