3 maanden programma - kies nu eindelijk voor waar jij echt gelukkig van wordt!

In de laatste 3 maanden van het jaar kijken we terug naar de afgelopen maanden, en kijken we naar wat je nog wil bereiken. Creeer je eigen leven vol voldoening! Start: eind september

 

Zeg eens eerlijk, wat stel jij al heel lang uit?

Welke keuzes zou jij graag maken, maar doe je elke keer toch niet? Naar welk stemmetje luister jij waardoor jouw plannen, verlangens en goede ideeën weer in de kast verdwijnen? Zou je van baan willen veranderen, je eigen bedrijf beginnen, een sabbatical willen nemen, je relatie willen beeindigen, een wereldreis maken? Welke keuze zou jij vandaag maken als er niets is wat je tegenhoudt?

 

Hard werken – je talent en valkuil tegelijk

Hard werken en blijven zorgen voor anderen is je tweede natuur. Een super mooi talent, en een valkuil tegelijk. Een behoorlijk hardnekkig patroon ook, waar je waarschijnlijk al heeeel vaak tegenaan gelopen bent. ” Want wie zorgt er dan voor.., of hoe moet het dan met…, of ik ben verantwoordelijk voor…of als ik het niet doe dan…” Herkenbaar?

De afgelopen 5 jaren heb ik honderden vrouwen gecoached en zag ik een duidelijke rode draad. Altijd ging er iets of iemand voor, was er iets of iemand anders belangrijker, was dit niet het juiste moment, moest er eerst nog iets worden afgemaakt en ga zo maar door. 1001 redenen waardoor uitstel afstel werd. Allemaal knaagde er een enorm schuldgevoel als zij voor zich zelf zouden kiezen. Schuldig voelen…. 

Het gevolg:

Minder energie, kort lontje, weinig focus,  ongelukkig , opgejaagd gevoel, altijd aan staan, steeds meer kwaaltjes, piekeren en steeds vaker de vraag: Is dit het nou? 

Het kan ook anders!

 

Hoe zou het zijn als jij keuzes durft maken zonder je schuldig te voelen?

Hoe zou jouw leven eruit zien als jij jezelf op de eerste plaats durft te zetten?

Als jij vandaag de eerste stap zet, hoe zit je er dan over twee maanden bij?

En over een jaar?

Gun jezelf 3 maanden lang focus op jouw verlangens naar het leven wat er werkelijk toe doet voor jou!

Geen quick fix, maar we zullen samen de schouders eronder gaan zetten.

 

Start 29 september!

Dit traject past bij jou als je je hierin herkent:

Voor de buitenwereld heb je het goed voor elkaar… 

Een mooie carrière of eigen onderneming, druk sociaal leven, partner, kinderen, vrienden, familie, sporten, vrijwilligerswerk, noem maar op. Jij draait je hand nergens voor om en met gemak houd je alle in de ballen in de lucht. Toch?

Een kort lontje, piekeren, slecht slapen, onrust in je lijf.

Steeds vaker voel je je uitgeblust, heb je een kort lontje en mis je de energie en het plezier om uit je bed te komen. Je slaapt slechter, ligt te piekeren ‘s nachts en de onrust in je lijf wordt groter. Je vertoont meer kwaaltjes en klachten en toch ga je maar door. De waan van de dag bepaalt hoe jij je voelt of wat je doet en je neemt niet echt de tijd voor jezelf. Je zit steeds meer in je hoofd en je hebt het gevoel dat het je overkomt ipv dat je zelf het stuur in handen hebt.

Is dit het nou?

Het is alsof je op een kruispunt staat en je geen idee hebt welke richting je op wilt. De laatste tijd merk je dat niet alles zo vanzelfsprekend meer gaat en dat je wel heel veel doet op de automatische piloot. Je bent je bewuster geworden van de waarde van een aantal dingen en steeds vaker vraag jij je af ‘is dit het nou?’

