Stel je voor dat alles mogelijk is….dat er niets is wat je tegenhoudt..

 

Wat zou je dan doen?

 

Bewustwording in Business Retreat voor vrouwelijke ondernemers die toe zijn aan een volgende stap.

 

Malaga 14 t/m 20 september

Je bent een prachtige vrouw, met een mooi bedrijf, je hebt een missie, je hebt visie, je hebt het goed voor elkaar…toch?

Maar van binnen knaagt er iets en dat is al een tijdje zo. Je kunt je vinger er niet helemaal opleggen, maar als iets je de afgelopen periode duidelijk is geworden, is het dat je niet helemaal vanuit je kern werkt en leeft. Het is een manier van leven en werken geworden, omdat het nou eenmaal zo hoort, omdat je je verantwoordelijk voelt, of misschien zelfs wel omdat je je wilde bewijzen.
Wat het ook is, het heeft je ver gebracht, maar levert je niet echt voldoening meer op en kost je eigenlijk energie. Het wordt tijd om het anders te gaan doen of misschien zelfs wel het roer om te gooien….

 

Het is nu tijd voor jou! Even diep ademhalen, tot rust komen, niets moeten. Geen verantwoordelijkheid, alleen die voor jezelf!
Het is tijd om stil te staan, even stil te worden en te luisteren naar je innerlijke stem.

 

Wij beseffen dat dat in je huidige situatie best een uitdaging is en halen je daarom uit je omgeving en nemen je mee naar een prachtig natuurgebied in de heuvels net achter Malaga. Door letterlijk afstand te nemen ontstaat er rust, ruimte en inzicht.

 

Ga mee op reis met vrouwen zoals jij en ik, deel je verhaal, je worstelingen, leer van elkaar, geniet van elkaar, zonder oordeel. Iedereen is ok, iedereen is gelijk. Een week lang voor jezelf, alle aandacht voor jou.

 

Hoe zou je het vinden als…

 

Jij kunt doen wat je allerliefste doet?
Je balans hebt tussen ontspanning en inspanning?
Je je geen zorgen meer hoeft te maken over je inkomen?
Jij je innerlijke criticus en perfectionist op de achterbank kunt zetten en jij zelf weer aan het stuur gaat zitten?
Als je helder hebt waar je naar toe wilt en wat je te doen hebt?
Als je je valkuilen kunt omzetten in kracht?
Wat een ander ervan vindt er niet meer toe doet?
Jij zichtbaar wordt?
De overlevingsstand uit is en je innerlijke kracht aan is?

 

Als één van deze vragen je raakt, nodig ik je van harte uit om mee te gaan op de Bewustwording in Business Retreat in Malaga van 14 t/m 20 september.

Have the courage
to follow your heart & intuition, they somehow already know what you truly want to become.

 

– Steve Jobs-

Bewustwording in Business Retreat

Malaga 14 t/m 20 september

 

In het ‘Bewustwording in Business’ programma laten we je aan de hand van een aantal stappen ontdekken welke wensen en verlangens jij hebt, wat echt belangrijk voor jou is en wie jij diep van binnen bent. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Er is alle tijd en ruimte om te ontladen en op te laden. We nemen je mee door de omgeving en laten je heerlijk met een boek in de hangmat bij het zwembad.

 

Wij geloven in het totaalplaatje van jou als mens. Hoofd, hart en lijf in verbinding! Het hangt allemaal met elkaar samen en het één kan niet zonder het ander. In de maatschappij waarin wij leven razen we maar door, leven we steeds meer in ons hoofd en zorgen we beter voor de buitenkant dan voor onze binnenkant. Tijdens de Retreat vertragen we, kom je in contact met je lichaam, ga je uit je hoofd en ontstaat de verbinding met jouw eigen wijsheid, jouw vrouwelijkheid en jouw intuïtie.

 

Maandag 14 september:

Aankomst, inchecken en relaxen, welkomstdiner.

 

Dinsdag 15 september:

We beginnen iedere dag met een mind, body en soul programma van een uur voor het ontbijt.

Dat doen we in de vorm van yoga, tai-chi, mind-walk of meditatie.

Tot de lunch gaan we aan de slag met het coachings-programma.

