Retreat Yourself

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf, balans en inzicht?

 

Van tijd tot tijd is het nodig om stil te staan, zodat je je koers kunt bepalen. Letterlijk afstand nemen van je huidige situatie, even voor niemand zorgen, alle aandacht en focus voor jou.
De combinatie van een prachtige omgeving, heerlijk eten, ontspanning, coaching, bewustwordingsoefeningen en persoonlijke aandacht  zijn de ingrediënten  van al onze retreats. Sinds een paar jaar organiseren wij een aantal thema retreats in binnen- en buitenland.

 

Wil je ontdekken wat je echt belangrijk vindt en wil jij blijven groeien en ontwikkelen?
Ga met ons en gelijkgestemden mee op reis en wij helpen je onderzoeken waar jij blij van wordt en wat jij belangrijk vindt, zodat jij nieuwe stappen kunt zetten.

 

Met vele nieuwe inzichten, vol energie, inspiratie , rust en balans keer jij terug naar huis.

 

Door uit je omgeving te stappen en afstand te nemen creëer je tijd, ruimte en focus.

 

Dompel jezelf een week of weekend lang onder. Je hoeft voor niemand te zorgen en met niemand rekening te houden. Zo heb je alle tijd en ruimte om op zoek te gaan naar de antwoorden die allemaal al in jou aanwezig zijn. Daarnaast heb je ook veel vrije tijd om te ontspannen, bijv met een boek aan het zwembad, een middagdutje in de hangmat of lekker struinen door een stadje.

 

Wij werken altijd vanuit inspirerende locaties met uitzichten die tot inzichten leiden.
Samen met collega-coach Marion Langhout van MAS Coaching in Leeuwarden organiseer ik sinds een paar jaar retreats in binnen- en buitenland.
Intensieve en inspirerende coachings-programma’s die je ondersteunen, uitdagen en energie en inzicht geven.