De ratrace waar je inzit, je relatie, leven volgens verwachtingen van anderen, sociale verplichtingen…

Energie, plezier, geluk…

Je kunt je vinger er misschien niet helemaal opleggen, maar van binnen voel je dat het anders mag, dat je het graag anders wilt. Gelukkig zijn, voldoening, zingeving, bijdragen, een waardenvol leven.  Misschien wil je eindelijk voor jezelf beginnen, een sabbatical nemen, meer diepgang in je vriendschappen…. Wat geeft jou energie?

Je wil niet meer op de oude voet verder, dat is je duidelijk geworden. Maar hoe dan wel? Het lukt je niet om keuzes te maken zonder je schuldig te voelen.

Herkenbaar?

Wat houdt het programma in?

Het is een diepgaande persoonlijke reis waarin jij ontdekt wie jij werkelijk bent, voordat de wereld vertelde wie je moest zijn.  We onderzoeken je belemmerende patronen, negatieve overtuigingen en je overlevingsmechanismes. In het programma leer je ze te doorzien en om te buigen.

Stap voor stap

We gaan op zoek naar wat je werkelijk belangrijk vindt en wat jouw behoeftes zijn. Stap voor stap verhoog je jouw bewustzijn, luister je naar je lichaam en kom je weer in contact met je intuïtie. Aan het eind van het programma zet jij jezelf op de eerste plaats en maak je keuzes zonder je schuldig te voelen. Daarnaast heb je een duidelijke visie en plan voor het jaar 2025. 

Focus, commitment & persoonlijke begeleiding

Je gaat 3 maanden aan de slag en kunt meteen je uitdagingen in de praktijk aankijken. Focus, commitment, persoonlijke begeleiding en ondersteuning met een kleine groep gelijk gestemde vrouwen waarmee jij de reis van hoofd naar hart maakt.

Wat anderen zeggen:

Middels verschillende opdrachten leerde ik inzicht krijgen in patronen en emoties en hier ook meer grip op te krijgen. Ik keek voortaan naar iedere afspraak uit, even tijd voor mijzelf en goed reflecteren op gedachtes en gevoelens. En écht, wanneer je binnenstapt is het een oase van rust, iets wat ik nog nooit heb ervaren bij menig psycholoog.

Marielle

Het is heel bijzonder wat sessies me tot nu hebben gebracht, ik zou het bijna magisch willen noemen. Energie die ineens weer stroomt. Het is alsof er een paar hele zware stoeptegels van mij hoofd zijn gehaald. Met veel enthousiasme heb ik ook met een paar mensen gesproken over hoe het gaat, en dat voelt heel fijn en natuurlijk. Het is heel fijn wat voor mooie persoonlijke gesprekken daar dan uit voortkomen.

Marcella

Ik ben als persoon echt gegroeid; voel me sterk, sta meer stil bij mezelf, mijn gevoelens, leef ook meer in het nu. In de sessies die achter me liggen, zijn diverse thema’s de revue gepasseerd.

Ik ben blij dat ik de weg naar Coach-Atelier heb gevonden. Een raar jaar, een rollercoaster, maar met behulp van jou, een jaar van mijn persoonlijke groei waar ik heel erg trots op ben.
Edith

Waarom zou dit programma wél werken voor mij?

De afgelopen 5 jaar heb ik meer en meer ervaring, kennis en inzicht opgedaan. Ik heb me verdiept in het innerlijk kind, familie systemen, overlevingsmechanismes, Ego-bewustzijn en het verschil tussen angst en liefde. De afgelopen jaren heb ik een paar honderd mensen 1-op-1 mogen begeleiden. 

Eén ding werd me iedere keer duidelijk. Het maakt niet uit op welk thema iemand binnenkomt voor coaching, als we het afpellen kom je vrijwel altijd uit bij dat kleine meisje of jongetje dat hunkert naar liefde, erkenning, waardering, gehoord en gezien worden. Zelfs nu nog. 

