BEWUSTWORDING IN BUSINESS:

 

Focus op dingen die belangrijk zijn!

 

 ANDALUSIË

 

3 t/m 9 oktober 2020

 

Je werkt hard, doet je best, je zaak draait best lekker of je carrière gaat aardig, maar al een tijdje voel je dat dat er iets wringt, dat het anders mag, dat je het anders wilt?

 

Je kan er niet helemaal je vinger opleggen en tot op heden ben je maar door blijven rennen en heb je jezelf steeds af kunnen leiden.
Inmiddels is je energie niveau, evenals je humeur aardig gedaald, heb je een kort lontje en wordt je nergens echt blij meer van.

 

Herken jij je hierin en vindt je het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen?

 

Dan is de Bewustwording in Business Retreat iets voor jou!

Ga met ons mee op reis en onderzoek wat jij echt belangrijk vindt in het leven, waar jouw behoeftes liggen en wat jij nodig hebt om jouw leven volop GELUKKIG te leiden.

 

HERKEN JIJ JE HIERIN?

 • Het lijkt alsof je het perfecte leventje heb, zakelijk en privé, maar van binnen voelt het leeg

 

 • Je zit vast en haalt niet alles uit het leven of je werk

 

 • Je vraagt je af wat de impact van je werk is en hoe deze bijdraagt aan een betere wereld

 

 • Je hebt het idee volledig geleefd te worden en draait op de automatische piloot

 

 • Je mist de passie, het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid
 • Je wil graag doorpakken, nieuwe plannen maken, maar hier heb je nog geen tijd voor gehad. Je bent toe aan een vakantie, aan even stil staan, aan tijd en ruimte voor jezelf

 

 • Je wil nog een jaartje of 10 werken, maar dan?

 

 • Je slaapt slecht, bent rusteloos en vraagt je af is dit het nou?

 

 • Je besteed meer tijd aan je werk dan aan je partner, kinderen, vrienden, familie of überhaupt jezelf

 

 • Je zoekt iemand die met je mee kan denken. Alleen kom je er namelijk niet helemaal uit en blijf je een beetje in cirkeltjes denken

Het Bewustwording in Business Retreat van 3 t/m 9 oktober is gericht op een ieder die zich hierin herkent. Of je nu een eigen zaak hebt, in loondienst of ZZP-er bent. Als jij een grote behoefte hebt om te groeien en te ontwikkelen als mens in privé en werk, dan is deze volledig verzorgde week op een prachtige locatie in de heuvels van Malaga echt iets voor jou. Het ontbreekt je hier aan niets, zodat je alle tijd en aandacht voor jezelf hebt.

ALS JIJ ERVAART DAT JE KEUZEVRIJHEID, PLEZIER EN ENERGIE HEBT, IS SUCCES EEN LOGISCH GEVOLG!

Wie zijn wij?

 

Wij, Marion en Miranda herkennen je vraagstukken en worstelingen maar al te goed. Wij weten dat zakelijk en privé bijna niet te scheiden is. Want jouw passie voor je werk is wie jij bent als mens. Wij zijn beide jarenlang zelfstandig ondernemers geweest, in de marketing-communicatie en in de horeca. Allebei hadden we een goedlopende zaak. We bleven groeien, de omzet steeg en daarmee ook de ‘behoeftes’. Alles moest steeds meer worden. In plaats van te genieten van de behaalde successen, renden wij maar door. Totdat wij op een dag tot stilstand kwamen en ons realiseerden dat waarvoor wij ooit voor onszelf begonnen waren, niet meer in lijn lag met de werkelijkheid. De passie, de vrijheid, autonoom zijn was volledig overspoeld door de druk die wij onszelf opgelegd hadden. Het plezier was weg en we straalden niet meer. We hadden de grenzen van onze comfort-zone bereikt. Dit besef heeft ons beide doen besluiten om het roer volledig om te gooien.

 

We verkochten ons bedrijf en doken de leegte in. Niet wetend waar de reis eindigen zou, maar met vertrouwen in onze koffer sloegen wij een nieuwe weg in. Het werd een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! En zo ontstond bij ons beide het plan om met onze ervaring en kennis anderen te begeleiden in meer bewustwording in je leven.
We ontmoetten elkaar op de opleiding intuïtief coachen, startten onze coach praktijk en sloten de handen ineen met het organiseren van Retreats. Vanuit jarenlange ervaring, opleiding, intuïtie en plezier nemen we je mee op reis. Naar de reis in jezelf. We dagen je uit, spiegelen, ondersteunen en begeleiden je op zoek te gaan naar alle antwoorden die allemaal al in jou aanwezig zijn.