Na de lunch heb je de middag aan jezelf…

Vandaag bereiden we de maaltijd  met elkaar en reflecteren

 

Woensdag 16 september:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vandaag gaan we eind van de middag naar het strand voor een leuke oefening en een goede cocktail.

Niemand kookt, want we gaan heerlijk uit eten.

 

Donderdag 17 september:

Ontbijt

Mind-Walk. Bij onze vorige retreat hadden we een geweldige gids door een prachtig gebied, dus daar gaan we nu ook weer voor.
Tijdens de wandeling van een paar uur maak je los wat nog vast zit in je hoofd. Wellicht moe, maar zeker lichter!

De middag en avond is volledig voor jou om te doen en te laten waar jij zin in hebt. We hebben geen programma meer vandaag en verzorgen ook geen lunch en diner, zodat jij heerlijk kunt struinen door de prachtige kleine straatjes in één van de witte dorpjes. Geen zin om weg te gaan? Ook goed hoor, dan blijf je heerlijk in de finca. Er ligt vast nog wel wat in de koelkast;)

 

Vrijdag 18 september:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vandaag bereiden we de maaltijd  met elkaar en reflecteren we tijdens het diner op deze dag.

 

Zaterdag 19 september:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vanaf 17.00 uur blikken we terug en kijken we vooruit… Jij weet welke richting je op wilt, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat gaat doen.

Vanavond koken wij een heerlijk diner voor jullie en sluiten we deze week af met jouw guilty pleasure play-list en dansen we de sterren van de hemel.

Je bent vrij, prachtig, krachtig en de wereld ligt aan je voeten. Er is niets wat jou tegenhoudt..

 

Zondag 20 september:

Ontbijt

Helaas er is een tijd van komen en van gaan. We nemen afscheid van elkaar, maar blijven verbonden.

Om 10.00 uur checken we uit en stappen we onze eigen wereldjes weer in met nieuwe energie, volledig opgeladen, inzichten en inspiratie.

Once a year go someplace you have never been before

– Dalai Lama –

Wie zijn wij?

 

Ook voor ons was dit een bijzondere periode en moesten we even zoeken hoe we hier mee om moesten gaan. Niet alleen in onze bedrijven, maar ook in ons privé-leven. Een ieder van ons heeft het op haar eigen manier beleefd en de verhalen die wij zo om ons heen hebben gehoord, liepen uiteen van intens verdriet, eindelijk tot rust komen, onzekerheid tot aan grote frustraties en meer.

Nu alles weer in beweging komt zijn wij daar natuurlijk heel blij mee;) maar het bracht ons ook op het volgende punt; hoe kun je vasthouden aan wat je zo fijn vond afgelopen periode en hoe laat je achter wat je niet meer dient?

Wij geloven dat je altijd een keuze hebt, ook al lijkt dat soms niet zo. Onze gezamenlijke missie is dat jij je hart durft te volgen als je een keuze moet maken en dat doen we door je weer te verbinden met jouw unieke waarden en talenten. Onze visie is dat wanneer jij in balans bent en plezier hebt in hetgeen jij doet, succes automatisch volgt. Zowel zakelijk als privé.

 

Wij, Marion en Miranda herkennen je vraagstukken en worstelingen maar al te goed. Wij weten dat zakelijk en privé bijna niet te scheiden is. Want jouw passie voor je werk is wie jij bent als mens. Wij zijn beide jarenlang zelfstandig ondernemers geweest, in de marketing-communicatie en in de horeca. Allebei hadden we een goedlopende zaak. We bleven groeien, de omzet steeg en daarmee ook de ‘behoeftes’. Alles moest steeds meer worden. In plaats van te genieten van de behaalde successen, renden wij maar door. Totdat wij op een dag tot stilstand kwamen en ons realiseerden dat waarvoor wij ooit voor onszelf begonnen waren, niet meer in lijn lag met de werkelijkheid. De passie, de vrijheid, autonoom zijn was volledig overspoeld door de druk die wij onszelf opgelegd hadden. Het plezier was weg en we straalden niet meer. We hadden de grenzen van onze comfort-zone bereikt. Dit besef heeft ons beide doen besluiten om het roer volledig om te gooien.