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Juist niet!

Al te lang doe je het alleen en/of heb je het gevoel er alleen voor te staan.

Om wat voor reden dan ook is het onze ouders niet helemaal gelukt om in deze behoefte te voorzien, met als gevolg dat wij zijn gaan geloven dat hoe we zijn niet goed (genoeg) is. We zijn ons gaan aanpassen, inhouden, etc op zoek naar de erkenning, de goedkeuring, de aai over de bol.

Tot op de dag van vandaag, zit er in ieder van ons een gekwetst kindsdeel dat deze goedkeuring nog steeds wil. En hoe meer wij onbewust en op de automatische piloot leven (rat-race),  hoe meer onze overlevings mechanismes aan het draaien zijn, steeds op zoek naar bevestiging buiten onszelf.

Je bewust worden, dat ook jij een gekwetst kindsdeel hebt, is de eerste stap. Je verbinden met jouw kleine meisje of jongetje, onderdukte  pijn met terugwerkende kracht durven toestaan zorgt voor heling en vertrouwen in jezelf.

We herhalen wat we niet helen! Nog erger: je geeft je eigen beperkende patronen door aan je kinderen.

Ik weet inmiddels dat dit een prachtig proces is, maar niet altijd gemakkelijk. Als het even kan vermijden wij toch heel graag de pijn. Ons hoofd ( lees ego) heeft genoeg mechanismes om deze pijn te vermijden en voor even is dat fijn, maar zo kom je toch iedere keer weer indezelfde valkuil terecht.

Het vraagt moed om het aan te gaan en dat moet je nou net niet alleen doen.

Ik geloof in de kracht van een groep, van het ondersteunende en helende vermogen als we onze echte verhalen delen met elkaar. Vanuit deze visie is het transformatie programma ontstaan.

 

Miranda de Jongh

Als je in je hoofd zit, heb je in je hart wat te doen!

Transformatie programma: echt de diepte in en op reis in jezelf!

Kennismaken

Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek via Zoom. In deze sessie gaan we onderzoeken en uitdiepen waar jij naartoe wilt en of het programma daar geschikt voor is. Het is een vrijblijvend gesprek en jij voelt zelf of je instapt. Het gesprek op zich levert je altijd inzicht op. 

Start 29 september 2024

Zondag 29 september gaan we met zijn allen live van start. Een hele dag samen waarin we kennis maken met elkaar, doelen, verlangens en intenties uitspreken en vormgeven. 

 

 

2 live verdiepingsdagen in Berlicum

We starten en eindigen het programma met een verdiepende livedag op mijn prachtige locatie van het coach-atelier in Berlicum. Tijdens deze dag mag alles er zijn. We gaan verder aan de slag met je persoonlijke proces door middel van familie systemen en opstellingen. Lichaamswerk met oa meditatie, ademhalingsoefeningen en Mind-Walk. Natuurcoaching, spiegelen en schaduw werk. We werken binnen en buiten.

We wisselen ervaringen uit, genieten van een heerlijke lunch en gaan met elkaar aan de slag.

Dit zijn bijzondere dagen die echt een impact maken en zorgen voor een verandering.

 

Uitgebreide 1-op-1 coachsessie van 2,5 uur

Gedurende het programma is er een live moment van 2,5 uur waarin we samen nog dieper in jouw thema duiken. 

Grote kans dat je in het programma tegen een bepaald patroon aan loopt, maar je wellicht nog niet helemaal uit komt. Of misschien heb je juist behoefte aan praktische hulp bij een bepaalde stap. 

Ik geloof dat je altijd krijgt wat je nodig hebt. Jij mag zelf bepalen wanneer je deze sessies inzet. 