Wij geloven dat je altijd een keuze hebt, ook al lijkt dat soms niet zo. Onze gezamenlijke missie is dat jij je hart durft te volgen als je een keuze moet maken en dat doen we door je weer te verbinden met jouw unieke waarden en talenten. Onze visie is dat wanneer jij in balans bent en plezier hebt in hetgeen jij doet, succes automatisch volgt. Zowel zakelijk als privé.

Ikigai‘ is een Japans concept dat draait om het hebben of vinden van je eigen doel in het leven, de reden waarom je uit je bed komt. Je ‘Ikigai‘ is het punt waar een aantal aspecten uit leven samenkomen, namelijk datgene waar je van houdt, wat je goed kan, wat de wereld nodig heeft en waar je voor betaald wordt.

 

 

Wil jij weten wat jouw Ikigai is?

Een groot cadeau voor jezelf: de Bewustwording in Business Retreat

Terug naar de kern van jezelf, om bij de kern van je bedrijf te komen.

Van tijd tot tijd is het belangrijk om stil te gaan staan, even stil te worden en te luisteren naar je innerlijke stem. Wij beseffen dat dat in je huidige situatie best een uitdaging is en halen je daarom uit je omgeving en nemen je mee naar de prachtig heuvels achter Malaga. Door letterlijk afstand te nemen creëer je ruimte en rust en kun je focus aanbrengen om te onderzoeken wat voor jou belangrijk is.

 

In ons ‘Bewustwording in Business’ programma laten we je aan de hand van een aantal stappen je nieuwe koers bepalen. Je gaat ontdekken welke wensen en verlangens jij hebt, welke waarde jij aan je werk en je privéleven stelt en zet deze om in een concreet plan van aanpak.

 

Wij geloven in een totaalplaatje van jou als mens. Hoofd, hart en lijf in verbinding! Het hangt allemaal met elkaar samen en het één kan niet zonder het ander. Tijdens onze Retreat leer je luisteren naar je lichaam en je innerlijke stem. Dat is jouw kompas, jouw innerlijke richtingaanwijzer. Meditatie, Mind-Walk en ademhalingsoefeningen zijn een vast onderdeel van het programma.

 

Aan het eind van deze (innerlijke) reis ga jij naar huis met een hernieuwde missie, een duidelijke visie voor de komende jaren en een strategisch plan van aanpak Je hebt je valkuil(en) om kunnen zetten in kracht, je weet waar je energie van krijgt, je hebt zicht op welke activiteiten je gaat schrappen en je bent in staat knopen door te hakken. Ga je door met je bedrijf of baan, verander je van koers, gooi je het roer helemaal om? Allemaal vragen waar jij straks het antwoord op weet.

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen - A. Einstein -

Praktische informatie

 

We verblijven in een authentieke en stoere Finca, gelegen in de heuvels boven Malaga. Op het terrein van ruim 90 hectares is een wijngaard, een overvloed aan olijf-, amandel- en johannesbroodbomen en een moestuin die afdaalt naar een eigen beek. Er zijn prachtige panoramische uitzichten op de oostelijke Montes en de Middellandse Zee. Het huis dateert uit 1854 en was oorspronkelijk een olijfmolen en werd gebouwd in de traditionele Andalusische stijl.

 • Verblijf met twee personen op 1 kamer

 • 1495pp ex btw
 • Verblijf met twee personen op 1 kamer

  7 daagse reis, speciaal gericht op business

  6 overnachtingen en verblijf op een prachtige locatie

  Volledig verzorgd

  Uitgebreid intake-gesprek (telefonisch)

  Coachings-programma van 2 ervaren coaches, afgestemd op jouw behoefte

  Mind, body & soul dagstart

  Indien mogelijk een gezamenlijke pick-up op de airport

 • Verblijf in privé-kamer

 • 1775pp ex btw
 • Verblijf in privé-kamer (beperkt beschikbaar)

