In 7 stappen van wilskracht naar innerlijke kracht

In 7 stappen van wilskracht naar innerlijke kracht!

 

Merk je dat het je de laatste tijd allemaal een beetje teveel wordt? Doe je wat je moet doen, maar beleef je er weinig plezier aan? Misschien slaap je slechter, zit je steeds meer in je hoofd en vraag je je steeds vaker af is dit het nou? Ben je toe aan een nieuwe richting of aan andere keuzes? Wil je weer vol energie aan het werk en echt onderzoeken waar jij plezier aan beleeft, waar jij blij van wordt, wat jou energie geeft? Niet alleen op het werk, maar ook juist daarbuiten.

Dan is de cursus in 7 stappen van wilskracht naar innerlijke kracht wellicht iets voor jou!

 

Misschien zit je terwijl je dit leest misschien aan een kop thee of heb je in ieder geval heel even een momentje voor jezelf. Even niet zorgen, regelen, werken of wat dan ook. Je bent hier ws niet voor niets, dus wil ik je meteen een vraag stellen.
Hoe is het met je?
Nee, hoe is het echt met je?

 

Herken je jezelf hierin?

Je hebt een druk leven met een baan, gezin, sociale verplichtingen, sporten, vrijwilligerswerk of noem maar op. Je bent een ster in multitasken en draait je hand nergens voor om. Extra zorg voor je moeder, boodschappen voor de buurvrouw, een keertje extra rijden voor het voetbal toernooi. Nee joh, geen probleem is standaard jouw antwoord als ze jou om hulp vragen. Het geeft je eigenlijk wel een lekker gevoel als je iemand anders kunt helpen. Als je erover nadenkt deed je dat vroeger eigenlijk ook al. Extra stil zijn omdat je vader met hoofdpijn op de bank lag of opruimen en boodschappen doen zodat je moeder voor je zieke broertje kon zorgen. Je hoorde je ouders tegen anderen zeggen dat je zo’n grote meid bent en dat ze helemaal geen kind aan je hebben. Ze waren trots op je en dat gaf je een heerlijk gevoel.

De laatste tijd wordt het je echter allemaal een beetje teveel merk je. ’s Avonds plof je uitgeput op de bank. Je haalt geen voldoening meer uit je werk. Steeds vaker zeg je het sporten af en betrap je jezelf erop dat het wekelijkse avondje uit met de meiden je tegen gaat staan, de verhalen zijn steeds hetzelfde en gaan altijd over anderen. Het voelt leeg.
Je hebt behoefte aan meer diepgang en eigenlijk wil je weten waar je het allemaal voor doet.

 

Als je dit herkent, dan wil ik je van ❤️ uitnodigen om deel te nemen aan de cursus in 7 stappen van wilskracht naar innerlijke kracht! Zeven weken lang gaan we samen onderzoeken waar jij blij van wordt, wat jij nodig hebt, wat jou energie geeft. Alle aandacht en focus op jou. Even helemaal terug naar de kern.

 

Je eigen koers bepalen!

Van tijd tot tijd is het belangrijk om stil te gaan staan, even stil te worden en te luisteren naar je innerlijke stem, jouw kompas. Zo kun jij je eigen koers bepalen: wat wil jij, waar wil jij naartoe, wat heb jij nodig?
In alle drukte die de huidige tijd met zich meebrengt razen we maar door. Er wordt veel van je verwacht en gevraagd en je doet je best om bij te blijven, maar de druk van buitenaf is groot en zo raakt jouw innerlijke stem verder op de achtergrond. In deze cursus leer je stil te staan en te luisteren. Aan de hand van een aantal stappen ontdek jij welke wensen en verlangens jij hebt, welke waarde jij aan je werk en je privéleven stelt. Je gaat hier vorm aangeven en zet deze om in jouw eigen koers.

Ik geloof in een totaalplaatje van jou als mens. Hoofd, hart en lijf in verbinding! Het hangt allemaal met elkaar samen en het één kan niet zonder het ander. Een vast onderdeel in het programma is altijd een meditatie, ademhalingstechniek, energie oefening of een wandeling om de verbinding tot stand te brengen.

 

Van wilskracht naar innerlijke kracht!