 

3 online coach-sessies met de groep

Tijdens de online sessies gaan we dieper in op de oefeningen en opdrachten. We delen inzichten, vieren successen en gaan met elkaar aan de slag in een oefening. De online sessies zijn een goede stok achter de deur om ook echt in actie te komen. Er is tijd en ruimte om in te brengen wat er op dat moment bij je speelt, en daarop in te zoomen.

Online sessies vinden plaats via zoom van 19.30  tot circa 21.30 uur.

 

Online leeromgeving

Je hebt je eigen online leeromgeving met modules, opdrachten
en oefeningen. In deze omgeving krijg je nog meer inzicht in je doelen,
plannen, patronen, triggers, kwalitetiten, valkuilen etc.

Waar de online coachsessies, live dagen en persoonlijke sessies erop
gericht zijn om echt naar jouw persoonlijke proces te kijken, is de online omgeving juist meer gericht op de theorie erachter. Hoe werkt je brein? Waarom is het zo lastig om patronen te doorbreken? Wat helpt bij
het maken van keuzes? Wat kun je doen als je je opgejaagd voelt?
Hoe werken je lichaam en geest in stressvolle periodes?

Die kennis zorgt voor meer bewustwording, wat weer helpt om stappen te zetten.

Naast kennis is er ook veel ruimte voor inspiratie en reflectie. De oefeningen zorgen voor een moment van stilte, en laten je met een frisse blik naar jouw situatie kijken.

Je  kunt op ieder gewenst moment een oefening of opdracht doen om te reflecteren. 

‘Have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become.’

 

– Steve Jobs –

Welke thema’s komen er aan bod?

Waar sta je nu?

Hoe sta je op dit moment in je leven? Wat geeft energie en wat kost juist energie? Hoe tevreden ben je met hoe je leven nu is? 

We onderzoeken hoe tevreden je bent over de verschillende levensgebieden en waar je graag verandering in zou willen zien. 

Wat zijn jouw diepste verlangens?

Wat zou je het allerliefste willen doen? Hoe ziet dat er dan praktisch uit? Wat maakt dat je dit nog niet gedaan hebt? 

Je gaat je echt met je verlangen verbinden vanuit je gevoel, en niet vanuit je hoofd. 

Waar kom je vandaan?

Sta jij op de juiste plek? In je gezin van herkomst, je huidige gezin, werk, vriendschapen etc. Is er sprake van balans tussen geven en nemen?

Als je weet waar je vandaan komt, kun je ook beter begrijpen waarom je doet wat je doet.

 

Welke overtuigingen heb jij?

Hoe praat en denk jij over jezelf? Wat heb je van thuis meegekregen? Hoelang heb je deze gedachtes al? 

Onze gedachtestroom gaat de hele dag door en is vaak totaal onbewust. Door je bewust te worden van hoe je denkt, kun je jezelf uiteindelijk een nieuw verhaal vertellen. 

Kwaliteiten en valkuilen

Je overlevingstrategiëen zijn vaak niet alleen je valkuil, maar juist ook je talent, als je ze bewust op die manier weet in te zetten. Een pleaser is kan goed invoelen wat een ander nodig heeft, maar loopt dus ook zichzelf voorbij. Welke kwaliteiten en valkuilen passen bij jou? Waar zit juist jouw allergie, en waar kan je daar ook van leren? 

Als je beter weet wat je kwaliteiten én valkuilen zijn, kun je die bewuster inzetten in je dagelijkse leven.  

Body, mind and soul

Luisteren naar je lichaam, dat is nog niet zo makkelijk in de praktijk. 

Wat vertelt jouw lichaam je? Welke klachten ervaar je wellicht? Waar voel je stress in je lichaam? Waar voel je alle emoties? Hoe voel je jouw eigen grens?

Jouw lichaam is een goede raadgever, maar we zijn vergeten om ernaar te luisteren. Je gaat (her)ontdekken hoe je jouw lichaam kunt horen en wat jouw persoonlijke handleiding is. 

Delen is helen

Met wie omgeef jij je? Wat mag er uitgesproken worden, wat je normaal nooit durfde te delen?