  7 daagse reis, speciaal gericht op business

  6 overnachtingen en verblijf op een prachtige locatie in Andalusië

  Volledig verzorgd

  Uitgebreid intake-gesprek (telefonisch)

  Coachings-programma van 2 ervaren coaches, afgestemd op jouw behoefte

  Mind, body & soul dagstart

  Indien mogelijk een gezamenlijke pick-up op de airport

Prijzen zijn inclusief:

 

 • 7 daagse reis
 • 6 overnachtingen en verblijf op een prachtige locatie
 • Volledig verzorgd
 • Uitgebreid intake-gesprek (telefonisch)
 • Coachings-programma door 2 ervaren coaches
 • Mind, body & soul dagstart
 • Indien mogelijke een gezamenlijke pick-up op de airport

Prijzen zijn exclusief:

 

 • Vlucht
 • Btw
 • Verzekeringen
 • Maaltijden op de vrije middag (lunch en diner)
 • Optioneel bij te boeken: access-bars, energiebehandeling (€ 85,00 excl btw)
 • Auto huur voor als je er zelf op uit wilt trekken in de omgeving
 • Follow-up programma

Mooie verhalen van anderen:

ANDALUSÏE - juni 2019 -
Ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen patronen te doorbreken en anders te kijken naar hoe ik de dingen zie en aanpak in mijn werk en privéleven. Ik voelde dat ik hiervoor in een bubble wilde zitten. Letterlijke afstand. Een plek waar ik volledig mezelf kon zijn en zonder oordeel. Als Andalusië-fan sprak de Malaga-week van het Coach-Atelier me direct aan!
De week heeft me nog meer gebracht dan dat ik gevraagd had. Het feit dat er letterlijk en figuurlijk voor je gezorgd wordt, een geweldige groepsverbinding waardoor ik open durfde te zijn, een rustgevende en veilige omgeving, een energiemassage die het eea losmaakte wat zelf niet lukte, het delen in de groep, heel veel humor en lachen en emoties die ik anders mocht benaderen......en het lief zijn voor mezelf ❤.
Door de kennis, aandacht en intuïtie van Miranda en Marion is deze week echt een waardevol cadeau aan jezelf. Ik heb knopen doorgehakt en vorm gegeven hoe ik wil dat mijn werk, huis en privé leven in balans met elkaar kunnen zijn. Én het werkt nog steeds door, een prachtige ontdekking met mijzelf!
- Maartje-
Tijdens deze week kwam ik tot het inzicht dat ik niet altijd even makkelijk ben als werkgever, dat ik degene was die soms de sfeer verstoorde door duidelijk mijn mening over iets te geven. Dat ik daar mijn werknemers mee verlamde in plaats van in beweging kreeg had ik niet in de gaten. Door de oefeningen, gesprekken en de spiegels die Marion en Miranda je voorhouden kreeg ik zicht op waarom ik het deed en waar het vandaan kwam. Het voelt veel meer samen en in verbinding nu, het stroomt weer en de eerste nieuwe opdrachten hebben we inmiddels afgerond:) Ik vond het een hele waardevolle week, confronterend, kwetsbaar, leerzaam , veel gelachen en heerlijk gegeten. Ik ben de anderen ook enorm dankbaar voor het delen van hun verhalen. Oh ja en niet te vergeten de fijne yoga, meditatie en de prachtige wandeling. Iedere ondernemer moet dit eens in de zoveel tijd gewoon doen.
- Marcel -
Ik had op verschillende manieren al geprobeerd de slagboom te openen. Binnen twee dagen kreeg ik inzichten die de sleutel waren. Ik ontdekte een wereld aan mogelijkheden. Ik wist ineens heel zeker weIke richting ik op wilde, hoe het eruit moest zien, maar ook hoe ik me daar zou voelen. Vorm geven aan je eigen stappen plan en meteen daar al de eerste stappen in kunnen zetten maakte dat ik zo door mijn slagboom heen liep. Mijn vleugels ( creativiteit, sensitiviteit) zaten jaren vastgeplakt en door deze week kan ik weer vliegen. Het heeft mijn verwachtingen overwonnen en ik heb meer gekregen dan ik verwacht ik had. De manier hoe jullie als mens en coach zijn, de accommodatie, het geweldige eten, de balans tussen doen, ervaren en laten. Kortom top. Ik kan dit iedereen aanraden.
- Judith -

Onze kernwaarden van de retreats:

 

 

Op verschillende manieren hebben wij deze week ingericht en geven wij vorm aan het programma. Wij hebben een aantal kernwaarden, die een rode draad vormen.

