Voel je van binnen al een tijdje dat er iets wringt, dat je het graag anders wilt ?

 

 

Boek dan nu een coach sessie voor een super laagdrempelig tarief!

Is dit het nou…?

 

Je hebt een druk leven met een leuke baan,  als zzp-er of met een onderneming, misschien een gezin, kinderen, vrienden, familie, sporten, vrijwilligerswerk en noem maar op. Voor de buitenwereld heb je het goed voor elkaar.

Het werk heeft je altijd veel voldoening gegeven. Maar de laatste tijd knaagt er iets…  Is dit het nog wel? Is dit echt het leven waar je nog gelukkig van wordt? Je wordt niet meer uitgerust wakker, voelt je vaker opgejaagd. Met je partner heb je het alleen nog maar over regeldingetjes. Je hebt vaker een kort lontje, ook naar je kinderen.  Zelfs wanneer je leuke dingen wil gaan doen, ervaar je weerstand. Je vindt het best lastig om 100% aanwezig te zijn, zowel op je werk als privé. En eigenlijk wil je maar één ding: RUST!

De wereld om je heen dendert maar door, maar voor jou voelt het alsof je stilstaat. Het lijkt wel of je geen kant meer op kan. Je voelt je verantwoordelijk voor de hypotheek, je klanten, je medewerkers en/of je collega’s. De vrijheid en passie die je altijd ervoer, zijn omgezet in verplichtingen. Nieuwe plannen en concepten komen niet meer van de grond en ook je persoonlijke ontwikkeling laat te wensen over.

 

Het voelt alsof je op een kruispunt staat en geen idee hebt welke richting je op wilt.

richting-aanwijzer

Tijd om de cirkel te doorbreken!

 

Je voelt intuïtief dat het niet meer klopt… Dat er iets mag veranderen. Je loopt in cirkeltjes, maar mist nu de energie om iets nieuws op te pakken en om kansen te zien. Je weet dat er knopen doorgehakt mogen worden, maar mist het gevoel dat je een keuze hebt. Je wil wel andere keuzes maken, maar je kunt toch niet zomaar iedereen in de steek laten? Wat als je een ander pad kiest, maar je faalt? Hoe moet het met je hypotheek? Je hebt die studie toch niet voor niets gedaan..!

Er is één stemmetje ( of misschien wel een paar) die het hoogste woord heeft en elke keer zegt, maar wat dan..? of  wat als…? Het is zo druk in je hoofd dat het je niet meer lukt om bij jezelf te voelen wat jij nou echt belangrijk vindt.

 

 

Ik geloof dat je heel goed weet wat er nodig is, als je maar terug komt naar je gevoel. Daar help ik je graag mee. Als je je herkent in dit verhaal, nodig ik je van harte uit voor een coachsessie. Alle aandacht en focus op jou. Weer helemaal terug naar de kern.

 

 

Wil jij je doel vinden in het leven, de reden waarom je je bed uitkomt? Wil jij datgene waar je van houdt, wat je goed kan, wat de wereld nodig heeft en waar je voor betaald wordt samen laten komen?

Have the courage
to follow your heart & intuition, they somehow already know what you truly want to become.

 

– Steve Jobs-

Worden wie je eigenlijk al bent!

 

Ik, Miranda, herken je worsteling maar al te goed.  Ik heb jarenlang gestoeid met de vraag, maar wat dan? En daar kwam ik steeds niet uit. Ik had nieuwe oplossingen en afleidingen die voor even werkten, maar mij uiteindelijk geen voldoening meer gaven.
Ik merkte in alle opzichten dat ik tegen de grenzen van mijn eigen comfortzone was aangelopen. Ik had alles goed voor elkaar, huis, gezin en een succesvolle onderneming maar ik miste een sparkle, een wezenlijk doel, een reden om uit te bed te komen!

 

 

Ik besloot dat het tijd werd om het roer helemaal om te gooien. Na 30 jaar horeca, waarvan de laatste 14 jaar als restaurant eigenaar verkocht ik mijn restaurant en dook de leegte in. Ik heb de tijd genomen om op adem te komen en te ontdekken wie ik ben zonder een eigen bedrijf (want stiekem zat mijn identiteit behoorlijk vast aan mijn werk), wat ik belangrijk vind en waar ik blij van wordt. Het werd een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig!

 

 

Ik volgde een opleiding tot intuïtief coach bij IMC, mensontwikkeling en zo ontstond  het plan om met mijn ervaring en kennis anderen te begeleiden in meer bewustwording in je leven. Ik geloof  en weet uit eigen ervaring dat wanneer jij weet waar jij blij van wordt, weet wat je goed kan en weet wat je nodig hebt, jij kunt zijn wie je echt bent. Door al jouw unieke talenten en kwaliteiten te verbinden met jouw doel, jouw levensmissie neem jij de regie in eigen handen en heb je een goede reden om uit bed te komen!