Veel van de vrouwen waar ik mee werk houden zichzelf klein en durven niet zichtbaar te zijn.

Ik nodig je uit om jouw plek in te nemen en jezelf te laten zien. Jouw bijdrage is waardevol voor anderen! 

 

Successen vieren

Vier jij je successen wel genoeg? Of is er altijd nog iets dat “beter” kan? 

Successen vieren gaat over zacht zijn, jezelf zien, jezelf belonen, stil staan bij wat er al wel lukt. 

Gedurende het programma is er veel ruimte voor reflectie en dus voor het vieren van de kleine stappen, want veel kleine stappen zorgen uiteindelijk voor een leven waar je blij van wordt! 

 

Ik ben Miranda de Jongh

Transformatie coach en trainer. Ik begeleid sinds 2018 succesvol vrouwen en mannen die meer uit het leven en zichzelf willen halen op een dieper niveau. Dat doe ik in langere programma’s, 1 op 1 maat-trajecten, trainingen, workshops en Retreats. Mijn missie is om jou bewust te laat worden wie je ECHT bent voordat de wereld vertelde wie je moest zijn.

We zijn allemaal geboren met zelfvertrouwen, maar door ervaringen, verhalen, onze omgeving zijn we dat (voor een deel) kwijt geraakt. We zijn gaan leven vanuit het idee dat we niet goed genoeg zijn en hebben allerlei overlevings strategiëen ontwikkeld.

Mijn visie is dat je al heel bent. Je hoef niet harder te werken, nog meer te leren of het perfecte buitenkant plaatje na te streven. In mijn persoonlijke transformatie programma’s begeleid ik je stap voor stap te verbinden met jezelf en BEWUST te worden wie je echt bent.

Vol trots, maar vooral dankbaarheid voor de moed van alle vrouwen die je voor gegaan zijn kan ik zeggen dat mijn manier van werken tot diepgaande transformatie leidt. Van angst naar liefde, van hoofd naar hart, van wilskracht naar innerlijke kracht, van hard werken naar werken vanuit je hart!

Hoe je je na dit programma anders voelt als je meedoet 

Echt kiezen voor jezelf

Je weet wie je echt bent, hoe het in jou werkt, wat je belangrijk vindt en nodig hebt. Je kunt dit ook heel goed aangeven en past je niet meer aan. Je voelt je niet meer schuldig als je besluit je baan op te zeggen en een half jaar een sabbatical neemt. Je maakt je niet meer druk om wat je omgeving van jouw keuzes vindt. Je stapt eindelijk uit de relatie waarvan je al heel lang weet dat die niet goed meer voor je is… Ook al zijn de keuzes nog spannend, je durft ze toch te maken.

100% vertrouwen in jezelf

Je hebt oude pijnen geheeld en bent weer volledig aangesloten met jouw pure kern. Je vertrouwt volledig op je intuïtie en durft daar ook naar te handelen. Je voelt je vrij, maakt je niet meer druk om de mening van anderen en je geeft heel duidelijk je grenzen aan. Je houdt meer energie over voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Rust in je hoofd & meer energie

Jij bepaalt zelf welke richting je op wilt. Dat geeft rust! Je hebt al je belemmerende patronen doorzien en omgebogen. Je durft te dromen, stelt jezelf grotere doelen en gaat daar ook voor. Je weet dat je de consequenties van jouw keuzes kunt dragen en daarmee voel je niet meer afhankelijk van je omgeving. Je staat met meer energie op en kunt ook weer genieten van de kleine dingetjes.

Wil jij voluit leven? Patronen doorbreken? Keuzes maken zonder je schuldig te voelen? Een duurzame verandering en leven vanuit 100% zelfvertrouwen?

Laten we een kennismakingsafspraak inplannen, kijken of we een klik hebben en het transformatieprogramma bij jou past.

Vul het contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

 

1 + 3 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.