met-een-goed-gesprek-aan-tafel

Met een goed gesprek aan tafel

GOED GEZELSCHAP, GOED ETEN EN EEN GOED GESPREK!

 

De belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde middag of avond met je vrienden, familie of bijv de buren. Met een goed gesprek aan tafel is een uniek concept, waarbij verdieping en heerlijk eten centraal staan. Het gesprek gaat voorbij de borrelpraat en nodigt je uit om eens stil te staan rondom een bepaald thema. Aan de hand van een aantal vaste stappen ga je met elkaar in gesprek en deel je waar je nu staat, waar je trots op bent en waar je naartoe wilt. Je luistert en inspireert elkaar, krijgt op een verrassende wijze tips en adviezen en gaat van tafel met nieuwe inzichten, inspiratie , verbinding en energie.

GEEF JULLIE VRIENDSCHAP EEN BOOST, GEEF HET FAMILIEWEEKEND EEN BIJZONDERE IMPULS OF BRENG VERDIEPING IN HET JAARLIJKSE BURENDINER.

 

Je herkent het misschien wel dat het avondje bij vrienden of familie vaak volgens een vast patroon verloopt. Na het uitwisselen van de laatste nieuwtjes over je werk, kinderen, vakanties en smeuïge roddels is het einde van de avond alweer inzicht en besluit je huiswaarts te gaan. Het was gezellig, maar je hebt het eigenlijk nergens over gehad. Iedereen is tegenwoordig druk in de weer met gezin en of carrières. De tijd die jullie met elkaar doorbrengen is nog maar sporadisch. Natuurlijk is het altijd leuk en fijn om elkaar weer te zien, maar de gesprekken die je vroeger met elkaar had, heb je eigenlijk allang niet meer en dat mis je.

 

QUALITY TIME

Van tijd tot tijd is het fijn om eens wat langer stil te staan met elkaar en waar je staat in je leven. Met de unieke Jump methode ga je met elkaar in gesprek rondom een bepaald thema of doel. Het is een gesprek waarbij je jezelf, de ander en elkaar motiveert en inspireert. Het levert verbinding op en brengt je vriendschap naar een dieper niveau.

In het concept Met een goed gesprek aan tafel komt mijn jarenlange ervaring als kok en restauranteigenaar goed van pas. Mijn liefde voor eten, gastvrijheid en goede gesprekken heb ik hierin samen gebracht.  Ik kook het liefst met producten uit het seizoen en de streek en voor een groot deel vegetarisch en ik kan met alle wensen en uitzonderingen rekening houden.

 

Het menu bestaat standaard uit drie gangen.
Prijs per persoon is vanaf € 47,50 voor de lunch en € 54,50 voor diner en is inclusief  aperitief, twee glazen fris of wijn, koffie en thee.

 

Wanneer je met je eigen gezelschap aan tafel gaat, kun jezelf het thema van die avond bepalen. Van te voren stemmen we het af. Ik begeleid het gesprek in de vorm van vragen stellen, ik bewaak de tijd, maar neem zelf geen deel aan jullie gesprek.

 

Ik ontvang jullie graag in mijn coach-atelier in Berlicum. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en met het ov kom je er ook.

EXCLUSIEF MET JOUW GEZELSCHAP

 

Bedenk met wie je wel eens met een goed gesprek aan tafel zou willen gaan, stem de datum met mij af en nodig al je gasten uit. De ruimte is exclusief voor jullie. Een goed gesprek kan tijdens het ontbijt, lunch of diner. Ik bespreek van te voren graag je wensen.

 

Jullie gezelschap bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 gasten.
Is het aantal van jullie gezelschap anders, maar spreekt het je enorm aan, neem ook dan contact op.

OPEN INSCHRIJVINGEN:

 

Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk andere mensen en hun verhaal te ontmoeten? Heb je zin in een leuke avond, verdieping en heerlijk eten?Schrijf je dan in. Het levert je energie, motivatie, inspiratie, nieuwe inzichten en verbinding op.

 

DATA:

Vrijdag 3 april 19.00 uur.

Maandag 13 april (2e paasdag) 13.00 uur

Schrijf je direct in.

WIL JIJ OOK MET EEN GOED GESPREK AAN TAFEL?

Schrijf je in of vraag jouw datum aan?

“Let your inner voice speak louder than the opinions of others.”

MET EEN GOED GESPREK AAN TAFEL MET JOUW TEAM!

 

Met een goed gesprek aan tafel is een leuk concept om het gesprek aan te gaan met je team en/of collega’s.
Het is een laagdrempelige, effectieve en concrete gespreksmethode (Jump movement) om al je mensen rondom een collectief doel in beweging te krijgen.
De methodiek gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Een gesprek waarbij je jezelf, de ander en elkaar motiveert en inspireert.
Het levert je gegarandeerd energie, inzicht en verdieping op.

TEAMBUILDING

 

Leuk als start van de dag bijvoorbeeld met ontbijt als aftrap van je teambuildingsdag!
Breek de dag of de week met een inspirerende lunch!
Sluit een enerverende periode af met een diner en deel waar je trots op bent met elkaar!

Voor bedrijven kunnen we het programma volledig op maat inrichten.
Vanaf 6 personen tot 16 personen.

Deze vorm levert gegarandeerd verbinding op binnen je team, waardoor de gesprekken onderling zich continueren en verdieping ontstaat.
Het resulteert in meer wederzijds begrip en compassie naar zichzelf en elkaar. Het versterkt de gelijkwaardigheid en daardoor de samenwerking.

BLACK BOX COOKING EN EEN GOED GESPREK

 

Black box cooking is een uniek concept waar jij samen met je collega’s een lunch of diner gaat bereiden.
Dat is op zich niet zo bijzonder, maar we doen dat op een verrassende wijze.
We willen niet helemaal verklappen hoe we te werk gaan, maar het levert een helder beeld op hoe jullie als team werken.
Het geheel wordt waargenomen door een coach en terug gegeven aan jullie. Vanuit de waarneming maken jullie zelf maken de vertaalslag naar de werk situatie. Het is een ontspannende en plezierige methode die naast een heerlijk maaltijd een aantal mooi inzichten oplevert.
Vanaf hier heb je een mooi vertrekpunt om met een goed gesprek aan tafel te gaan.

Een team verdiepingsdag kan op een aantal manieren worden ingevuld.

Graag bespreek ik de mogelijkheden met je persoonlijk.