 

Vanuit mijn intuïtie, enthousiasme, kennis, ervaring en opleiding begeleid, spiegel en challenge ik je om te worden wie je diep van binnen al bent!

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt, ook al lijkt dat soms niet zo.

 

Ik geloof dat de antwoorden al in jou zitten, maar dat het soms heel lastig is om bij dat antwoord te kunnen. Je gevoel zegt misschien een ding, terwijl je hoofd juist iets anders zegt.

 

Als coach kijk ik met je mee en ga jij onderzoeken waarom jij reageert zoals je doet én wat ervoor nodig is om te gaan reageren zoals je zou willen.

 

Je gaat je bewust worden van terugkerende patronen en ik nodig je uit ze te doorbreken. Je leert hoe je dichter bij je gevoel komt en een verbinding kunt maken tussen je hoofd, hart en lijf. Je wordt je weer bewust van jouw verlangens, je doelen en dromen en bent in staat hier zelf stappen in te zetten. Je durft te kiezen vanuit liefde, in plaats vanuit angst.

 

Door gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in je eigen gedachten, gevoelens, drijfveren, patronen en van de beelden die je hebt over jezelf.

Eerste sessie

€60

Ipv €105 nu €60 om laagdrempelig te ervaren wat coaching voor jou kan betekenen.

Meteen de diepte in, in een 

sessie van 1,5 uur.

 

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen, doelen willen bepalen en bereiken.
Ook als je nergens last van hebt, maar graag iets wil verbeteren aan je leven of jezelf.

Hoe anderen de coaching ervaren:

❤︎ Coach-atelier heeft voor mij al ontzettend veel waardevols toegevoegd. Vooral de manier waarop Miranda met je in verbinding gaat en hoe ze vertrouwt op haar intuïtie is ontzettend fijn.
- Maartje -
Het is heel bijzonder wat de twee sessies me tot nu hebben gebracht, ik zou het bijna magisch willen noemen. Niet als een wondermiddel, of als een geloof, maar wel degelijk als energie. Energie die ineens weer stroomt. Het is alsof er een paar hele zware stoeptegels van mij hoofd zijn gehaald. Met veel enthousiasme heb ik ook met een paar mensen gesproken over hoe het gaat, en dat voelt heel fijn en natuurlijk. Het is heel fijn wat voor mooie persoonlijke gesprekken daar dan uit voortkomen.

Vooral op mijn werk merk ik veel verandering, ik heb er zelfs weer een (klein) beetje lol in. Anders gezegd, het is allemaal niet zo zwaar en negatief in mijn hoofd. Het lijkt wel alsof er een bepaalde vanzelfsprekendheid terug is dat ik daar op die bureaustoel zit, zonder dat ik twijfel of boos wordt (op wie dan ook). Ik ben er niet van overtuigd dat ik daar op mijn plek zit, maar voor nu dus wel en het is te doen.
- Marcel-

❤︎ Ik heb zoveel van je mogen leren. Het heeft mijn leven verrijkt. Beetje bij beetje kom ik meer in mijn eigen kracht te staan en ga ik patronen herkennen. Dank je wel daarvoor. Groetjes en tot ziens, Silvia
..En dan word je ineens ‘wakker’. Enorm verwarrend, erachter komen dat dingen niet zijn zoals ik altijd dacht. Mijn overtuigingen, mijn kijk op mezelf en de wereld, mijn gedachten. En dan soms ook nog gevoelens (voornamelijk in de vorm van angstaanvallen, onzekerheid, schaamte) ervaren die ik helemaal niet wilde hebben en erger werden door het afkeuren of verbergen ervan. Hoe werkt dit allemaal? Ik las er steeds meer over maar kwam er zelf niet uit.
Precies op het juiste moment kwam Miranda op mijn pad. Met haar hulp krijg ik steeds meer inzicht in mijn echte zelf. Ze stelt goede vragen, is betrokken en open. Ze zorgt voor een follow-up dmv reflectieverslagen en thuisopdrachten. De soms wat onwennige oefeningen hebben echt effect.
Zo ben ik nu in staat mezelf oprecht te accepteren en te waarderen (op een liefdevolle manier naar mezelf kijken ipv hard en afkeurend met een onhaalbaar hoge lat). Er is veel meer balans in denken, voelen en handelen. De automatische piloot is gestopt en ik leef veel meer in het moment. Hierdoor weet ik veel beter wat ik echt wil, kan ik grenzen voor mezelf en de ander stellen. Zowel de leuke als minder leuke dingen ervaar ik intenser zonder dat er sprake is van druk of last. Dat voelt enorm bevrijdend.
Overleven is leven geworden. Vechten, vluchten, negeren van gevoelens is veranderd in stilstaan en aandacht geven. Gevoelens zie ik nu als teken dat er iets gaande is in mezelf waar ik nieuwsgierig naar ben. Er gaat een wereld voor me open waarvan ik het bestaan niet wist. Ik ben Miranda enorm dankbaar dat ze me begeleidt in dit proces van persoonlijke groei.
– Merel -

Wat gaat een coachtraject je brengen?