 

We verkochten ons bedrijf en doken de leegte in. Niet wetend waar de reis eindigen zou, maar met vertrouwen in onze koffer sloegen wij een nieuwe weg in. Het werd een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! En zo ontstond bij ons beide het plan om met onze ervaring en kennis anderen te begeleiden in meer bewustwording in je leven.
We ontmoetten elkaar op de opleiding intuïtief coachen, startten onze coach praktijk en sloten de handen ineen met het organiseren van Retreats. Vanuit jarenlange ervaring, opleiding, intuïtie en plezier nemen we je mee op reis. Naar de reis in jezelf. We dagen je uit, spiegelen, ondersteunen en begeleiden je op zoek te gaan naar alle antwoorden die allemaal al in jou aanwezig zijn.

Waar verblijven we van 14 t/m 20 september?

 

We verblijven in een authentieke en stoere Finca, gelegen in de heuvels boven Malaga.
Op het terrein van ruim 90 hectares is een wijngaard, een overvloed aan olijf-, amandel- en johannesbroodbomen en een moestuin die afdaalt naar een eigen beek.
Er zijn prachtige panoramische uitzichten op de oostelijke Montes en de Middellandse Zee.
Het huis dateert uit 1854 en was oorspronkelijk een olijfmolen en werd gebouwd in de traditionele Andalusische stijl.

Wat zit er allemaal in de Bewustwording in Business Retreat:

 

 • 6 overnachtingen
 • Volledig verzorgd met 6 x ontbijt, 4 x lunch en 4 x diner incl drankjes en tussendoortjes
 • Uitgebreid kennismakings en intake-gesprek (telefonisch)
 • Bewustwording in Business Coachings-programma door 2 ervaren coaches
 • Follow up coach gesprek 3 weken na terugkomst (telefonisch)
 • Mind, body & soul dagstart
 • Indien mogelijk een gezamenlijke pick-up op de airport
 • Verblijf op basis van 2 personen op 1 kamer

 

Investering in jezelf:

 

€ 1495,00 pp ex btw

Prijzen zijn exclusief:

 

 

 • Vlucht
 • Btw
 • Verzekeringen
 • Maaltijden op het strand (diner) en de vrije middag (lunch en diner)
 • Auto huur voor als je er zelf op uit wilt trekken in de omgeving

Mooie verhalen van anderen:

ANDALUSÏE - juni 2019 -
Ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen patronen te doorbreken en anders te kijken naar hoe ik de dingen zie en aanpak in mijn werk en privéleven. Ik voelde dat ik hiervoor in een bubble wilde zitten. Letterlijke afstand. Een plek waar ik volledig mezelf kon zijn en zonder oordeel. Als Andalusië-fan sprak de Malaga-week van het Coach-Atelier me direct aan!
De week heeft me nog meer gebracht dan dat ik gevraagd had. Het feit dat er letterlijk en figuurlijk voor je gezorgd wordt, een geweldige groepsverbinding waardoor ik open durfde te zijn, een rustgevende en veilige omgeving, een energiemassage die het eea losmaakte wat zelf niet lukte, het delen in de groep, heel veel humor en lachen en emoties die ik anders mocht benaderen......en het lief zijn voor mezelf ❤.
Door de kennis, aandacht en intuïtie van Miranda en Marion is deze week echt een waardevol cadeau aan jezelf. Ik heb knopen doorgehakt en vorm gegeven hoe ik wil dat mijn werk, huis en privé leven in balans met elkaar kunnen zijn. Én het werkt nog steeds door, een prachtige ontdekking met mijzelf!
- Maartje-
Tijdens deze week kwam ik tot het inzicht dat ik niet altijd even makkelijk ben als werkgever, dat ik degene was die soms de sfeer verstoorde door duidelijk mijn mening over iets te geven. Dat ik daar mijn werknemers mee verlamde in plaats van in beweging kreeg had ik niet in de gaten. Door de oefeningen, gesprekken en de spiegels die Marion en Miranda je voorhouden kreeg ik zicht op waarom ik het deed en waar het vandaan kwam. Het voelt veel meer samen en in verbinding nu, het stroomt weer en de eerste nieuwe opdrachten hebben we inmiddels afgerond:) Ik vond het een hele waardevolle week, confronterend, kwetsbaar, leerzaam , veel gelachen en heerlijk gegeten. Ik ben de anderen ook enorm dankbaar voor het delen van hun verhalen. Oh ja en niet te vergeten de fijne yoga, meditatie en de prachtige wandeling. Iedere ondernemer moet dit eens in de zoveel tijd gewoon doen.
- Marcel-
Ik had op verschillende manieren al geprobeerd de slagboom te openen. Binnen twee dagen kreeg ik inzichten die de sleutel waren. Ik ontdekte een wereld aan mogelijkheden. Ik wist ineens heel zeker weIke richting ik op wilde, hoe het eruit moest zien, maar ook hoe ik me daar zou voelen. Vorm geven aan je eigen stappen plan en meteen daar al de eerste stappen in kunnen zetten maakte dat ik zo door mijn slagboom heen liep. Mijn vleugels ( creativiteit, sensitiviteit) zaten jaren vastgeplakt en door deze week kan ik weer vliegen. Het heeft mijn verwachtingen overwonnen en ik heb meer gekregen dan ik verwacht ik had. De manier hoe jullie als mens en coach zijn, de accommodatie, het geweldige eten, de balans tussen doen, ervaren en laten. Kortom top. Ik kan dit iedereen aanraden.
- Judith -

