De eerste stap om ergens te komen is besluiten dat je

niet wilt blijven waar je bent!

 

STEL JE VOOR…

 

Dat alles mogelijk is…

dat er niets is wat je tegenhoudt!

 

Wat zou jij dan doen?

Welke stappen ga jij zetten dit jaar?

 

Afgelopen jaar is in alle opzichten een bijzonder jaar te noemen. We kregen te maken met verlies, beperkingen en opgelegde maatregelen. Aan de andere kant ontdekten we onze veerkracht en mogelijkheid tot meebewegen, genoten we van de stilte en de rust. Alles kwam op een lager pitje te staan en er was meer tijd en ruimte voor jezelf. De uitdaging en zorg om je bedrijf draaiende te houden, het behoud van je baan en de vervaging van grenzen tussen inspanning en ontspanning en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het heeft veel van ons gevraagd.

 

TERUGBLIKKEN & VOORUITKIJKEN

 

Het hebben van een doel, een reden om je bed uit te komen, je verheugen, een stip op de horizon… VOORUITZICHT is belangrijk voor ons. Het is onze drijfveer, onze motor om in beweging te komen. Wat heb je afgelopen jaar geleerd, wat heeft het jou gebracht, wat ben je anders gaan doen, welke inzichten heb je gekregen en hoe kun je dit omzetten in een plan van aanpak?

 

Deze dag ga je aan de slag met jouw stippen op de horizon. Wat zijn ze, waar mag jouw aandacht naar toe, welke beweging ga jij maken en hoe ga je dat doen? Vandaag maak je contact met je diepste wensen en verlangens, zet jij jouw intenties neer en plant je zaadjes voor het nieuwe jaar.

 

Goede voornemens omzetten in daadkracht! Niet voor een paar weken, maar voor een heel jaar. Jouw jaar, 2021!

Have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become!

 

– Steve Jobs –

Zet je verlangens en wensen om in een plan van aanpak en stippel je route uit.

 

Zondag 24 januari van 10.00 tot 17.00 uur ga je letterlijk en figuurlijk in beweging komen, maak je los wat vast zit en zet je je goede voornemens om in een concreet plan van aanpak.

 

Een heerlijke dag met alle tijd en aandacht voor jezelf.
Een moment van reflecteren, stilstaan en in beweging komen

 

In een kleine groep, max 8 deelnemers, ga je een laagje dieper en nodig je je ware zelf uit om in beweging te komen in de richting die echt bij jou past. Een dag waarin je jezelf en elkaar inspireert, motiveert en je met nieuwe inzichten, energie en verbinding naar huis gaat.

 

Hoe ziet de dag er ongeveer uit?

Ik ontvang je graag tussen 9.30 en 10.00 uur in het Coach-Atelier in Berlicum. We zijn zowel binnen als buiten deze dag. De dag is volledig verzorgd met een heerlijke lunch en tussendoortjes en eindigt rond 17.00 uur.

 

Jouw investering is € 95,00 ex btw

Wat brengt deze dag jou?

Meer inzicht & zelfkennis

Door stil te staan en terug te kijken, weet je waar je trots op bent, waar je energie van krijgt en waarvan juist niet, wat je bereikt hebt, wat je geleerd hebt en wat je bewust achter je laat. Je hebt inzichten gekregen en deze omgezet in zelfkennis. Je weet beter wat en waar je naar toe wilt. Je bent een rijker mens geworden.

Meer helderheid & focus

Je hebt eindelijk de tijd en ruimte gehad om te voelen waar je energie van krijgt! Welke richting je op wilt. Je weet wat je nodig hebt en kunt je daarop focussen. Je hebt een route uitgestippeld  en je eerste stappen al gezet.

De weg van buiten naar binnen

Mind-Walk, deze dag gaan we naar buiten en maken we gebruik van onze zintuigen en de kracht van de natuur, de stilte in meditatie en neerzetten van je intenties in visualisaties. Een dag waarin je contact maakt met je binnenwereld, jouw innerlijke kompas.

Praktisch

 

Deze heerlijke workshop vindt plaats in het Coach-Atelier. Een prachtige locatie, landelijk gelegen in Berlicum. We werken in een grote ruimte, zodat we voldoende afstand tot elkaar kunnen houden en nog steeds voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast gaan we ook lekker naar buiten. Coach-Atelier grenst aan een prachtig wandelgebied.

 

Omgaan met corona

 

Voel voor jezelf of het fijn en veilig voelt om deel te nemen. Uitgangspunt voor deelname is te alle tijden ook dat je alleen komt als jij en je eventuele huisgenoten gezond zijn.

In deze periode nemen wij extra maatregelen mbt de hygiëne. Alle contactpunten worden regelmatig en extra schoongemaakt. Er is voldoende afstand en ruimte tot elkaar.

 

Waar

 

Coach-Atelier

De Ploeg 30A

5258EZ Berlicum

 

Parkeren kan op 150 meter afstand; Sportpark De Brand, Groenstraat, 5258 TH, Berlicum

De mooiste reis die je kunt maken is de reis naar binnen!

 

Ik ga voor de beste versie van mezelf in 2021.
Vul het inschrijfformulier in en ik neem zsm contact met je op.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Betaling vindt plaats bij aanmelding workshops op basis van factuur.
Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang workshop, daarna ontvang je een voucher.

Worden de workshops ook vergoed?

Er bestaat een kans dat je de workshops vergoed krijgt door je werkgever.  Steeds meer werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling of laten het vallen onder opleidingskosten.

Hoe is de locatie bereikbaar?

Mijn praktijkruimte is het beste bereikbaar met de auto. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag.

Ik wil graag eerst kennismaken, kan dat?

Ja hoor, geen probleem. Neem  contact op, dan plannen we een belafspraak.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of niet aanwezig kan zijn?

Je kunt het beste even mailen of bellen. We hebben voor jou een plekje gereserveerd. Mocht je onverhoopt niet kunnen, vragen wij je zsm contact op te nemen. Dan zijn wij in staat het plekje aan iemand anders te gunnen.
Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang workshop, daarna ontvang je een voucher.

We do not see things as they are, we see things as we are.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.