met-een-goed-gesprek-aan-tafel

Met een goed gesprek aan tafel

GOED GEZELSCHAP, GOED ETEN EN EEN GOED GESPREK!

 

De belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde middag of avond met je vrienden, familie of de buren. Met een goed gesprek aan tafel is een uniek concept, waarbij heerlijk eten en verdieping centraal staan. Het gesprek gaat voorbij de borrelpraat en nodigt je uit om stil te staan rondom een bepaald thema. Aan de hand van een aantal stappen vertel je waar je nu staat, waar je trots op bent en waar je naartoe wilt. Je luistert en inspireert elkaar, krijgt op een verrassende wijze tips en adviezen en gaat van tafel met nieuwe inzichten en energie.

QUALITY TIME

 

Je herkent het misschien wel dat het avondje bij vrienden of familie vaak volgens een vast patroon verloopt. Na het uitwisselen van de laatste nieuwtjes over je werk, kinderen, vakanties en smeuïge roddels is het einde van de avond alweer inzicht en besluit je huiswaarts te gaan. Het was gezellig, maar je hebt het eigenlijk nergens over gehad. Iedereen is tegenwoordig druk in de weer met gezin en of carrières. De tijd die jullie met elkaar doorbrengen is nog maar sporadisch. Natuurlijk is het altijd leuk en fijn om elkaar weer te zien, maar de gesprekken die je vroeger met elkaar had, heb je eigenlijk allang niet meer en dat mis je.

 

INSPIREER EN MOTIVEER ELKAAR

 

Van tijd tot tijd is het fijn om eens wat langer stil te staan met elkaar en waar je staat in je leven. Met de unieke Jump methode ga je met elkaar in gesprek rondom een bepaald thema of doel. Het is een gesprek waarbij je jezelf, de ander en elkaar motiveert en inspireert. Het levert verbinding op en brengt je vriendschap naar een dieper niveau.

PRAKTISCH:

Het menu bestaat uit drie gangen en wordt van te voren met je besproken. Met alle wensen en bijzonderheden kunnen wij rekening houden.
Prijs per persoon is € 42,50 voor de lunch en € 49,50 voor diner . De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Prijs is inclusief aperitief, twee glazen wijn, water, koffie en thee.

 

HOE, WAT, WAAR EN WANNEER?

 

Ik ontvang jullie graag in mijn atelier in Berlicum met een welkomstdrankje en hapje. Ik heb een heerlijk drie-gangen menu gekookt en zodra het gezelschap compleet is gaan jullie aan tafel en in gesprek volgens de Jump methode.

Met jouw gezelschap ( vrienden, familie, buren of collega’s ) plannen we een datum en tijdstip (ontbijt, lunch of diner) speciaal voor jullie. Er is een grote tafel voor maximaal 12 personen.

OPEN INSCHRIJVINGEN:

 

Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk andere mensen en hun verhaal te ontmoeten? Schrijf je dan in voor een open avond. Ook deze avond levert je energie, motivatie, inspiratie, nieuwe inzichten en verbinding op.

 

DATA:

vrijdag 13 maart 19.00 uur en vrijdag 3 april 19.00 uur. Schrijf je direct in.

WIL JIJ OOK MET EEN GOED GESPREK AAN TAFEL?

Schrijf je in of vraag jouw datum aan?

“Let your inner voice speak louder than the opinions of others.”

MET EEN GOED GESPREK AAN TAFEL MET JOUW TEAM!

 

Met een goed gesprek aan tafel is een leuk concept om het gesprek aan te gaan met je team en/of collega’s.
Het is een laagdrempelige, effectieve en concrete gespreksmethode (Jump movement) om al je mensen rondom een collectief doel in beweging te krijgen.
De methodiek gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Een gesprek waarbij je jezelf, de ander en elkaar motiveert en inspireert.
Het levert je gegarandeerd energie, inzicht en verdieping op.

TEAMBUILDING

 

Leuk als start van de dag bijvoorbeeld met ontbijt als aftrap van je teambuildingsdag!
Breek de dag of de week met een inspirerende lunch!
Sluit een enerverende periode af met een diner en deel waar je trots op bent met elkaar!

Voor bedrijven kunnen we het programma volledig op maat inrichten.
Vanaf 4 personen tot 12 personen.

Deze vorm levert gegarandeerd verbinding op binnen je team, waardoor de gesprekken onderling zich continueren en verdieping ontstaat.
Het resulteert in meer wederzijds begrip en compassie naar zichzelf en elkaar. Het versterkt de gelijkwaardigheid en daardoor de samenwerking.

BLACK BOX COOKING EN EEN GOED GESPREK

 

Black box cooking is een uniek concept waar jij samen met je collega’s een lunch of diner gaat bereiden.
Dat is op zich niet zo bijzonder, maar we doen dat op een verrassende wijze.
We willen niet helemaal verklappen hoe we te werk gaan, maar het levert een helder beeld op hoe jullie als team werken.
Het geheel wordt waargenomen door een coach en terug gegeven aan jullie. Vanuit de waarneming maken jullie zelf maken de vertaalslag naar de werk situatie. Het is een ontspannende en plezierige methode die naast een heerlijk maaltijd een aantal mooi inzichten oplevert.
Vanaf hier heb je een mooi vertrekpunt om met een goed gesprek aan tafel te gaan.

Een team verdiepingsdag kan op een aantal manieren worden ingevuld.

Graag bespreek ik de mogelijkheden met je persoonlijk.