Kernwaarden van al onze retreats:

 

 

Op verschillende manieren hebben wij deze week ingericht en geven wij vorm aan het programma. Wij hebben een aantal kernwaarden, die een rode draad vormen.

 

Delen van ervaringen met elkaar is een continu terugkerend onderdeel van het programma. Delen is helen is ons motto. Je ervaart dat je niet alleen bent met jouw verhaal en in de verhalen van de ander ontmoet je ook jezelf. We werken vanuit gelijkwaardigheid met elkaar; ik ben ok, jij bent ok. In de ontmoeting met een ander kun je soms geraakt worden. Met blijde emoties en plezier en soms met onaangename gevoelens als frustratie, boosheid of verdriet. We willen je vragen dit als een spiegel te zien om te kijken waar het jou raakt.

 

Regelmatig heb je tijd om te reflecteren. Het is een moment om stil te staan in jezelf en te verwerken wat er zojuist is losgekomen. Schrijven is daar oa een prachtig middel voor. Ook bewust stilte opzoeken en mediteren gebruiken we in het programma.

 

Met oefeningen uit yoga en chiqong , ademhalingstechnieken en Mind-Walk starten we de dag. Een moment om te landen in je lijf, in het moment te komen en uit je hoofd te blijven. Mind, body and soul in verbinding.

 

Gezonde en heerlijke voeding is ook een belangrijk ingrediënt tijdens onze Retreats. Met veel liefde en zorg besteden we hier aandacht aan. Bewust luisteren naar wat je lichaam nodigt heeft, deze signalen oppikken en vertalen in een maaltijd. Eten verbindt, brengt elkaar samen en biedt gezelligheid en ontspanning.

 

Aandacht voor alles vinden wij heel belangrijk. Van de kleinste details tot het groter geheel. Wij proberen waar nodig extra aandacht te geven, maar soms laten wij met aandacht ook iets gaan. Heb jij behoefte aan een één op één gesprek of een energie-behandeling, voel je dan vrij om één van ons aan te spreken. In de middag is daar vrijwel altijd ruimte voor om dat in te plannen. Heb je behoefte aan iets anders, laat het ons weten.
De gehele reis is met zorg samengesteld, maar wellicht is er iets aan onze aandacht ontsnapt, schroom niet en geef het door. Dat kan gaan over de accommodatie, het eten, inhoud van het programma of wat dan ook.

 

Plezier, ontspanning, creativiteit, relaxen, zonnen, wandelen, humor , genieten, ontdekken, verbinding, bewustwording, verdieping, energie geven de finishing touch aan deze week.

 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw leven en je bedrijf? Voel je van binnen dat de Bewustwording in Business Retreat jou gaat helpen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

 

Wij, Miranda en Marion, vinden het heel belangrijk dat er een goede klik is. We willen jou graag leren kennen en daarnaast ook al je vragen over het retreat beantwoorden. Daarom bellen we graag eerst met je. Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

We do not see things as they are, we see things as we are.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent.