Marion Langhout

Mijn naam is Marion Langhout, ik ben 53 jaar oud en kom uit Leeuwarden. Ik heb twee volwassen kinderen; een zoon en een dochter, mooie mensen. Twee honden die me dwingen om vier keer per dag te wandelen, heerlijk, ik geniet er met volle teugen van. Ik hou van rust, alleen zijn, maar ben ook van mensen om me heen. Ze boeien me. Ik zit vol energie, ben enthousiast en altijd in voor nieuwe dingen. En ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen. Misschien met jou? Tot gauw.

 

In 2010 zat ik tien maanden met een burn-out thuis.
Het resultaat van het verlies van een kind, een scheiding, de zorg voor twee kinderen als alleenstaande onderneemster met een team van inmiddels 13 mensen.
Het was me teveel geworden.
Eigenlijk wist ik wat niet goed voor me was, maar ik ging maar door.

Ik had een groeiende succesvolle onderneming, twee kinderen voor wie ik er wilde zijn, een relatie die ik in stand wilde houden, mijn omgeving die ik tevreden wilde stellen.
Ik zorgde voor iedereen, behalve voor mezelf.
En op een dag lukte het niet meer. Mijn hele lichaam wilde niet meer.
Ik moest naar mijn lijf luisteren, het kon niet anders meer.
Het was een dramatische periode.

Achteraf gezien had ik het niet willen missen.
Want tijdens deze periode, waarin ik de rust vond door naar buiten te gaan, te mediteren kwam ik weer in contact met mijn innerlijke weten, mijn bewustzijn. Ik durfde weer te gaan luisteren en vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie.

Ik kwam terug in mijn bedrijf en werd me ook daar steeds bewuster van mijn intuitie. Ik wilde graag meer weten over bewustzijn, lichtwerkers, spiritualiteit.
Ik was nieuwsgierig en had honger naar kennis. Ik las veel en alles was een feest der herkenning. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Vooral de oosterse filosofieën in combinatie met westerse theorieën spraken me erg aan.

Ik voelde aan alles dat dit mijn nieuwe richting zou worden.
Ik volgde een opleiding tot intuïtief coach en dat was een schot in de roos.

 

Sinds dit jaar ben ik mijn eigen coach praktijk gestart.
Dit is waar mijn hart ligt. Dit is waar ik blij van word, energie van krijg. Die energie wil ik graag overbrengen op de mensen waar ik mee werk. Samen op zoek naar het innerlijke weten van de ander, laten voelen dat er een keuze is en een weg leren vinden, is een van de meest dankbare dingen die er zijn. En dat is wat ik mag doen.
Gecombineerd met de opleiding tot MindWalk trainer, maakt dat ik mijn ‘thuis’ gevonden heb.