Wilskracht is prima of handig als je even iets af moet maken of iets moet doen waar je niet goed in bent of leuk vindt of om je doel te bereiken.
Als je dit voor langere tijd doet, zonder voeding vanuit bezieling of passie loop je leeg. Het put je uit en de motivatie om door te gaan is ver(der) weg. Misschien herken je het wel met alle goede voornemens die je ooit hebt gemaakt.
Als je zicht krijgt waar je patronen vandaan komen, ga je zien dat sommige jou niet meer dienen. Hierdoor kun je ze los gaan laten en ontstaat er ruimte om het op jouw eigen unieke manier te gaan doen. Je gaat keuzes maken die bij jou passen.

 

De kracht van kwetsbaarheid!

Geïnspireerd door oa het boek van Brené Brown is het delen van je verhaal met anderen een krachtig onderdeel van de cursus. Jouw verhaal is belangrijk, jouw verhaal mag verteld worden. Door het delen zul je ontdekken dat je niet alleen bent, dat je niet de enige bent die ergens mee worstelt. Jouw verhaal is een spiegel voor die ander. Hierdoor ontstaat echte verbinding met anderen én met jezelf. En in die verbinding ontstaat de ruimte om alle kanten van jezelf te omarmen.

 

Durf kwetsbaar te zijn! We verstoppen onszelf. Als we ons een beetje meer kunnen openstellen voor elkaar en onze echte verhalen vertellen, onze pijn, onze successen, onze hoop en plezier, in de reis die we allemaal ondergaan, dan zal dat de muren afbreken, dan kan er verbintenis zijn. Geef jouw verhaal een stem. Zo vinden we kracht en kunnen we zijn wie we willen zijn. – Michelle Obama-

 

 

Hoe anderen de cursus ervaren:

❤︎ Coach-atelier heeft voor mij al ontzettend veel waardevols toegevoegd. Vooral de manier waarop Miranda met je in verbinding gaat en hoe ze vertrouwt op haar intuïtie is ontzettend fijn. Maartje

 

❤︎ Als je behoefte hebt om op een veilige manier manier naar ‘binnen’ te gaan, te leren, bewust te worden, te delen èn te ontspannen geef deze cursus jezelf dan cadeau. Carin

 

❤︎ Ik heb bij Miranda Mind-Walk training en de 7-stappen cursus gevolgd om van mijn hoofd naar mijn hart te komen. Omdat ik het nodig had  balans te vinden in werk en privé. Vanaf de eerste ontmoeting met Miranda voelde ik me veilig en begrepen. Met kleine stapjes geeft ze je grote inzichten waar je echt wat aan hebt! Lilian

 

❤︎ Ik heb zoveel van je mogen leren. Het heeft mijn leven verrijkt. Beetje bij beetje kom ik meer in mijn eigen kracht te staan en ga ik patronen herkennen. Dank je wel daarvoor. Groetjes en tot ziens, Silvia

 

Praktische informatie:

 

✒︎ Het zijn 7 dinsdag avonden:  11, 18 februari, 3, 17, 31 maart, 7, 14 april. Van 19.30 tot 22.00 uur.
✒︎ Locatie is in februari in Den Bosch en de overige data in Berlicum.
✒︎ Iedere avond werken we met een ander thema en krijg je handige tools en opdrachten mee om in de praktijk te oefenen.
✒︎ Meditatie, ademhalingstechnieken en/of energie oefeningen zijn een vast onderdeel in het programma.
✒︎ Investering in jezelf: € 235,00

 

Na deze cursus…

  • Weet je wat je wél wil en wat je niet meer wil
    Je hebt vanuit rust en stilte in jezelf kunnen onderzoeken waar je nu staat en waar je geen energie meer van krijgt. Tegelijk heb je ook kunnen voelen waar je juist wél blij van wordt en wat misschien meer ruimte mag krijgen in je leven. Je hebt je prioriteiten weer op een rijtje.
  • Je hebt een plan voor de toekomst
    Je weet wat de eerste stappen zijn die je mag gaan nemen en hebt belemmeringen om dit daadwerkelijk te gaan doen onder de loep genomen. We hebben hier zodanig op gewerkt, dat je ze kunt ombuigen en ze je niet langer weerhouden om echt je leukste leven te gaan creëren, wat dat dan ook voor jou betekent
  • Je bent weer opgeladen en kan er met een fris hoofd tegenaan!

 

Maakt jouw ❤️ een sprongetje bij deze cursus?
Ik vind het heel belangrijk dat er een goede klik is. Ik wil jou graag leren kennen en daarnaast ook al je vragen over de cursus beantwoorden. Daarom bel ik graag eerst met je. Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

Contact Coach Atelier

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

“Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.”