Met een goed gesprek aan tafel

GOED GEZELSCHAP, GOED ETEN EN EEN GOED GESPREK!

 

Dat zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde middag of avond!

 

Met een goed gesprek aan tafel is een uniek concept, waarbij verdieping in jezelf en heerlijk eten centraal staan. Het gesprek gaat voorbij de borrelpraat en nodigt je uit om eens stil te staan waar je nu bent en waar je naar toe wilt. Wellicht heb je even geen idee of heb je het al helder. Maakt niet uit, beide is goed. Van tijd tot tijd is het fijn om van een afstand naar je situatie te kijken, stil te staan bij jezelf en opnieuw aan te sluiten bij hetgeen jij belangrijk vindt. Een moment voor jezelf, niet zorgen voor anderen, reflecteren en in beweging komen in de richting die het beste bij jou past.

 

Inspiratiesessie

 

Deze inspiratiesessie is een uitnodiging om jezelf naar een volgend level te brengen zonder moeten, zonder moeilijk gedoe maar door je eigen unieke kracht te volgen. Een beweging die van binnen naar buiten gaat. Aan de hand van de unieke gespreks methodiek van Jump Movement ga je in gesprek. Met mensen die je misschien wel of nog niet kent, geniet je van heerlijk eten, deel je je verhaal en krijg je op verrassende wijze tips en adviezen. Gegarandeerd dat je met nieuwe inzichten, inspiratie, frisse energie, plezier en verbinding van tafel gaat.

 

 

Ik, Miranda, heb de beste gerechten uit mijn restaurant ( Nescio) meegenomen en kook ze nog steeds zelf. Met dit concept geef ik op mijn manier vorm aan verbinding, verdieping en genieten.

 

Ik heet je van ❤️  welkom.

“Let your inner voice speak louder than the opinions of others”.

Ik ontvang je graag in mijn sfeervolle ruimte in Berlicum. We beginnen met een hapje en drankje vooraf en maken kennis met elkaar.

Ik heb een heerlijke lunch of diner voorbereid, waarbij ik rekening hou met allergieën, dieetwensen of uitzonderingen. Het menu is bereid  met seizoens producten en zoveel mogelijk uit eigen streek.

Er is een enorm grote tafel, waar we met met maximaal 8 mensen aanschuiven, met genoeg ruimte tussen de stoelen. De avond is volledig verzorgd, incl aperitief, lunch of diner, wijn, water, koffie en thee.

Data

 

Nieuwe data in 2021 volgen.

Lunch:  €  55,00
Diner :  €  65,00

 

Aanmelden:

 

Wil jij een goed gesprek, inspiratie, inzicht en heerlijk eten?

 

Hoe anderen Met een goed gesprek aan tafel ervaren:

Heerlijk hoe gemakkelijk je het mensen maakt om zichzelf ongedwongen uit te spreken. Je daadkrachtige, warme energie is een liefdevol inspirerend bad! Een uitnodiging om jezelf naar een next level te brengen zonder moeten, zonder moeilijk gedoe maar door je eigen unieke kracht te volgen.
Bijzondere avond met overheerlijk eten, diepgang, een lach en een traan, prettige warme sfeer, verrassend concept én mooie waardevolle inzichten als resultaat. Een cadeautje voor jezelf!
Kracht en kwetsbaarheid. Koffie en een goed gesprek. Samen delen, samen helen. Gouden combi!

Geef jullie vriendschap een boost, het familieweekend een bijzondere impuls of breng verdieping in je jaarlijkse burendiner.

 

 

Je herkent het misschien wel dat het avondje bij vrienden of familie vaak volgens een vast patroon verloopt. Na het uitwisselen van de laatste nieuwtjes over je werk, kinderen, vakanties en smeuïge roddels is het einde van de avond alweer inzicht en besluit je huiswaarts te gaan. Het was gezellig, maar je hebt het eigenlijk nergens over gehad. Iedereen is tegenwoordig druk in de weer met gezin en of carrières. De tijd die jullie met elkaar doorbrengen is nog maar sporadisch. Natuurlijk is het altijd leuk en fijn om elkaar weer te zien, maar de gesprekken die je vroeger met elkaar had, heb je eigenlijk allang niet meer en dat mis je.

Exclusief met jouw gezelschap

 

Bedenk met wie je wel eens met een goed gesprek aan tafel zou willen gaan, stem de datum met mij af en nodig al je gasten uit. De ruimte is exclusief voor jullie. Een goed gesprek kan tijdens het ontbijt, lunch of diner. Ik bespreek van te voren graag je wensen. Jullie gezelschap bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 gasten.
Is het aantal van jullie gezelschap anders, maar spreekt het je enorm aan, neem ook dan contact op.

 

Met een goed gesprek aan tafel met jouw team?

 

Dat kan ook. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ja, ik schuif graag aan!

 

Veelgestelde vragen

Wat is het adres?

De Ploeg 30,

5258 EZ Berlicum

06-15157704

Kan ik voor de deur parkeren?

Helaas niet voor de deur, maar je kunt de auto parkeren bij Sportpark De Brand, 160 meter verderop.

Wordt er rekening gehouden met voldoende ruimte?

Jazeker. Er is een grote tafel waar we met max 8 personen aanschuiven.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergïen?

Jazeker, als je het van te voren doorgeeft, kunnen we overal rekening mee houden.

Hoe werkt de facturatie?

Ik stuur je een zakelijke factuur als je dat wenst.

Hoe is de locatie bereikbaar?

Het coach-atelier is het beste bereikbaar met de auto. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.