Mindwalk & Coaching

Mindwalk & Coaching

 

Als wandelcoach gebruik ik graag de kracht van de natuur. Mindwalk en Coaching is een kort en intensief traject waarbij jij tijdens het wandelen en thuis aan de slag gaat met jouw doelen.

 

Tijdens de wandeling ga jij letterlijk stappen zetten en ga je ontdekken wat je tegenhoudt en waar je blokkades zitten. Door de inzichten die vrijkomen, ben jij zelf in staat om los te laten wat je niet meer dient en kun je je aandacht gaan richten op wat jij wilt bereiken.

Wat houdt het in?

 

Aan de hand van een persoonlijke intake wordt jouw coachvraag en je gewenste resultaat duidelijk. Je krijgt oefeningen en opdrachten mee, om in de periode tussen de wandelingen door zelf aan te werken. We wandelen 4 keer met een groepje van maximaal 4 deelnemers.

 

Het is een persoonlijk traject, waarbij het intakegesprek 1 op 1 plaats vindt. Tijdens de wandelingen zijn er oefeningen die je soms individueel en soms met elkaar doet.  Tijdens de wandeling is er altijd een persoonlijk moment en ook tussen de wandelingen door kun je contact met mij opnemen.

 

Traject met intake, 4 wandelingen, opdrachten voor thuis en evaluatiegesprek:

  • Bij 4 deelnemers: € 225 pp
  • Bij 3 deelnemers: € 285 pp
  • Bij 2 deelnemers: € 365 pp
  • Bij 1 deelnemer:   € 425 pp

Wanneer

 

Het Mindwalk en Coachingstraject kan op aanvraag ingepland worden.

 

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

“Doing what you like is freedom, Liking what you do is happiness.”