 

Delen van ervaringen met elkaar is een continu terugkerend onderdeel van het programma. Delen is helen is ons motto. Je ervaart dat je niet alleen bent met jouw verhaal en in de verhalen van de ander ontmoet je ook jezelf. We werken vanuit gelijkwaardigheid met elkaar; ik ben ok, jij bent ok. In de ontmoeting met een ander kun je soms geraakt worden. Met blijde emoties en plezier en soms met onaangename gevoelens als frustratie, boosheid of verdriet. We willen je vragen dit als een spiegel te zien om te kijken waar het jou raakt.

 

Regelmatig heb je tijd om te reflecteren. Het is een moment om stil te staan in jezelf en te verwerken wat er zojuist is losgekomen. Schrijven is daar oa een prachtig middel voor. Ook bewust stilte opzoeken en mediteren gebruiken we in het programma.

 

Met oefeningen uit yoga en chiqong , ademhalingstechnieken en Mind-Walk starten we de dag. Een moment om te landen in je lijf, in het moment te komen en uit je hoofd te blijven. Mind, body and soul in verbinding.

 

Gezonde en heerlijke voeding is ook een belangrijk ingrediënt tijdens onze Retreats. Met veel liefde en zorg besteden we hier aandacht aan. Bewust luisteren naar wat je lichaam nodigt heeft, deze signalen oppikken en vertalen in een maaltijd. Eten verbindt, brengt elkaar samen en biedt gezelligheid en ontspanning.

 

Aandacht voor alles vinden wij heel belangrijk. Van de kleinste details tot het groter geheel. Wij proberen waar nodig extra aandacht te geven, maar soms laten wij met aandacht ook iets gaan. Heb jij behoefte aan een één op één gesprek of een energie-behandeling, voel je dan vrij om één van ons aan te spreken. In de middag is daar vrijwel altijd ruimte voor om dat in te plannen. Heb je behoefte aan iets anders, laat het ons weten.
De gehele reis is met zorg samengesteld, maar wellicht is er iets aan onze aandacht ontsnapt, schroom niet en geef het door. Dat kan gaan over de accommodatie, het eten, inhoud van het programma of wat dan ook.

 

Plezier, ontspanning, creativiteit, relaxen, zonnen, wandelen, humor , genieten, ontdekken, verbinding, bewustwording, verdieping, energie geven de finishing touch aan deze week.

Wat nog leuk is om te weten over deze retreat:

 • Miranda heeft haar eigen restaurant gehad en is kok geweest. De maaltijden zijn dus als vanzelfsprekend een feestje! We werken met heerlijke producten uit de streek en eigen tuin. We houden uiteraard graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

 

 • Marion geeft energiebehandelingen die jouw helpen blokkades verder op te ruimen. Mocht je dit willen, kun je deze optioneel bij boeken.

 

 • We werken met een kleine groep (maximaal 8 ondernemers) en zijn met twee coaches, zodat er echt veel aandacht is voor jou.

 

 • We hebben veel vrije tijd ingebouwd, zodat je kunt opladen en ontspannen.

 

 • Goede temperatuur gegarandeerd!

 

 • Er is ook een zwembad bij het huis waar je heerlijk met een boek bij de ligbedden kunt relaxen of siësta houdt in de hangmat.

 

 • Alle antwoorden zitten al in jou! Soms maakt ons hoofd bepaalde beslissingen onnodig moeilijk, terwijl je onderbuik gevoel allang een keuze heeft gemaakt. We werken vanuit onze intuïtie met beide benen op de grond.

 

Na de Bewustwording in Business Retreat…

Weet je wat je wél wil en wat je niet meer wil

Je hebt vanuit rust en stilte in jezelf kunnen onderzoeken waar je nu staat en waar je geen energie meer van krijgt. Tegelijk heb je ook kunnen voelen waar je juist wél blij van wordt en wat misschien meer ruimte mag krijgen in je leven. Je hebt je prioriteiten weer op een rijtje. Misschien betekent dit een grote verandering, bijvoorbeeld een andere richting in je bedrijf of organisatie of misschien weet je hoe je meer kunt genieten van je leven door bijvoorbeeld meer tijd met je gezin te plannen. Door de drukte van het dagelijkse leven kun je vaak niet meer helder zien wat echt belangrijk is voor jou, maar door stil te staan tijdens het retreat weet je dat nu weer. Dit geeft rust en zorgt voor een gevoel van opluchting!

