Bewustwording in Business

VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK

Als zzp-er, ondernemer of manager in deze huidige tijd wordt er veel van je gevraagd. De economie draait 24/7 en de ene na de andere ontwikkeling vliegt je om de oren. De druk is hoog en je probeert aan alle wensen van je klanten, je team en je persoonlijke omgeving te voldoen.
Maar zeg eens eerlijk voel jij nog steeds de passie, vrijheid, plezier en uitdaging in je werk? Of werk je veel, vindt je het moeilijk om dingen los te laten en ervaar je stress?

 

Wil jij meer energie en meer werkgeluk dan loont het om te onderzoeken waar jij plezier aan beleeft, waar jij blij van wordt, wat jou energie geeft? Niet alleen op het werk, maar ook juist daarbuiten.

 

Wil jij weer balans, energie en plezier ervaren?

Meld je dan aan voor een Bewustwording in Business power sessie.

STEL JE VOOR..

Stel je eens voor dat jij je onderneming of  je baan opnieuw vorm kunt geven. Hoe ziet jouw leven er dan uit? In een Bewustwording in Business power sessie ga je onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Welke wensen en waarden stel je aan je werk en je privé-leven?

 

Hoe staat met de idealen waarmee je begon versus de realiteit. Idealen als bv de vrijheid om je eigen keuzes te maken, je eigen tijd  bepalen, creëren, organiseren en je missie wereldkundig te maken. Wat is de realiteit als het gaat om nieuwe plannen en ideeën ontwikkelen en nieuwe concepten uitvoeren. Maar ook voldoende vrije tijd met mensen die je liefhebt en tijd voor persoonlijke ontwikkeling?

 

TIJD OM EVEN STIL TE STAAN

Bewustwording begint bij stilstaan en in kaart brengen waar je nu staat en waar je over een tijdje wilt staan? Je gaat onderzoeken wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt.

 

In deze power sessie maak jij je missie helder, breng je focus aan en zet jij de grote lijnen neer. Je visie vertaal je in een concreet plan van aanpak. Bewustwording in Business is een fantastische zoektocht in jezelf. Het is groeien en ontwikkelen. Het maakt je bewust, leidt tot inzicht, zorgt voor focus en biedt perspectief. Het levert je gegarandeerd balans, plezier en nieuwe energie op.

 

PLEZIER IS SUCCES

Als jij in balans bent en plezier hebt in hetgeen je doet, zal succes altijd het resultaat zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE & KOSTEN

  • telefonisch kennismakings gesprek
  • coachingsessie van 3 uur
  • 1 op 1 ondersteuning
  • missie en visie helder
  • concreet plan van aanpak

Investering € 235,00 excl btw.

Ja ik wil een power sessie boeken.

ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

Zorg dat je dromen altijd groter zijn, dan je angst om te falen.