Meer inzicht & zelfkennis

Je weet wat je valkuilen zijn, en kunt die omzetten naar je kracht. Je herkent je eigen patronen en laat je er veel minder door beïnvloeden! Je kunt keuzes maken vanuit je hart en je grenzen aangeven. Dat levert je rust en balans op>

Meer helderheid & focus

Je hebt eindelijk de tijd en ruimte gehad om te voelen waar je energie van krijgt! Welke richting je op wilt. Je weet wat je nodig hebt en kunt je daarop focussen. Je hebt een concreet plan van aanpak gemaakt en je eerste stappen al gezet.

Meer plezier & voldoening

Je voelt die innerlijke sparkle eindelijk weer! Je weet weer wat jou echt plezier en wat je belangrijk vindt en hoe je ook daadwerkelijk kunt bijdragen. Dat geeft voldoening. Je weet hoe je succesvol kunt zijn in wat je doet én kunt genieten. Er is meer balans. In drukke periodes weet je hoe je kunt voorkomen dat je jezelf voorbij loopt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, waardoor je er ook weer beter voor anderen kunt zijn.

Praktisch

 

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Berlicum. Hier hebben we alle ruimte en privacy. Af en toe gaan we de natuur in om jou letterlijk uit je huidige omgeving te halen voor vernieuwde en frisse inzichten. Hoofd, hart en lijf in verbinding dmv gesprekken, oefeningen, meditaties en opdrachten voor thuis.  Mijn coaching is zeker niet zweverig, maar ik nodig je wel uit om een laag dieper te gaan.

 

Een coachtraject duurt gemiddeld 5 tot 10 sessies, omdat ik ga voor blijvende verandering. Ik ben niet van de pleisters plakken.

 

Ik begrijp dat het best spannend kan zijn én dat het belangrijk is dat we een klik met elkaar hebben voordat we een traject met elkaar aan gaan. Daarom maken we eerst even kennis via de telefoon en kijk je of het goed voelt om een coachtraject aan te gaan. Je kunt ook starten met een eerste sessie van 1.5 uur voor een kennismakingstarief van €60,00. Dan kun je mijn coaching laagdrempelig ervaren!

 

Daarna zijn er mogelijkheden om over te stappen op een traject. We hebben het daar dan samen over. Ik wil graag transparant zijn dus daarom hier al de pakketprijzen:

losse sessie: € 105

Traject:

5 sessies: € 450

7 sessies: € 610

9 sessies: € 765

losse vervolgafspraken na traject: €  95

 

Prijzen zijn inclusief voorbereiding, sessies van gemiddeld 1,5 uur, opdrachten voor thuis, feedback en telefonisch contact tussendoor.

Prijzen voor particulieren zijn inclusief btw, zakelijk zijn de prijzen exclusief btw.

Gun het jezelf om te onderzoeken waar je wél weer echt gelukkig van wordt! Boek jouw eerste sessie.

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Als je wil, mag je hier alvast iets met me delen maar het hoeft niet.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het na de eerste sessie?

Dan bespreken we samen of een traject bij jou past en wat voor jou het meest passend is.

Hoe werkt de facturatie?

Je krijgt na de eerste sessie een factuur. Indien je kiest voor een traject, overleggen we samen wat je fijn vindt wat betreft de betaling.

Wordt coaching ook vergoed?

Coaching wordt helaas niet vanuit de zorgverzekering vergoed. Wel bestaat er een kans dat je het vergoed kunt krijgen vanuit je werkgever. We kunnen altijd even overleggen uiteraard.

Hoe is de locatie bereikbaar?

Mijn praktijkruimte is het beste bereikbaar met de auto. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag.

Ik wil graag eerst kennismaken, kan dat?

Ja hoor, geen probleem. Daar is de eerste sessie juist voor! Het voordeel van deze sessie is dat we ook meteen de diepte in gaan en dat je dus ook meteen de coaching ervaart. We bellen altijd eerst even. Neem  contact op, dan plannen we een datum.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of niet aanwezig kan zijn?

Je kunt het beste even mailen of bellen. Doe dit aub op tijd, want ik reserveer tijd en de ruimte. Afspraken die tot 48 uur (twee werkdagen) van te voren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

Welke methodieken worden ingezet tijdens de coaching?

Ik combineer reguliere coach-methodieken met Oosterse werkvormen. Zo werk ik o.a. met meditaties, systemisch werk (1 op 1 opstellingen), verbindende communicatie, voice dialogue, vloerankers en natuur coaching. Om de voortgang te borgen en te kunnen reflecteren werk ik tussen de sessies ook met oefeningen en opdrachten. Mocht je hier nog vragen over hebben, laat het me weten.

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.