Je hebt een plan voor de toekomst

Je weet wat de eerste stappen zijn die je mag gaan nemen en hebt belemmeringen om dit daadwerkelijk te gaan doen onder de loep genomen. We hebben hier zodanig op gewerkt, dat je ze kunt ombuigen en ze je niet langer weerhouden om echt je leukste leven te gaan creëren, wat dat dan ook voor jou betekent.

 

Je bent weer opgeladen en kan er met een fris hoofd tegenaan!

Tijdens de retreat is er veel tijd om na te denken en te reflecteren. Ook is er veel tijd voor jezelf. Er zijn weinig prikkels en geen “moetjes”. Dat geeft rust en ruimte voor nieuwe dingen! Het geeft letterlijk rust in je hoofd. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor je lijf dmv voeding en oefeningen. Echt even aandacht voor je lichaam én geest!

We garanderen je dat je met een dosis inspiratie, inzicht, nieuwe energie, motivatie en een concreet plan van aanpak weer naar huis gaat!

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw leven en carrière? Voel je van binnen dat de Bewustwording in Business Retreat jou gaat helpen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

 

Wij, Miranda en Marion, vinden het heel belangrijk dat er een goede klik is. We willen jou graag leren kennen en daarnaast ook al je vragen over het retreat beantwoorden. Daarom bellen we graag eerst met je. Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

 

Als je wil, mag je hier alvast iets met me delen maar het hoeft niet.

Vragen waar je vast antwoord op wil

Op welk vliegveld kan ik het beste vliegen?

Je vliegt op Malaga airport vanaf alle vliegvelden in Nederland, Duitsland en Belgïe.

Ik ben (nog) geen ondernemer, is dit ook iets voor mij?

Ja, natuurlijk! Je voelt je vast niet voor niks aangesproken. Als je bij een bedrijf werkt, maar je merkt dat je geen plezier meer in je werk hebt, of dat je voor belangrijke nieuwe keuzes staat, dan ben je van harte welkom. Neem anders even contact op, om te overleggen of dit bij je past.

Ik ben geen zzp’er, maar heb een bedrijf met meerdere werknemers, is dit ook iets voor mij?

Ja, hoor, van harte welkom! Miranda en Marion hebben zelf ook een bedrijf gehad met meerdere werknemers, dus ze kunnen je daar prima mee begeleiden. Laat je gegevens achter, dan stemmen we af of dit bij je past.

Ik heb een fysieke beperking, is dit ook voor mij?

Dat is heel afhankelijk van wat je precies wel en niet kunt, maar in principe passen we alles aan jouw tempo aan en kun je dus gewoon mee.

Ik wil liever alleen slapen, kan dat ook?

Ja hoor, dat kan. Je betaalt dan alleen een kleine meerprijs, maar verder geen probleem. Voor een verblijf in privé-kamer zijn de kosten € 1775,00 pp excl btw (beperkt beschikbaar).

Zit er ook 1-op-1 coaching in het programma inbegrepen?

Als jij behoefte hebt aan een 1 op 1 gesprek of iets anders, laat het ons weten en dan maken we daar tijd voor.

Kan ik de kosten aftrekken?

Ja, je kunt de kosten uiteraard aftrekken aangezien dit een speciaal retreat is voor je bedrijf.
Ook als je geen ondernemer bent, zijn er binnen je bedrijf vaak persoonlijke ontwikkelingsbudgetten waar deze retreat ook onder valt.

Ik kan deze week niet, wordt dit retreat nog een andere keer gegeven?

We geven dit jaar nog andere retreats. Kijk op onze website voor meer informatie. Zoek je echt specifiek hulp met je bedrijf, misschien kunnen we je dan op een andere manier helpen. Neem anders even contact op, dan kijken we wat er nodig is.

Ik wil graag een retreat met mijn eigen team, kan dat?

Jazeker, wij organiseren retreats speciaal afgestemd op de vraag van jouw bedrijf of management team. Neem anders even contact op, dan bespreken we wat er mogelijk is.

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.